Palmira: Ši diena siejama su moteriškos energijos dominavimu

Sudėtinga diena – neprasminga planuoti atsakingų susitikimų, derybų ar pažintinių pokalbių. Tai konfliktinis metas – būkite pasiruošę, kad aplinkiniai gali kritiškai sureaguoti į jūsų pastabas, net pagyrimus, komplimentus. Dienai baigiantis įtampa vis labiau augs – jei dieną dar tvardėtės, vėlai vakare galite pratrūkti. Pasistenkite vakare namuose į viską reaguoti su šypsena, kad ir kokių nemalonių dalykų išgirsite ar išvysite, atidėkite santykių aiškinimąsi kitai dienai, kai tikrai nestigs nei diplomatiškumo, nei geranoriškumo ne tik jums, bet ir aplinkiniams.  Beje, ši diena siejama su moteriškos energijos dominavimu, tad kad ir kuo užsiimsite, geriausia naudotis moteriškais principais – taika, ramybe. Vyrams ši diena sudėtinga, net pavojinga ir orientuotis į vyriškus principus – aktyvumą, agresyvumą nederėtų, kaip ir nereikėtų skubėti ar vadovautis griežta logika. Atsipalaiduokite – elkitės taip, kaip liepia širdis. Vyrams šiandien būtina labiau atsižvelgti į moterų valią, nuomonę, pageidavimus, vengti ginčų, konfliktų (ypač su jomis – itin nepalanku šiandien vyrams moterį užgauti, nuskriausti). Moterims diena bus daug kuo sėkminga – joms derėtų tvarkyti savo reikalus, spręsti svarbias problemas – ne tik dalykines, bet ir asmenines (ypač meilės). Gera diena romantiškiems pasimatymams. Tinka taikytis, tačiau blogai vaidytis, juolab skirtis. Išaugs autoavarijų, nelaimingų atsitikimų kelyje, taip pat vagysčių tikimybė. Labiau tikėtinos avarijos dėl technikos gedimo.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei regėjote karves, pieną bei pieno produktus – tai sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose. Blogai, jei sapne tuštinotės, – tai nuostoliai, vagystės, jei buvote nuogi ar išsitepę – nesėkmės, neturtas, plaukti vandeniu – apkalbos, žiema – liga. Pinigai – nuostoliai, kraujas – liga, katastrofa.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį ar jos nepaklausyti, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, nuolat jausti troškulį, žagsėti, jei vandenį išjungtų, jei grandinėlė sutrūktų ar ją pamesti.

Geras ženklas: netyčia išvysti amalą – pagalba, aukštesnių jėgų malonės įgijimas, netyčia vandeniu apsipilti – susitaikymas šeimoje ar su draugais.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti svarbius reikalus, naujų darbų pradžiai; tinkama spalva – tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Vakare džiaugsmą pakeis nusivylimas (kai kam – šokas). Saugokite gerus santykius su vaikais, mylimu asmeniu bei kolegomis, taip pat savo sveikatą. Vakare didesnė traumų dirbant rankomis bei autoavarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Neskubinkite įvykių eigos, neviršykite savo įgaliojimų, nespauskite nuo jūsų priklausančių žmonių – kažkiek viskas ims palankiau dėliotis rytoj. Vakare neišsiliekite ant mylimo žmogaus ar savo vaikų – kodėl jie turi kentėti dėl jūsų sunkumų?

Dvyniai (05 21–06 21). Tai komplikuotų permainų metas, kai atsiveria naujos perspektyvos, tačiau neskubėkite – jos gali apgauti, suklaidinti. Pasisaugokite spąstų. Vakare neverta ginčytis su tėvais – galite per skaudžiai juos užgauti.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite konfliktų – dėl nesutarimų galite prarasti tvirtą pagrindą po kojomis. Mažiau tikėkitės iš šios dienos pažadų, patys irgi neįsipareigokite, būkite kuklesni, atsargesni. Sunkus vakaras – jei branginate savo ir šeimos ramybę, itin pavojinga vakare priekaištauti sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas spręsti finansinius klausimus, netinka pasirašyti ir svarbių finansinių dokumentų ar net žodžiu įsipareigoti. Vakare itin atsargiai važinėkite, nesivelkite į konfliktus su kolegomis, bendrakeleiviais, kaimynais, giminaičiais. Itin venkite telefonu šiurkščiai kalbėti. Ne laikas ko nors reikalauti ir iš sutuoktinio. Pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 22). Nepanikuokite, nepradėkite maištauti – viskas išsispręs, bet ne dabar, ko gero, rytoj. Tad ką galite, atidėkite, o šiandien ilsėkitės, nieko rimto neveikite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors turite daug gerbėjų bei atsidavusių draugų, karštakošišku, neapgalvotu žodžiu galite juos prarasti. Vakaras sunkus – jūsų reakcija į pastabas bus pernelyg nervinga: nesureikšminkite to, ką išgirsite. Galimi nemalonumai per elektros prietaisus (ypač kompiuterius), ryšio techniką.

Skorpionas (10 24–11 22). Pavojingas laikas jūsų karjerai – netikslus sprendimas, klaida dirbant ar bendraujant gali užkirsti kelią ateities perspektyvoms. Tad nesiimkite nieko atsakingo, nesiginčykite su šefu. Vakare venkite ko nors reikalauti iš artimųjų – nieko nepešite, bet santykius sugadinsite.

Šaulys (11 23–12 21). Žmogiškumas, šiluma šiandien – itin vertinga savybė, nes aplinkiniai dažnai bus nervingi, nesupratingi ar nelaimingi, tad pasiruoškite jiems padėti išmintingai patardami, nuramindami. Vis dėlto susitikimams su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis tinkamas laikas. Beje, atsargiau elkitės su peiliais, kitais aštriais įrankiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jaudinatės be reikalo – to nereikėtų daryti. Viskas yra kiek geriau, tačiau tai suvoksite ir pajusite ne iš karto (ko gero, rytoj). Šiandien, deja, tikėtinas planų suirimas, nemalonios išlaidos. Galimos baudos. Nepatartina vakare į svečius eiti ar jų kviestis pas save.

Vandenis (01 20–02 18). Nors vieniems bus sunku, aplinkinių įtakos reikėtų vengti. Beje, per partnerius, sąjungininkus galimi nemalonumai. Tik būkite atidūs, kad patys su jais nesugadintumėte santykių, kad nesusipyktumėte su sutuoktiniu. Vakare ypač prireiks antrosios pusės ramaus, užjaučiančio žodžio.

Žuvys (02 19–03 20). Dažniau šypsokitės ir neprarasite savitvardos bei kantrybės dėl niekų – šių savybių gali prireikti esant kur kas rimtesnei situacijai. Siekite viską daryti atsakingai, kokybiškai, atsargiai (galimos traumos). Vakarop išaugs konfliktų tikimybė – nenorėkite būti teisūs tik jūs.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą