Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 11 d.

Ketvirtadienį nevertėtų būti labai tikriems, kad viskas dėliosis pagal planą, – netikėtai situacija gali keistis, versdama griebtis „atsarginio“ ėjimo „x“. Jei tokį iš tikrųjų turite ir esate pasiruošę nenumatytam atvejui, nieko ypatingo nenutiks.

O labiausiai atsargi pozicija bus reikalinga piniginiuose ir turto reikaluose: tai ne pats geriausias metas finansinių reikalų tvarkymui, pinigų investavimui. Nepalankus laikas sandorių pasirašymui, spekuliacijoms, avantiūroms. Taip pat netiks pradėti naujų darbų – verta užsiimti atidėtais ar anksčiau nepavykusiais darbais. Šis laikas daugiau keblumų gali sukelti moterims – joms geriau jokių atsakingų reikalų netvarkyti. Nepalankus metas ir įsimylėjėliams. Neverta aiškintis santykių, aptarinėti to, kas erzina bendraujant. Kita vertus, neapsigaukite, nesusižavėkite šios dienos prisipažinimais meilėje. Moterims labiau reikėtų pasaugoti savo sveikatą. Joms nepatartina pirkti elektros technikos, papuošalų, drabužių.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, tačiau buvo labiau susiję su aplinkiniais, visuomene, bet ne su jumis asmeniškai. Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūtė į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas pūstų į nugarą išėjus iš namų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį likite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite, – nors geriau šiandien to nedaryti. Venkite ginčų, ypač su draugais, mylimu asmeniu, tėvais.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais, labiau pasaugokite savo turtą. Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Ne laikas su viršininkais aptarinėti jūsų finansines bei karjeros perspektyvas – net jei jums kažkas gero bus pažadėta, vėliau iš to nieko neišeis.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis gana sudėtingas: įtampa provokuos nesusipratimus, konfliktus. Vis dėlto stenkitės likti ramūs ir atidūs, venkite ginčų su draugais, mylimu žmogumi, artimaisiais. Galimos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius. Nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Šiuo metu jums itin reikalinga draugiška parama, nuoširdus sutuoktinio dėmesys – pasistenkite ketvirtadienį nepagrįstomis pretenzijomis ar dejavimais, skundais neatbaidyti savo draugų, antrosios pusės (juk niekas nenori bendrauti su liūdesiu – visi tik ir ieško, kur pasisemti džiaugsmo, įgyti tvirtumo).

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį lyg ir viskas atrodys gerai, tačiau vėliau paaiškės, kad kažkur suklydote, ir dėl to laukia net nuostoliai. Darbe didesnė traumų tikimybė. Gali sutrikti virškinimas – neeksperimentuokite su naujais valgiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį ne laikas avantiūroms – nei reikaluose, nei meilėje. Būkite labiau atidūs, jei dirbate su užsieniečiais, jei jūsų veikla susijusi su prekyba, kelionėmis bei turizmo verslu. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – sulauksite priešingo rezultato.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būkite taupesni bei saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę neteisingai kaltinti, įtarinėti sutuoktinį – nepastebimai galite ir konfliktą išprovokuoti. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą. Būkite atsargesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gali tekti susidurti su egoizmu tarp savų – mylimas žmogus, artimieji, draugai vargu ar norės suprasti, atjausti, padėti. Nesipiktinkite – tai laikini nesusipratimai. Šiandien mažiau skųskitės. Nepatartina vaikams duoti daugiau pinigų bei pirkti, ko dabar užsigeis. Galimi nesusipratimai dėl atsiskleidusios neištikimybės.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį teks pasikliauti savo jėgomis – jei ir sulauksite pagalbos, tai paskutinę akimirką, kai to nebereikės. Nesikrimskite dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio – neskubėkite įtarinėti, jei ką netikusio išgirsite. Ir nieko nereikalaukite – meilės, taip pat ištikimybės pažadai šiandien tušti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienio griežtai neplanuokite – galimi nuo jūsų nepriklausomi pasikeitimai. Tai paikų vilčių metas – ne laikas kažką vertinti ar priimti svarbius sprendimus tiek reikaluose, tiek meilėje. Daug nenorėkite – tai padės jus apgauti. Nepatartina pasirašinėti finansinių dokumentų, o taip pat skolinti pinigų. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą