Šiandien pirmas įspūdis neapgaus

Sėkminga diena principingiems bei tiems, kurie kupini entuziazmo. Pirmas įspūdis neapgaus – elkitės taip, kaip liepia širdis ir leidžia sąžinė. Šiandien bus svarbu itin paisyti susitarimų, įsipareigojimų saviems bei svetimiems. Venkite nepagalvoję žadėti, prisiekti. Veikloje irgi neskubėkite prisiimti papildomų darbų – net jei nenorėsite, teks įsipareigojimus tesėti. Šiandien ne laikas išsiginti ir senų pažadų. Derėtų grąžinti skolas patiems, tiks ir reikalauti jas grąžinti.  Iki 17 val. palankus metas naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, taip pat aiškintis teisybę. Palanki proga spręsti finansines problemas. Gautus verslo, veiklos pasiūlymus galima priimti. Tinka pradėti bylinėtis, jei jaučiatės teisūs. Jums gali būti priminti ankstesni neįvykdyti darbai, netesėti pažadai – teks už tai atsakyti. Vakaras sudėtingas – nuo 17 val. 10 min. prasideda kritinis pilnaties metas pagal Mėnulio kalendorių. Dabar bus svarbu likti ramiems, taikiems, atlaidiems, vengti kritikos, priekaištų, aiškintis santykius. Tai nebus tinkamas laikas švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – pinigai, turtas, apdovanojimas, valgyti – gera naujiena, drabužius regėti ar juos matuotis – kelionė. Tačiau glostyti šunį – draugo išdavystė, katę – vagystės, apgaulės. Jie drabužiai plyštų – galite padaryti lemtingą klaidą, jūsų dabartiniai ketinimai ar įsitikinimai klaidingi.

Blogas ženklas: jei dužtų indai, stiklai, laikrodis sustotų ar sudužtų, jei ant jūsų stiklas užkristų arba susižeistumėte stiklo šuke. 

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmazgytą, pasagą – apsauga.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis – įtemptas pilnaties metas, tačiau tinkamas sudėtingoms problemoms spręsti; palankios spalvos – balta, raudona, geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Būkite tikslūs ir atsargūs, ypač tvarkydami dalykinius reikalus. Dėl pastabų nepykite – šiandien sutuoktinis bei aplinkiniai (ypač šefas, bendradarbiai, klientai) mielai pastebės ne tik jūsų nuopelnus, bet ir trūkumus (ypač vakare).

Jautis (04 21–05 20). Nors ši diena jums sėkminga, turite vengti avantiūrų tvarkydami finansinų, verslo reikalus. Vis dėlto tikėtina nauda, tad šios dienos finansiniai pasiūlymai, susitarimai perspektyvūs. Pasistenkite įvykdyti duotus pažadus vaikams, taip pat mylimam žmogui, labiau pasidomėkite jų reikalais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite labiau susitelkite į šeimos reikalus – dalykiniai rūpesčiai palauks. Venkite rimtų pokalbių darbe su vadovybe, nesiimkite atsakingų užduočių. Mažiau žadėkite. Palanku pirkti baldus, vertingus daiktus, meno kūrinius namams. Patartina eiti anksčiau ilsėtis – jums bus svarbu gerai išsimiegoti.

Vėžys (06 22–07 22). Geriau apgalvokite savo žodžius – jums teks už juos atsakyti. Energingiau tvarkykite reikalus, kad mažiau tektų atidėti rytdienai. Tai sėkmės metas, tad imkitės visko, kas jums siūloma. Naudingi bus susitikimai, susitarimai su žmonėmis iš toli. Palankus metas ieškantiems darbo užsienyje.

Liūtas (07 23–08 22). Nuojauta pasiteisins – gerai įsiklausykite į vidaus balsą ir teisingai susiorientuosite, kaip spręsti finansines problemas, sėkmingiau sutvarkyti pinigų, turtinius reikalus. Palanku tvirtinti svarbius sandorius. Tinka gerai apgalvojus skolintis, imti kreditą, taip pat draugui priminti jo skolą, kurią jis tikriausiai jau pamiršo.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkminga diena – būsite stiprūs. Savo entuziazmu uždegsite bei palenksite į savo pusę tiek artimuosius, tiek svetimus. Tiesa, rizikingų dalykų nesiimkite, nieko nedarykite įpykę, susinervinę. Itin apdairūs turėtumėte būti su pinigais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Liūdnokas laikas, tad nesiimkite sunkių, sudėtingų darbų ir raskite laiko ramiam poilsiui šeimoje. Nieko nauja nepradėkite. Atsisakykite bendrauti su jums nemaloniais asmenimis ar fanatikais – lengvai pasiduosite jų įtakai. Ir mažiau klausykite, kas ką šneka, – jums tai pakenks.

Skorpionas (10 24–11 22). Planuokite būsimus darbus, ieškokite bendraminčių, sąjungininkų. Pamėginkite kitomis akimis įvertinti save, savo santykius su artimaisiais, draugais, pagaliau savo nuopelnus dalykinėje veikloje, atsiribokite nuo to, kas laikina, kasdieniška ar įprasta.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite savitvardos bei sveikos nuovokos, kai tvarkysite jums svarbų reikalą. Mokėkite šefo akivaizdoje pripažinti savo klaidas ir nebūkite per griežti artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų teisėti reikalavimai bus išgirsti ir įvertinti vadovybės. Tai palankus metas – moralinė persvara bus jūsų naudai. Tinkama diena susitikti su užsieniečiais, susitarimams su jais tvirtinti.

Vandenis (01 20–02 18). Nelengva diena – gali tekti atsakyti už visus, net jei asmeniškai būsite niekuo dėti. Jūsų kišenei tai irgi pavojingas laikas – pasiruoškite atseikėti pinigų bendradarbiams, sutuoktiniui paremti ar netikėtai baudai sumokėti.

Žuvys (02 19–03 20). Gera diena plėtoti bendradarbiavimą, pasirašinėti svarbius dokumentus. Pasistenkite geriau suprasti kitus – tuos, su kuriais tenka dirbti, gyventi ir dalytis kasdieniais rūpesčiais, džiaugsmais. Nepirškite savo nuomonės sutuoktiniui, dažniau patys nusileiskite. Svarbu, kad šiandien įvykdytumėte savo pažadus antrajai pusei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą