Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 20 d.

Antradienį tarsi atsibusite: vėl kupini energijos, ryžto, pasitikėjimo savimi bei tikėjimo ateitimi! Tiesa, kažko iš esmės naujo imtis netiktų – diena siejama su didesnių veiklos ciklų užbaigimu. Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujos, įdomios idėjos. Ieškokite ir klaidų, taisykite jas.

Tai naudingo bendravimo metas – verta savo reikalus aptarinėti tiek su specialistais, bendradarbiais, partneriais, tiek su šeima, giminaičiais, draugais. Bus palankūs įvairūs susitikimai, pasitarimai, susirinkimai. Palanku dirbti su informacija, mokytis amato, taip pat pirkti, parduoti, spėti ateitį, mesti burtus. Tinka įsigyti naujus drabužius, pirkti sidabrą, sidabrinius amuletus su gyvūnų atvaizdais. Beje, tiks pradėti sportuoti, mokytis Rytų kovų menų. Jei sportas jums įprastas dalykas, tuomet verta šiai dienai krūvius padidinti. Negerai namuose pradėti remontus, tvarkytis, skalbti, taip pat priimti svečius. Siekite likti taikūs, nesivelkite į konfliktus. Būkite atsargesni su peiliais, aštriais įrankiais, ginklais, su ugnimi. Neskubėkite kelyje. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Nepalankus metas asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai, vaikams. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes, pasilinksminimus – įgysite turto bei globėjų. Ugnis reikštų, jog nugalėsite priešus, o žaibas – esmines geras permainas gyvenime. Košmarai susiję su neturtu, ligomis, kančia. Blogas ženklas: rasti pinigų ar kokį metalinį daiktą, juolab pasisavinti – prasidės nelaimės, jei lūžtų lazda, skėtis, žiedas, raktas, namuose kas savaime užsidegtų ar suplyštų užuolaida, staltiesė, lovatiesė ir pan. Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį likite saikingi, nepersistenkite reikšdami iniciatyvą – savaime viskas puikiai susitvarkys. Galima netikėta dovana, naudingas dalykinis pasiūlymas – atsisakyti nereikėtų, tiesa, tai neatneš greitos naudos. Tiesa, atsakingiems sprendimams šiuo metu netinkamas metas, verta kuriam laikui atidėti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – draugiškos pagalbos metas, kai pavyksta užsimegzti ne tik patikimus draugiškus, bet ir stabilius partneriškus veiklos ryšius. Svarbių reikalų tvarkymo rytdienai neatidėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį į pagalbą ateina nuoširdūs žmonės, sulaukiate gerų patarimų, naudingų pasiūlymų. Suskubkite spręsti finansines problemas, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys...

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį svarbius reikalus tvarkykite padedami artimųjų, draugų – mokėkite priimti kitų rūpesti jumis. Šiandien jausite savo populiarumą ir būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Tai geras laikas ieškoti talkininkų darbams įveikti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį daug nereikėtų dirbti – atidėkite, ką galite, pasinaudokite siūloma pagalba. Neskubėkite, viską apgalvokite – elgesys ekspromtu nepasiteisins. Tvarkydami reikalus pasikliaukite intuicija. Ir neleiskite sau pykti.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį pasiūlymai, gauti iš senų draugų, iš savo viršininko, – perspektyvūs, tačiau kritiškiau vertinkite atėjusius iš žmonių, kuriuos mažai pažįstate. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais neutralioje vietoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbe būsite vertinami, ir antradienis bus tinkamas šnektelti su šefu svarbiu klausimu. Nors su itin svarbiais pasiūlymais ir prašymais reikėtų kreiptis rytoj.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – puiki diena. Negaiškite veltui laiko – galite greitai ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Diena palanki susitikimams su žmonėmis iš toli, bičiuliškiems susibūrimams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį svarbu suderinti principingumą, sąžiningumą su gudriu apsukrumu. Tad nemeluokite, tačiau nebūkite ir tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums nereikia.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį bus palanku taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbų pristatymui visuomenei. Būkite pagarbesni antrajai pusei, venkite ginčų, santykių aiškinimosi.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį didelių (bei naudingų) darbų diena – neatsisakykite papildomo užduočių krūvio, kaip ir naujų pareigų. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi – patartina juos priimti. Gera diena atlikti svarbius sveikatos tyrimus, ypač siekiant išsiaiškinti sunkiai diagnozuojamą ligą. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis palankus laisvų, kūrybinių profesijų atstovams. Būkite atidesni mylimo žmogaus skundams, prašymams. Labiau pasaugokite vaikus (berniukus itin). Galimos traumos darbe. Atkreipkite dėmesį į galimus negalavimus – nenumokite ranka, verta pasitikrinti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą