Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 27 d.

Antradienis daug smagesnis, vis dėlto laikas iki 14 val. 46 min. nepalankus, kai būsite linkę klysti, neteisingai įsivaizduoti savo artimųjų, sutuoktinio ar veiklos partnerių galimybes. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti, nesiduokite įtraukiami į avantiūras.

Antra dienos pusė netikėtai sėkminga – tai karminio atpildo laikas, kai nutinka tai, ką per mėnesį užsitarnavome. Šis laikas palankus tvarkyti svarbesnius reikalus, tinkamas tartis, derėtis. Ypač antra dienos pusė palanki kelionėms, susitikimams su bičiuliais, draugiškų pažinčių atnaujinimui. Tai ir gera proga aplankyti giminaičius, ypač senyvo amžiaus. Šiandien palanku daugiau žiūrėti į ugnį. Antradienį 3 val. 25 min. Merkurijus įeis į Vėžio ženklą, kur išbus iki liepos 11 d. Merkurijus Vėžyje skatins labiau galvoti apie šeimą, namus, daugiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Aktyvės bendravimas su artimaisiais, atsiras didesnis poreikis labiau gilintis į savo vidų. Mąstymas bei bendravimas taps labiau emocingi. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Puiku buvo regėti ugnį, žaibą – permainos, dangų, žvaigždes, skraidyti – apsauga, svajonių išsipildymas. Blogai buvo sapnuoti šventuosius, bažnyčią – išbandymai, krizė, mėsą, kraują – liga. Būti uždarose patalpose, koridoriuose, turėti raktus, spynas – laisvės praradimas, kalėjimas, ligoninė. Gyvūnai – gresia apkalbos, melas. Blogas ženklas: be priežasties šalti, drebėti – apsaugos praradimas, jei kas savaime užsidegtų jūsų namuose ar ant jūsų – vidinės nešvaros požymis, taip pat gaisrą matyti ar daug juodų dūmų. Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – jėgos įgijimas, jei vėjo gūsis atvertų namuose langus, duris – turtas ar nauja pažintis, kelionė, kraustymasis. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį tinkamos spalvos – pilka, žydra, žalsva.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, būsto statybai. Kai kas gali pranešti sutuoktiniui apie jūsų užklasinę veiklą...

Jautis (04 21–05 20). Antradienį pirma dienos pusė gera ieškoti bei taisyti senas klaidas. Pasistenkite atitaisyti kažkada kam nors padarytą žalą. Po 14 val. 46 min. bus palanku imtis svarbesnių reikalų tvarkymo, pasirašinėti trumpalaikes darbo sutartis. Būkite atidesni sveiktai. Palanku ją tikrinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų piniginiuose, turto dalykuose. Vakaras – puiki proga taikytis su sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį skubių reikalų tvarkymo nederėtų atidėti – kuriam laikui nuo kitos savaitės jie ims strigti... Nors ir pirmą dienos pusę neką spėsite: trūks jėgų bei sveikatos, kažkieno geranoriškumo, palaikymo. Vis dėlto po 14 val. 46 min. – geras laikas. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje. Pirmą dienos pusę didesnė tikimybė būti apvogtam transporte ar prekyvietėje.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būkite atsargūs, kad kažkas nepiktnaudžiautų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į finansinę ar emocinę priklausomybę. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis sėkmingas, ypač po pietų – jėgų pusiausvyra bus jūsų naudai. Tiesa, pirmąją dienos pusę nesileiskite išprovokuojami ginčui, konfliktui. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite dėl reikalavimų, kuriuos jums kelia artimieji.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes bei susidariusią situaciją. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti kitai dienai. Labiau pasisaugokite vagių bei pataikūnų. Vakaras palankus viešnagėms pas senus draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį tikrieji draugai padės, o tie, kas jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kažkokio asmens susipyksite su artimaisiais – šio žmogaus derėtų vengti, per jį dar kils rūpesčių. Svarbesniems susitikimams planuokite antrą dienos pusę po 14 val. 46 min.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį, jei išgirsite šefo priekaištus, kaltinimus, – nesiginčykite, patirsite nuostolių. Nors ir tinka pasikalbėti apie jūsų karjeros ateitį, tačiau ne laikas aptarinėti finansines perspektyvas. Būkite apdairūs su pinigais – galite kažką supainioti, pamesti ar tapti apgaviko, vagies auka.

Vandenis (01 20–02 18). Nors kelionėms, reikalų tvarkymui su užsieniečiais neblogas laikas, tačiau kelyje nebūkite patiklūs su nepažįstamais asmenimis. Nebūkite patiklūs su partneriais piniginiuose ir turto reikaluose. Atsargiai priimkite svarbų finansinį sprendimą, net jei viskas atrodys nepriekaištingai.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį komplikuotas metas tęsiasi – galite be pagrindo nusivilti artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Paaštrės problemos dėl senos skolos – tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau bent dalį skolos grąžinti. Antra dienos pusė žada ir netikėtą džiaugsmą... 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą