Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 5 d.

Šeštadienis smagus ir palankus bendravimui, šventimams, romantiškiems pasimatymams. Šiandien viską reikia daryti džiugiai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, sunku. Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės. Gerai užsiimti labdara.

Nors diena tinkama įvairiems susitikimams, ypač su bendraminčiais, bičiuliais, venkite bendrauti su svetimais žmonėmis. Ne laikas ir pažinčių užmezgimui. Rekomenduojamas aktyvus poilsis. Netinkamas laikas ir pinigus skolinti, taip pat grąžinti. Iš penktadienio į šeštadienį geriau buvo nieko nesapnuoti, nes sapnai buvo susiję su įspėjimais apie nelaimes. Net geri sapnai gali išsipildyti atvirkščiai. Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo ar nusiplikyti – nustos sektis, pavėluoti į transportą – galimas nelaimingas atsitikimas, nesėkmė, jei namuose imtų byrėti tinkas nuo lubų, taip pat visi gedimai, susiję su automobilio (motociklo, dviračio) ratais, jei nuo galvos nukristų kepurė, kas iš rankų iškristų – gresia nuostoliai, jei vėjas atvertų langą – nelaimės, netektys namuose, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, liūdesys, nelaimės. Geras ženklas: išvysti saulę lietui lyjant – susitaikymas su artimaisiais, teisingumo atstatymas, rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – sėkmė šeimoje, laimė meilėje, rasti šalia savo namų monetų herbų į viršų – meilė, šeimos pagausėjimas.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis džiaugus: daug spėsite, jūsų visur bus pilna. Sulauksite ypatingo dėmesio.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį sukurkite sau malonią aplinką namuose – verta atsisakyti dalykų, kurie jus erzina, trikdo.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis puikus bičiuliškiems susibūrimams. Diena tinkama pasikalbėti svarbiu klausimu su išmanančiu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį galite išgirsti vertingą patarimą veiklai. Būkite tądien atidesni tėvų patarimams. Palanku ką nors naudingo namams įsigyti.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio susitikimai ypatingi – išgirsite puikių patarimų, naudingų pasiūlymų.

Mergelė (08 23–09 22). Jus gerai paveiks judėjimas, sportas, darbai sode, poilsis gamtoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienio susitikimai, pokalbiai svarbūs – padės aiškiau suprasti jums svarbų reikalą, geriau suvokti perspektyvas, gal net pakreipti įvykius naudingesne linkme. 

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį gali tekti susidurti su praeities klaidomis, jų pasekmėmis – ir tai bus tinkamas laikas ieškoti būdų, kaip užkirsti kelią jų kartojimui. 

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio susitikimai, išvykos ne tik džiugins, bet ir atneš daug naudos. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis – ramaus šeiminio džiaugsmo metas. 

Vandenis (01 20–02 18). Ginčytinus klausimus geriau spręsti šeštadienį. Kalbėkitės – jus išgirs, supras. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis puikus buitinių problemų sprendimui, namų pertvarkymui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą