Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 11 d.

Nors penktadienis, paskutinė darbo savaitės diena, ir siejamas su Venera (romantiškų jausmų, džiaugsmo, poilsio planeta), tačiau šįkart penktadienis nebus palankus ramiam krapštinėjimuisi, taip pat ir šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams.

Tai aktyvios veiklos metas, tinkamas imtis sunkių, nebūtinai malonių darbų, – verta net ir atostogaujant rasti sau kažkokį užsiėmimą. Užsiimkite nebaigtais reikalais. Beje, bus lengviau rasti anksčiau padarytas klaidas bei tinkamai ištaisyti. Gera proga ir taikymuisi su jums svarbiais žmonėmis. Palanku su vadovybe aptarti jūsų darbo sąlygas. Tinkamas laikas susitarimams. Šiandien naudingi tvarkymosi, aplinkos švarinimo darbai. Verta tikrintis sveikatą. Palanki proga gėlių, dovanų teikimui, labdarai – neatsakykite prašantiesiems. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis nebent, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taipogi regėti daug drabužių, kailinius. Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur užsiristų, rakštį įsivaryti. Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus susitikimams su giminaičiais, gera proga aplankyti ir senai matytus bičiulius, vaikystės draugus; šeštadienį palankios rausvos, geltonas spalvos, balta, vengtina – ruda, mėlyna, juoda; sekmadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį atidžiai sekite naujienas. Kad savo laimėtumėte, jums reikės ne tik smarkiau suktis, bet ir senas pažintis prisiminti. Tai gerosios pagalbos metas – eikite, prašykite.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis žada naudą ir sėkmę sprendžiant dalykines problemas. Tiesa, būkite taupesni ir atsargesni piniginiuose, turtiniuose dalykuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį būsite kupini energijos ir sveiko piktumo įveikti kliūtis. Galite perlaužti jums nepalankią situaciją, tik būkite atidesni praeities pamokoms (dabar bus lengva užlipti ant to paties grėblio).

Vėžys (06 22–07 22). Nors šis penktadienis tinkamas aktyviai veikai, tačiau jūsų ženklo žmonėms nereikėtų persidirbti. Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį neskubėkite, viską apmąstykite – jums pavyks dėl visko susitarti. Diena suteiks progų įvertinti bičiulišką atsidavimą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis geras pakovoti už profesines ambicijas, už naujas galimybes veikloje. Tinkamas laikas aptarinėti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svartyti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Raskite laiko pasikalbėti su savo tėvais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį atsiveria naujos galimybės. Tiesa, lūžis bręsta nepriklausomai nuo jūsų norų. Ypatingi bičiuliški susitikimai – jie padės nusiraminti, pasidžiaugti šiuo pasauliu.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį neramios nuojautos vers blaškytis, ieškoti išeities. Vis dėlto diena gana palanki spręsti kilusias problemas, taip pat tinkama užsiimti draudimo, mokesčių, skolų, paveldėjimo atgavimo reikalais. Būkite dosnesni, paaukokite labdarai.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį siekite susitarti gražiuoju, prisiderinti prie aplinkinių nuomonės. Ne laikas prieštarauti sutuoktiniui. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį darbai puls, tačiau pakaks energijos sėkmingai įveikti šios dienos užduotis. Tinkamas laikas ieškoti naujo darbo, ypač darbovietėje, priklausančioje užsienio įmonei ar esančiai užsienyje. Palanku susitikti su darbdaviu. Tinka tikrintis sveikatą, pradėti gydimosi, sveikatos stiprinimo kursą. 

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį susitelkite ties darbais, negaiškite laiko veltui. Dabar rasite greitų ir efektingų būdų susikaupusioms problemoms įveikti. Piniginiuose, turtiniuose reikaluose rizikuoti pavojinga. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį darbe neužsibūkite. Daugiau laiko praleiskite namuose – dieną puiku kažką namuose perdaryti, užsiimti remontu. Tiks kreiptis pagalbos, paramos į įtakingus asmenis, labdaringas organizacijas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą