Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 3 d.

Sekmadienis palankus kelionėms, viešnagėms, bendravimui. Tiesa, bus svarbu tolerancija, pakantumas – nepasiduokite pagundai kitą kritikuoti, verčiau jau savo akyje rąsto paieškokite.

Tądien siekite viską spręsti taikiai – tai laikas, kai reikia siekti likti draugiškiems, geranoriškiems. Sekmadienis – gera proga susitikimams su bendraminčiais, tinkamas bičiuliškų pažinčių užmezgimui. Jei tektų dalyvauti vaišėse, venkite svaigalų. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai buvo regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – laukia atpildas už negerus dalykus. Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kritų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei nukristų paukščio plunksna – sėkmė reikaluose, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Avinas (03 21–04 20). Nesistenkite dirbtinai kitų stebinti – dėmesio jums bet kokiu atveju pakaks. Net atsibos – visą savaitgalį būsite dėmesio centre.

Jautis (04 21–05 20). Pabūkite vieni, atsiribokite nuo aplinkinių – daugokai energijos prarasite bendraudami, nepailsėsite.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis palankus kreiptis draugiškos pagalbos, patarimo.

Vėžys (06 22–07 22). Nepamirškite artimųjų – tai puiki proga parodyti dėmesį. 

Liūtas (07 23–08 22). Jei tektų priimti įtakingus asmenis, garbingus, jums svarbius žmones, kuriems norite patikti, nesistenkite jų kuo nors ypatingu nustebinti. 

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina – galite nesusilaikyti nuo kritikos. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienio susitikimai ypatingi – galite išgirsti svarbių dalykų, gauti naudingų pasiūlymų. 

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais. Gali tekti kreiptis pagalbos į draugus ar patiems suskubti jiems padėti. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį būkite atidesni vaikų nuomonei – tai metas, kai pavyksta be ypatingų ginčų su jais susitarti. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis – puiki proga siekti kompromiso ginčytinu klausimu su artimaisiais. 

Vandenis (01 20–02 18). Tai palankios dienos ne tik susitikimams su bičiuliais, bet ir naujų pažinčių užmezgimui. Daugiau bendraukite – galite išgirsti išganingų minčių, perspektyvių pasiūlymų, kurie padės išspręsti dabartines problemas. 

Žuvys (02 19–03 20). Skirkite dienas tingiam poilsiui, visiškam atsipalaidavimui. Stiprinkite sveikatą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą