Palmiros horoskopas šeštadieniui, spalio 14 d.

Šeštadienis sudėtingas dėl Saulės užtemimo Svarstyklių ženkle (maksimali fazė 21 val. Vilniaus laiku ir 18 val. pagal Grinvičą). Jaunatis stos 20 val. 55 min., nuo kada ir verta planuoti būsimus darbus bei pamąstyti apie tolimesnę ateitį – bent jau 10 min. tam skirkite.

Užtemimas iš tiesų jau „veikė“ mėnesį iki jam stojant ir „veiks“ mėnesį po. Šis Saulės užtemimas Svarstyklių ženkle – aštrinantis priešiškumą tiek visuomenėje, tiek šeimoje. Svarstyklės siejamos su partneriškais kontaktais, ir tai visų pirma išbandymas tiek santykiuose su antrąja puse, tiek su partneriais veikloje. Gali tapti aktualus klausimas, ar man reikia šio ryšio? Ar apskritai man reikalinga partnerystė, o jei taip – tai su kuo? Gal galiu ir vienas susidoroti su esamais iššūkiais, įveikti iškilusius klausimus? Gal esamas ryšys jau išsisėmė? Gal reikia dairytis naujos sąjungos? Neskubėkite atsakyti į šį klausimą. Laukite ženklo. Ir per mėnesį jis ateis – pajusite reikalingą judėjimo kryptį, rasite teisingą sprendimą. Beje, jūsų gyvenime gali atsirasti ir visiškai naujas asmuo, charizmatinė asmenybė, kuri paveiks jūsų tolimesnius sprendimus. Dėl užtemimo įtakos netinka spalį ką nors atsakingo planuoti, radikaliai keisti. Blogas mėnuo ir santuokai. Užtemimas skatins maištingas nuotaikas visuomenėje, nepasitenkinimą esama ekonomine situacija. Tai nepalankus metas valdantiems asmenims. Šeštadienis nėra palankus kelionėms, viešnagėms – šią diena geriausia praleisti namuose su savais. Būkite santūresni pramogaudami, švęsdami. Nepalanku pirkti vertingus, brangius daiktus, ypač transporto priemones. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kas kelyje, bei tiems, kas miegojo su atviru langu. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, taip pat būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržoves, juos valgyti – liūdesys, ašaros. Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas žemės grumstą mestų, jei bėgtų rudas vanduo, susižeisti kruvinai, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; geltona, apelsininė, raudona; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna; tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Užtemimas įspėtų vengti piktintis (ypač sutuoktiniu, visuomene) – siekite pastebėti tik tai, kas gerai, kalbėkite apie džiugius dalykus. Ne laikas ginčams, ypač su savo pora.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų sprendimai turi būti ne tik lankstūs, gudrūs, bet ir sąžiningi. Likite nuoširdūs mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui bei tvarkai namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų. Jei jausitės energingi ir sumanūs, dar nereiškia, kad turite spręsti painius klausimus: nė nepastebėsite, kaip viską dar labiau apsunkinsite, įsivelsite į nenumatytą avantiūrą. Ir būkite atidesni mylimam asmeniui, savo vaikams – pasistenkite išgirsti, ką jie sako.

Vėžys (06 22–07 22). Siekite turėti savo nuomonę – vadovaudamiesi kažkieno autoritetu galite suklysti. Deja, patiklumas šeštadienį taps itin nepageidautina savybe. Geriausia užsiimti senais rūpesčiais, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač mama. Palanku aplankyti senelius, vyresnes šeimos moteris.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtingas šeštadienis, nes viskas gali išeiti kiek kitaip, nei norėsite, planuosite... Daug nenorėkite, likite saikingi ir atsargūs. Nereikėtų rizikuoti keliaujant, bendraujant, užmezgant pažintis. Nereikėtų žadėti, įsipareigoti, pirkti vertingų daiktų. Pasaugokite telefonus. Nerizikuokite kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį pamirškite visus rūpesčius – ne tik savus, bet ir svetimus, ne tik asmeninius, bet ir darbinius. Mėginkite neskubėdami apgalvoti susikaupusius reikalus bei ieškoti būdų išspręsti susidariusią painiavą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Lemtingas metas, ypač tiems, kieno gimtadienis šiomis dienomis. Reikalai vystysis kiek kitaip nei planavote – gali tekti perimti iniciatyvą į savo rankas, užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis. Šeštadienį būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadieninį likite nematomi ir nesugaunami – jums reikalinga ramybė, susikaupimas. Ne laikas ir ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. 

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme, nebent vakare per Saulės užtemimą verta pasvajoti apie naujus horizontus. Ir neskubėkite žavėtis naujai sutiktais asmenimis bei jų idėjomis – dažniau prisiminkite biblinį „nesukurk sau stabo“. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį gali prislėgti atsakomybė už neatliktus darbus ar neįvykdytus įsipareigojimus šeimai. Iš tiesų, tai tinkamas laikas ištesėti duotus pažadus artimiesiems. Tądien geriau atsiriboti nuo bendravimo su svetimais, atsisakyti kelionių – susitelksite tik ties savo šeima. 

Vandenis (01 20–02 18). Nors jūsų nuotaikos romantiškos ir esate kupini optimizmo, nuo jūsų nepriklausančios aplinkybės gali susiklostyti gana nepalankiai. Nesitikėkite, kad aplinkiniai teisingai įvertins jūsų mintis, ketinimus, jog būsite jiems autoritetas. Neverta tądien skirti romantiškų pasimatymų, pirkti vertingų daiktų. 

Žuvys (02 19–03 20). Ypač šeštadienis įtempta, pavojinga diena – deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, sutuoktinio jausmais. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą, nerizikuokite kelyje. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą