Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 25 d.

Trečiadienis tinkamas užsiimti vienadieniais reikalais – darykite tai, ką galite iš karto užbaigti. Iš esmės naujų darbų nepradėkite. Beje, tai savotiško mūsų ištvermės bei įdirbio patikrinimo laikas, kai pasiseka, net gauname dovanas, jei mokame laukti, jei esame tai užsitarnavę, to verti.

Iki 17 val. 10 min. imkitės tik tų darbų, kuriuos galima iš karto užbaigti. Vėliau ramesnis laikas, geras senų darbui užbaigimui. Palanki diena darbui su informacija, profesinių žinių gilinimui. Tinkamas metas įvairiems susitikimams. Tinka vykti į komandiruotes ar susitikti su užsienio partneriais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su darbo vietos pakeitimu, išvykimu į užsienį. Tiks pasirašinėti ilgalaikius sandorius, pirkti vertingus daiktus ilgam. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų. Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų. Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis puikus bet kokių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Puikus laikas tiems, kas moka atsiriboti nuo išorinio pasaulio, svetimų nuomonių bei įtakų, kas gali pasiduoti srautui bei įsiklauso į vidinį balsą. Šiandien svarbu neskubėti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pajusite permainas, kurios ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Atsargiau vairuokite automobilį. Galima netikėta pagalba ar dovana.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis palankus aktyviam reikalų tvarkymui. Tiesa, svarbu atida – pasistenkite nesugadinti pasiektų laimėjimų. Palanku imtis to, kas anksčiau nepasisekė.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis daug kuo sėkmingas. Rasite išmintingą išeitį iš jums sunkios situacijos. Priimkite pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Palankus metas kelionėms, komandiruotėms.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį – kiek įtemptas, nervingas metas. Nesiimkite darbų, kuriuos menkai išmanote, sudėtingų užduočių. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Būkite atidesni vyresnių šeimoje skundams, prašymams.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pasistenkite įvertinti tai, ką gero daro jūsų kolegos: taip ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų. Na, o svarbiausia – mokėkite pasidžiaugti sutuoktinio pastangomis jums padėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nerimausite dėl niekų. Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti bei metodiškai parengti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų bei pastabų – jie bus naudingi. Gali pasireikšti slaptos ligos.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis smagus – išvysite šviesius horizontus. Tai gana palanki diena, kai galima imtis svarbių veiksmų, tiesa, jie turi būti apgalvoti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį stabtelkite ir pasigilinkite į savo mintis bei elgesį, taip pat bendravimą. Pajusite, ką reikia keisti iš esmės, kas jums žalinga, o kas teikia atsparą. Būkite atidesni artimųjų svajonėms, daugiau laiko praleiskite su šeima. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį laukia geros naujienos, naudingi pasiūlymai. Palanku spręsti karjeros klausimus. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį impulsyvūs sprendimai nepasiteisins. Neverta rizikuoti pinigais, turtu. Tinka pasikalbėti su sutuoktiniu apie šeimos finansinius planus. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį jūsų svajonė gali išsipildyti. Dabar pasijusite padėties šeimininkai – tai jūsų jėgos metas. Palanku spręsti susikaupusias problemas, ypač darbe. Gera proga pradėti pinigų taupymo programą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą