Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 31 d.

Antradienis – puikus metas, žadantis sėkmę, kai šauna į galvą naujos idėjos, apima įkvėpimas. Būsite kūrybingi, sumanūs.

Pasiduokite pirmam impulsui, darykite taip, taip atrodo – tai improvizacijų laikas. Itin naudinga diena kūrybinių ar laisvų profesijų atstovams. Tai bus puiki diena intensyviai veiklai, darbui su profesine informacija, konsultavimuisi. Tinkamas metas gilinti savo profesines žinias, tobulinti darbo su kompiuteriu įgūdžius, mokytis naujų programų. Tinka aptarti su viršininku jūsų uždarbio klausimą. Moterims ši diena bus itin palanki ir tiks tvarkyti svarbius reikalus, spręsti sudėtingas problemas – dalykines bei asmenines. Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), taip pat mirusius protėvius (apsauga), medžius (išgijimas), taip pat lentas, pjuvenas. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują, vorus, tarakonus, blakes, blusas, būti apraizgytam virvėmis, siūlais, svetimais plaukais. Jei sapne medžio šaka nulūžtų ar ant jūsų užkristų, ar siūlus regėti (verta atsisakyti dabartinio sumanymo arba jį atidėti vėlesniam laikui). Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas. Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti. Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį svarbiausia bus mokėti stebėti, girdėti, mokytis. Imkitės skubių, neatidėliotinų reikalų, susitikite su reikalingais žmonėmis.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis puikus – tai naudingų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilėje. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašinėti darbo sutartį.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį susikaupusias problemos reikia spręsti energingai, drąsiai. Beveik visa diena – sėkmės metas reikaluose bei meilėje.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nesureikšminkite galimų smulkių nesklandumų ir nepersistenkite ko nors siekdami – šiandien kai kas savaime išsispręs jūsų naudai.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas: nepamirškite mylimam žmogui pasakyti to, kas abiem svarbu.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį galite pasiekti tai, ko seniai troškote. Būkite atkaklūs – laimėsite! Tinka tvarkyti darbo reikalaus, su vadovybe pašnekėti apie jūsų karjeros perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį tapsite svarbūs bei reikalingi, kad ir kur atsidursite – jėgų persvara jūsų naudai! Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką.

Skorpionas (10 24–11 22). Kai atsiribosite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, viskas ims ir savaime susidėlios, išsispręs, rasite ir atsakymus į jus varginančius klausimus. 

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį draugų bei partnerių dėka pakreipsite įvykius jums svarbia linkme, tad nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Galimi džiugūs siurprizai iš sutuoktinio. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis puikiai tinkamas dalykinių reikalų tvarkymui. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. 

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį – sėkmės bei naujų pasiekimų metas. Galite sulaukti seniai užtarnauto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pasikeitimų. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį mažiau galvokite, kaip sunku, kaip viskas neaišku, miglota, kitaip galite praleisti šios dienos puikiąsias galimybes. Labiau pasikliaukite likimo išmintimi ir neatsisakykite to, ką jums siūlo gyvenimas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą