Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 9 d.

Ketvirtadienis – keblokas, permainingas laikas. Klaidos (ypač profesinės) – didžiausia šios dienos problema. Jei norite jų išvengti, neskubėkite, atsakingas užduotis atlikite itin atidžiai. Vertinkite savo darbo vietą – dėl šios bei artimiausių dienų nesėkmių galite ją prarasti. Būkite principingi – nepainiokite draugiškų bei dalykinių santykių (jūsų pasitikėjimu gali būti pasinaudota piktam).

Netinka nieko naujo pradėti, geriau svarbių darbų nesiimti. Verta ieškoti senų klaidų, jas taisyti. Patartina dažniau konsultuotis profesiniais klausimais. Ir nesivelkite į ginčus – deja, įtampa jausis nemenka. Galite sulaukti kritikos. Ne laikas kreiptis su prašymais į vadovybę. Netinkamas metas ir svarbių sprendimų priėmimui, taip pat reikšmingų dokumentų tvirtinimui. Diena nepalanki romantiškoms pažintims bei pasimatymams, taip pat meilės santykių aiškinimuisi. Išaugs traumų, konfliktų, avarijų (ypač darbe) tikimybė. Nepalanku pirkti vertingus daiktus bei tokius, kurie skirti ilgam naudojimui. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, pildytis gali per metus. Košmarai, audringos vaišės būtų įspėjimas apie nesėkmes darbe bei gresiančius nuostolius. Antys – pinigai, graikiški riešutai – pelnas, grybai – sveikata, žuvys – sėkmė, paukščiai – gera žinia. Gerai buvo regėti degančią ugnį krosnyje ar židinyje. Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų. Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nesklandumai bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu, sutuoktiniu gali peraugti ne tik į rimtą nepasitenkinimą savo pasiekimais, bet ir į grėsmingą konfliktą, ir ne tik namuose. Tačiau jei mokėsite sutarti, prisitrauksite stiprią pagalbą – bendrai su kažkuo galite nemažai nuveikti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nesiimkite atsakingų darbų, reikalaujančių tikslumo bei atsargumo. Nepalankus laikas ieškoti naujos darbo vietos, siųsti CV, su vadovybe aptarinėti jums svarbius klausimus. Gauti darbo pasiūlymai vargu ar bus naudingi – vertėtų pasvarstyti. Didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį stenkitės nugalėti vidinį nepasitenkinimą, nerimą – profesinės, finansinės problemos atrodys didesnės, neįveikiamos (tiesa, tai laikina). Nereikalaukite daug iš vaikų, nesikabinėkite prie mylimo asmens. Jei sugalvosite pavyduliauti – būkite pasiruošę, jog išprovokuosite skyrybas.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nesiimkite jokių radikalių veiksmų – už parodytą iniciatyvą teks sumokėti asmenine laime, patirti nuostolius. Nepasikliaukite tarpininkais (ypač piniginiuose, turto reikaluose), savo darbų taip pat niekam nepatikėkite atlikti. Venkite ginčų su šefu bei tėvais, artimaisiais, ypač sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, nesivelkite į diskusijas. Darbe imkitės tik nesudėtingų, jums aiškių užduočių. Niekam nieko nežadėkite bei už nieką nelaiduokite, venkite bet kokio tarpininkavimo. Atsargiau vairuokite, nerizikuokite eidami per gatvę. Pasisaugokite vagių bei liežuvautojų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį bus svarbu saikas. Veiks taisyklė „daug norėsi – mažai gausi“. Ir neskubinkite įvykių, mokėkite nusileisti bei išlaukti. Nepalanki diena pokalbiui su vadovybe dėl jūsų darbo sąlygų pagerinimo, atlyginimo padidinimo. Ir neįtarinėkite sutuoktinio – ne laikas kaltinimams. Palanki iškrovos, organizmo valymo dieta.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis – permaininga diena: stenkitės likti nuošalyje, neatskleisti savo tikrosios nuomonės, požiūrio į kokį nors asmenį. Nieko neprašykite, nesitikėkite būti išgirsti ar suprasti. Būkite atidesni bendraudami su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – galimi nesusipratimai dėl jūsų dėmesio stokos (tik neperlenkite lazdos ir nebūkite labai įkyrūs).

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būsite linkę nusivilti savo aplinka, darbu. Tai laikinas liūdesys, į jį nederėtų kreipti rimto dėmesio. Niekam neleiskite kištis į jūsų asmeninius reikalus, santykius su vyru ar mylimuoju. Neklausykite, kas ką šneka – vėliau gailėsitės. Pasisaugokite vagių, įsilaužėlių (ne tik į namus, bet ir jūsų darbinę, asmeninė informaciją kompiuteryje, elektroninę bankininkystę).

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį vis kas nors gadins nuotaiką, kenks gerai savijautai, darbingumui, o erzinsitės iš tiesų dėl nieko. Galbūt visi atrodys kaip kvailiai ar apgavikai? Nors bukai mąstančių bei siekiančių pasukčiauti tikrai padaugės, tačiau prisiverskite nusišypsoti, paieškoti komiškumo jums nesmagiose situacijose. Nepraraskite savitvardos – pagelbės tik nuosaikumas (jokių kraštutinumų) bei kantrybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis, nors ir sudėtingas, bet palankesnis už rytdieną, tad pasistenkite sutvarkyti svarbesnius reikalus šiandien, nieko neatidėdami rytdienai. Vis dėlto pasiruoškite, kad darbe galimi nenumatyti sunkumai. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite viršininkui demonstruoti protesto (bus dar blogiau). Tiesa, jei namuose mėginsite išsikrauti, sukelsite skandalą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį geri norai, žavūs planai gali tapti tuo masalu, kurį griebus daug netenkama, tad mažiau svajokite – likite realistai. Stenkitės mažiau norėti, kuklumas bus naudingas. Ir nesugalvokite spręsti meilės problemų atsisakymo būdu: tai blogas laikas nutraukti santykius. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį gali pablogėti savijauta, nuotaika – nervinimuisi pakaks pagrindo, ypač darbe. Tik dėl to nieko neteiskite, nebarkite, taip pat ir sau neužsikraukite kaltės jausmo. Ieškokite pagalbos – nesistenkite vieni šios dienos reikalų sutvarkyti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą