Horoskopas sekmadieniui, lapkričio 26 d.

Avinas Būsite kupini nerealių idėjų. Norėsite naujovių, jaudinamų nuotykių, įspūdžių. Kita vertus, nerimo gali kelti sveikata. Daugiau dėmesio skirkite teisingai, sveikai mitybai, nepataikaukite tiems savo įgeidžiams, kurie blogai veikia organizmą.

Jautis Ši diena vargu ar bus sklandi - gresia keblios aplinkybės, nesusipratimai meilės, vedybiniuose santykiuose. Būsite sunkiai suvaldomi, jei ką nors įsikalėte į galvą (arba širdį). Kažkuria prasme atkakliai galite mėginti paveikti savo partnerį.

Dvyniai Mažiau aimanuokite dėl menkų nesėkmių. Gali būti, kad teks spręsti problemas, susijusias su šeimos finansais, mokesčiais. Galbūt teks grąžinti skolą. Nepasikliaukite nepatikrinta informacija, jei nenorite padaryti klaidų.

Vėžys Ne itin palanki diena pristatymams ir atsiskaitymams, susijusiems su mokslu, kultūros projektais. Jei ruošite publikacijas ar kalbėsite viešai, venkite faktų iškraipymo, neetiškų pastebėjimų, nes dėl to gali tekti aiškintis. Saugokite reputaciją.

Liūtas Norimą pergalę pasiekti trukdys per dideli jūsų kaprizai, godumas ir polinkis iš adatos priskaldyti vežimą. Tai ypač kenks meilės santykiams. Nedarykite to, dėl ko vėliau gailėsitės. Susilaikymas ir susitvardymas - dorybė.

Mergelė Jūsų planai reikalaus visur suspėti, su daug kuo susitikti, kai kuo pasinaudoti ir kai ką sužavėti. Galbūt kils noras demonstruoti privalumus, gabumus, kuriais nebūtinai pasižymite. Save galite įtikinti bet kuo, tačiau kitus - vargiai.

Svarstyklės Pasižymėsite gera intuicija, psichologine įžvalga. Tačiau jūsų netaktas ar nenuoširdumas gali pakenkti asmeniniams santykiams. Jeigu nenorite kam nors parodyti savo antipatijos, pasistenkite nebendrauti su tuo žmogumi. Elkitės subtiliai.

Skorpionas Šiandien bus sunku galutinai apsispręsti aktualiu klausimu, nors ir jausite tokį poreikį. Vertėtų mažiau gailėtis savęs ir liautis skųstis likimu. Padėkite artimiesiems, pabendraukite su panašaus patyrimo pažįstamais, galinčiais patarti.

Šaulys Dėl piniginių ginčų, prekių pasirinkimo jums svarbūs santykiai gali kiek susikomplikuoti. Panašu, kad būtent jūs išprovokuosite didelę įtampą, nes kitiems primesite savo skonį bei sąlygas. Galimos neracionalios išlaidos.

Vandenis Galite sulaukti materialinės paramos ar naudingo patarimo iš artimo žmogaus. Tačiau dar labiau tikėtina, kad sulauksite nerealių pažadų, nekonkrečios informacijos. Saugokite sveikatą, venkite žmonių spūsties, tausokite nervus.

Žuvys Gerai pagalvokite, ar verta pradėti dvigubą žaidimą meilės santykiuose arba kitoje srityje. Nepameskite asmeninių daiktų, nepamirškite susitarimo, įsipareigojimo. Liaukitės lepinti vaikus, jei nenorite, kad jie užliptų jums ant galvos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą