Horoskopas trečiadieniui, gruodžio 20 d.

Avinas Kritinis laikas, nes nejausite pavojaus, patikėsite apgaule ir suabejosite tiesa. Nepriimkite naujų sprendimų, veikite pagal seną planą. Būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui. Likite atsargūs tvarkydami piniginius, turto reikalus.

Jautis Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite. Jei negalite apsidrausti, jei esate nepakankamai informuoti, nerizikuokite. Nebūkite patiklūs, saugokitės vagių. Atsargiau vairuokite.

Dvyniai Negeras laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Tai gana nesėkminga diena – ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai. Būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimas neslėgtų artimųjų.

Vėžys Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Nesivelkite į intrigas darbo kolektyve, – nieko nepešite. Siekite būti geriau informuoti tvarkydami dalykinius reikalus, nesusigundykite vien gražiais pažadais.

Liūtas Gal pavyks ką nors reikšminga suvokti iš savo praeities ir ištaisyti seną klaidą. Gana produktyvi diena, jei nesiveršite į priekį. Nepamirškite, kad šiandien bus didesnė susižeidimų tikimybė dirbant. Pasaugokite sveikatą.

Mergelė Negeras laikas svarbiems įsipareigojimams, nepasirašykite atsakingų dokumentų – jus bus lengva suklaidinti. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su kolegomis, dalykiniais partneriais.

Svarstyklės Itin aiškiai matysite aplinkinių trūkumus, bet ne visada būsite teisūs. Mokėkite savo nepasitenkinimą korektiškai aptarti – nesivelkite į ginčus, skandalus, ypač su sutuoktiniu. Negeras laikas skolinti, investuoti pinigus.

Skorpionas Jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir pagalbos iš aplinkinių. Tačiau gali komplikuotis santykiai su mylimu asmeniu dėl jūsų nervingumo, nekantrumo.

Šaulys Būkite apdairūs darbe: išaugs nelaimingų atsitikimų, klaidų tikimybė dėl skubėjimo, neatsargumo, neatidumo. Būkite atidesni artimųjų skundams, jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo sprendimo.

Ožiaragis Mažiau planuokite, nes netikėtumai trikdys dienos eigą. Nervinsitės dėl niekų, tad nepasiduokite akimirkos nuotaikoms ir nekeiskite planų. Šiandien sulauksite pagalbos, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės.

Vandenis Jūsų nuoširdumu, o gal ir atvirumu gali piktnaudžiauti draugai. Tai nepalankus metas – geriau mažiau bendrauti, mažiau dirbti, daugiau laiko praleisti namuose ir ilsėtis. Neverta planuoti atsakingų darbų.

Žuvys Būsite veiklūs, energingi, tad verta tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus – galite būti įtraukti į avantiūrą.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą