Horoskopas sekmadieniui, sausio 21 d.

Avinas Ši diena bus sėkminga tik tuo atveju, jeigu mokėsite suderinti blaivų protą su intuicija. Stenkitės nepervargti. Jei įmanoma, vakare atsisakykite abejotinų nuotykių. Verčiau likite namuose ir pasirūpinkite sveikata, išvaizda, higiena.

Jautis Padaugės emocijų, sentimentų, noro rūpintis tais, kurie šalia jūsų, bei tais, kuriuos norėtumėte sužavėti ar sudominti. To nepadarysite per vieną dieną, tad turėkite kantrybės. Šio vakaro renginys ar pasimatymas gali jus nuvilti.

Dvyniai Nebloga diena, jei jums aktualu ieškoti naujų pajamų šaltinių, su kažkuo derėtis. Gali kilti neblogų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, remontu, gyvenamosios vietos keitimu ar pan. Tačiau vakare entuziazmas gerokai sumažės.

Vėžys Diena bus palanki trumpoms išvykoms, dalykiniams bei asmeniniams susitikimams. Pravartu ieškoti kompromiso, teisingumo. Galite gauti vertingą pasiūlymą ar informaciją. Vakare pasisaugokite nemalonių situacijų.

Liūtas Šiandien orientuositės į kasdienius darbus, buitines problemas. Puikiai pasitarnaus moteriški patarimai. Aplinkinius stebinsite savo estetiniu skoniu ir kūrybingumu. Tačiau vakare tikriausiai pajusite, kad komplikuojasi meilės reikalai.

Mergelė Gera diena kūrybiniam darbui, tik nenukelkite jo į vakarą. Nusimato išlaidos malonumams, dovanoms, vaikų poreikiams. Jei prarasite saiką, vakare gailėsitės. Beje, jus gali nuvilti ir "aklas" pasimatymas.

Svarstyklės Šiandien galite susidoroti netgi su neįprastomis užduotimis, sutvarkyti keblius reikalus, tik reikia būti atidiems, pastebėti smulkmenas ir protingai rizikuoti. Vakare gali suketi nerimą kilęs sveikatos sutrikimas ar smulkus išvaizdos defektas.

Skorpionas Tikėtinos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai pasirinkti ir tinkamai pasielgti. Teks derintis prie aplinkybių ir kitų žmonių reikalavimų ar poreikių. Vakare lengva nuvilti ir nusivilti meilės reikaluose, tad nepaslyskite.

Šaulys Gali išryškėti mažiau pastebimos jūsų savybės arba nepaprasta įžvalga. Finansine prasme nesitikėkite gauti daugiau nei esate nusipelnę.

Ožiaragis Gana produktyvi diena. Verta imtis naujų sumanymų. Galite tikėtis didesnio įtakingų asmenų ir užsieniečių palankumo. Pravartu šiek tiek pakeisti įvaizdį ir pakoreguoti elgesį, ypač jei jaučiatės nepakankamai populiarūs ar gerbiami.

Vandenis Daugiausia pastangų šiandien nukreipsite į profesines perspektyvas ar stabilesnį įsitvirtinimą darbe. Ambicingi siekiai, pretenzija būti pranašiausiu nepakenks darbo srityje, bet tai visiškai netiks meilės sferai, kur reikia subtilumo.

Žuvys Jei šalia jūsų bus aktyvių žmonių, veiklus kolektyvas, tai ir jums nestigs energijos bei noro spręsti dalykines problemas, siekti geresnių rezultatų. Tačiau nesubtilumas reiškiant asmeninius jausmus gali šiek tiek pakenkti santykiams.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą