Horoskopas šeštadieniui, vasario 10 d.

Avinas Sudėtinga, nepalanki diena. Vis dėlto pasistenkite nekreipti dėmesio į nesėkmes. Saugokite savo ramybę ir sveikatą.

Jautis Nepervertinkite savo galimybių: neįsipareigokite, nežadėkite, taupykite pinigus. Itin apdairūs būkite su užsieniečiais, per užsienio partnerius galite patirti rimtų nemalonumų.

Dvyniai Neverta užsiimti svarbiais, atsakingais darbais – galimos rimtos nesėkmės, nuostoliai. Visus svarbius reikalus atidėkite pirmadieniui.

Vėžys Galima nemaloni staigmena, dėl kurios teks atidėti šios dienos reikalus, arba taps neįmanoma juos atlikti taip, kaip planavote. Kol kas susitaikykite su tuo, kas vyksta. Labai nepasikliaukite draugais: jie gali netyčia išduoti. Gali nutrūkti sena draugystė.

Liūtas Aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, dar ir patys sau kenksite be reikalo nervindamiesi, kur nereikia skubėdami ar kuo nereikia pasitikėdami. Ši diena palankesnė tamsiaplaukiams Liūtams.

Mergelė Kritinė diena: venkite bet kokių konfliktų, nesiaiškinkite su niekuo santykių – mokėkite nereaguoti į provokacijas. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų dėl karjeros.

Svarstyklės Apgaulingas laikas: galvosite, kad elgiatės teisingai, bet pasirodys, jog klystate iš esmės, aukositės kitų labui, bet paaiškės, kad niekam to nereikia. Likite ištikimi seniems principams ir mylimam žmogui.

Skorpionas Mažiau planuokite, venkite daryti išvadas – galite paviršutiniškai įvertinti esamą padėtį. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, ypač jei ji susijusi su pinigais ar meile, – nesiduokite apgaunami. Šiandien reikėtų mažiau tikėti gerais pažadais ir komplimentais.

Šaulys Pamirškite visus rūpesčius – kad ir kiek stengtumėtės, nieko rimta neišeis arba teks labai brangiai sumokėti už šios dienos laimėjimus. Venkite daug bendrauti, nesiaiškinkite meilės santykių, taupykite pinigus.

Ožiaragis Pavojingas laikas, nes iš pažiūros neįtarsite nieko bloga ir pasiduosite įkalbinėjimams, įsivelsite į avantiūrą. Gali tekti sumokėti ir už ankstesnes avantiūras darbe ir jausmų srityje.

Vandenis Galite jaustis pavargę, persitempę. Itin atidžiai atlikite savo užduotis darbe: šios dienos klaidos gali rimtai pakenkti reputacijai. Saugokite savo darbo vietą.

Žuvys Gali kilti pagunda dėl savų problemų apkaltinti kitus, o dėl svetimų – save. Būtų geriau šiandien apskritai nesiimti teisėjo vaidmens: jums trūks objektyvumo.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą