Horoskopas šeštadieniui, vasario 17 d.

Avinas Nepasitikėkite draugų pažadais: tik jei patys griebsitės reikalo, kas nors pasikeis į gera. Kol kas nesiimkite svarbių darbų, nes išradingumo, sumanumo nestigs, tačiau dėl jums nesuvokiamų priežasčių viskas išeis atvirkščiai.

Jautis Iki vakaro nepalankus metas, kai tiesiog neįvyksta tai, ko reikia. Nesikrimskite, toks blogas laikas ilgai netruks. Vis dėlto kol kas nieko svarbaus nesiimkite.

Dvyniai Neimkite nieko giliai į širdį, nesureikšminkite savo galimybių ir įtakos. Neskubėkite, laukite, tylėkite.

Vėžys Tikriausiai nenorite paprasčiau pažvelgti į permainas: jas arba sureikšminate, arba nukainojate. Nepraraskite saiko ir realumo pojūčio vertindami ne tik savo perspektyvas, bet ir vaikų sugebėjimus.

Liūtas Neskubinkite įvykių, juk pirmas ateina paskutinis. Taip bent jau nutinka per užtemimus, o jų įtaka bus stipri dar mėnesį. Neblogas laikas skubiems reikalams tvarkyti, kur nors netoli nuvykti.

Mergelė Pamėginkite prisiminti seną praradimų patirtį, kad labiau saugotumėte tai, ko dabar nevertinate. Atidžiau įsiklausykite į vadovo grasinimus (jei jums šiandien reikia dirbti) – geriausia jam nesirodyti, jei nesate nusiteikę visą save paaukoti darbui.

Svarstyklės Nepasiduokite azartui, nesivelkite į avantiūras – situacija gali pasirodyti blogesnė, nei yra iš tiesų. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais.

Skorpionas Daugiau laiko skirkite sveikatai, poilsiui, bet jei darbas – neišvengiama kliūtis, būkite atidūs net nereikšminguose dalykuose, pasistenkite, kad kolegos jus teisingai suprastų.

Šaulys Kantrybė, mokėjimas išlaukti – išganingas dalykas. Apsukriems pavyks neįsivelti į svetimus nešvarius žaidimus, nes spėjo pasimokyti iš svetimų klaidų.

Ožiaragis Pažvelkite į kitą medalio pusę, gal atsivers nusivylimo, praradimo nauda? Vakaras ramesnis – galimas ir džiugus susitikimas, gera naujiena.

Vandenis Dvilypis metas, kai norisi daug, bet atsiranda realių apribojimų. Kol kas ne metas didinti darbų apimtį. Tinkamas laikas tolesnei išvykai už miesto.

Žuvys Esamos problemos kol kas nejudės iš vietos, kad ir kokie energingi būtų jūsų veiksmai. Gauti dalykiniai pasiūlymai verti dėmesio, tačiau tai reikia atidėti trečiai mėnesio dekadai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą