Horoskopas pirmadieniui, vasario 19 d.

Avinas Nieko rimta nespręskite, nesiimkite: šiandien galima nukentėti, kai ką prarasti. Bus privalomas diplomatiškas bendravimas su visais – kolegomis, klientais, pacientais, darbdaviu, policininkais, tėvais, sutuoktiniu, vaikais. Dažniausiai būsite kalti tik patys.

Jautis Kas per daug, tas nesveika: laikykitės aukso vidurio. O ambicingų ir valdingų laukia išbandymai. Būkite taktiškesni su sutuoktiniu, nes galite atsidurti ties skyrybų slenksčiu.

Dvyniai Gali pasirodyti, kad rūpesčiai pernelyg prislėgė. Tačiau kol kas nieko neįmanoma pakeisti – reikia išlaukti. Venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu. Antra dienos pusė palankesnė.

Vėžys Nelengva susitaikyti su kai kuriomis naujienomis, neišvengiamomis permainomis, naujomis kliūtimis – vis dėlto neatidėkite rytdienai problemų. Būkite atsargesni vairuodami.

Liūtas Jums atrodo, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiasi. Tačiau jei jėga paskubinsite įvykius, tik įklimpsite į dar didesnes problemas. Būkite atidesni nuotaikų kaitai jūsų šeimoje, stebėkite ir saugokite vaikus.

Mergelė Pagauti entuziazmo galite nė neatkreipti dėmesio į realius pavojus. Galimi nemalonumai dėl jūsų populiarumo. Likite kuklūs ir sąžiningi, labiau pasirūpinkite sveikata – nepamirškite senų tiesų.

Svarstyklės Bus svarbu nesivelti į konfliktus su kolegomis, vadovu. Deja, šiuo metu jėgų persvara ne jūsų naudai, tad paieškokite kompromisų. Saugokite sveikatą.

Skorpionas Galite nukentėti per pavydžius asmenis. Ne mažiau svarbu taps neprovokuoti mylimo asmens pavyduliauti. Finansinės, juridinės problemos gali sukelti sunkumų.

Šaulys Nelinksma diena: gali nutikti tai, ko nesinori. Nepasiduokite provokacijoms. Nesiaiškinkite santykių. Galimi nemalonumai per užsieniečius arba svečius. Patiems viešėti irgi nepalanku.

Ožiaragis Kas blogai išmoko senas pamokas, tiems jos kartojamos, tad prisiminkite, ko gyvenimas yra mokęs? Šiomis dienomis taps aišku, kur esate per daug užsigriebę. Galite susidurti su nepagarba jūs nuomonei.

Vandenis Naujienas vertinkite atsargiai, nesižavėkite gautais pasiūlymais. Nepatartina nieko keisti savo veikloje, taip pat pyktis su vadovu. Galima išdavystė – kita vertus, sužinosite, kas jūsų draugai, o kas priešai.

Žuvys Pasiruoškite netikėtumams. Bus svarbu visur siekti aiškumo. Jei tik pastebėsite, kad kažkas nuo jūsų slepiama, tai pavojaus signalas. Pasisaugokite už nugaros rezgamų pinklių.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą