Horoskopas penktadieniui, kovo 15 d.

Avinas Tikriausiai tvarkysite finansinius reikalus. Galimas susirūpinimas dėl draudimo, deklaravimo, skolų. Jei pasistengsite, nesunkiai išsiaiškinsite visus nesklandumus ir imsitės juos spręsti. Svarbu vengti nekorektiškų veiksmų, pastabų.

Jautis Diena pasižymės ypatinga nuotaika arba įvykiais. Galbūt paaiškės kažkokia jūsų tolesnė perspektyva arba apie tai daug galvosite, analizuosite visus "už" ir "prieš". Jei turite juridinių klausimų, kreipkitės į specialistą.

Dvyniai Tikėtinas oficialus susitikimas ar pokalbis, verčiantis daryti išvadas, apsispręsti arba pademonstruoti profesinius sugebėjimus, žinias. Esant galimybei, pabendraukite su daugiau pasiekusiais pažįstamais ir pasinaudokite jų patirtimi.

Vėžys Labai drauginga diena. Seksis užmegzti naujas pažintis ir gaivinti senąsias, galite dalyvauti šauniame renginyje. Ypač gerai sutarsite su moterimis draugėmis. Tikėtini vertingi pasiūlymai, patarimai.

Liūtas Šiandien judėsite tarsi iš inercijos. Nesuklysite manydami, kad naudingiau yra mažiau kalbėti, o daugiau stebėti ir klausytis. Galite pastebėti kažkieno melą ar rezgamas pinkles. Savijautą gerai veiks joga, meditacijos.

Mergelė Ši diena žada įdomių susitikimų, kurie praplės jūsų akiratį, o gal net galimybes. Gali nudžiuginti apčiuopiami darbo rezultatai, pavykę komerciniai susitarimai. Neužsidarykite tarp keturių sienų, eikite į renginius, prezentacijas.

Svarstyklės Galite turėti rūpesčių, susijusių su šeimos pinigais, nuosavybe. Arba kažką svarbaus nutarsite komerciniuose, verslo reikaluose. Jeigu kuriate ar pertvarkote savo verslą, domėsitės kreditų teikimo tvarka, ES parama.

Skorpionas Ši diena turėtų būti gana šauni. Sužinosite įvairių naujienų, lengvai ir noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, mokysitės ir mokysite ar informuosite kitus. Tikėtina trumpa, bet įspūdinga kelionė, viešnagė.

Šaulys Peržiūrėkite savo planus, išsiaiškinkite, kas jums svarbiausia, pasikonsultuokite su specialistais. Jei užsiimate namudiniu ar kokiu individualiu verslu, galimas neblogas sumanymas.

Ožiaragis Diena palanki užsiimti kūryba, jaunosios kartos ugdymu. Neblogas metas reikšti jausmus, siekti patinkančio asmens dėmesio, užmegzti romaną. Tiktų nueiti į teatrą, koncertą, restoraną. Labai svarbu, kad rastumėte laiko savo vaikams.

Vandenis Daug dėmesio skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Galbūt kažkas iš pažįstamų padės jums gauti reikiamą informaciją arba įsigyti verslui ar buičiai reikalingą įrangą. Išgirsite vertingų patarimų ir patys juos noriai teiksite.

Žuvys Pravartu išsiaiškinti meilės ir kitokius santykius, pasirašyti jau aptartas sutartis, užmegzti bendradarbiavimą. Pasiseks padaryti norimą įspūdį dominančiam priešingos lyties asmeniui arba kažkuo įtikinti artimą žmogų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą