Vyrams ši diena puiki

Pirmadienis tinkamas seniai suplanuotoms kelionėms, komandiruotėms. Kad ir kuo užsiimsite, dažniau tikrinkite atliekamus darbus, neskubėkite – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Beje, tai ne pats geriausias laikas ko nors prašyti iš vadovybės. Sudėtinga diena moterims bei moteriškiems darbo kolektyvams, o vyrams ši diena puiki.

Pirmadienis palankus teikti dovanas. Gerai užsiimti labdara. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: parkristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas tvarkyti sudėtingus reikalus, sunkiems, nemaloniems darbams nudirbti; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį būkite itin atidūs atliekamų darbų kokybei – galite finansiškai nukentėti. Ne laikas derėtis su vadovybe dėl paaukštinimo ar geresnių darbo sąlygų.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis geras tvarkyti teisinius reikalus, kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis sudėtingas – labiau pasaugokite savo sveikatą (ypač rankas, nugarą) ir turtą (ypač trapius daiktus – jie gali dužti).

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis geras taikytis, deryboms, jei jūs esate pasirengę dovanoti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus tvarkyti atidėtus, užvilkintus reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis gana sėkmingas, jei pasinaudosite jums rodoma simpatija ir labai neužsispirsite siekdami savo tikslo – šiuo metu lankstumas itin svarbu. Būkite šiltesni, dosnesni, jautresni mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas šeimos, namų reikalams sutvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas nedidelėms kelionėms, susitikimams su svarbiais asmenimis, taip pat su žmonėmis iš toli.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis gana sėkmingas, jei mokėsite pasinaudoti minimaliomis progomis, kurių tikrai pakaks. Sėkmė slėpsis mažuose dalykuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį likite saikingi bei santūrūs – tokius jus aplinkiniai norės matyti, tad ir labiau vertins, palaikys, padės.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis neblogas imtis užmirštų, įstrigusių darbų – rasite naują gerą išeitį. Vis dėlto nepersistenkite – tai vis dar pasyvus metas, kai nereikia persidirbti, persistengti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis sėkmingas imtis ambicingo sumanymo įgyvendinimo. Tiesa, tai gana nuostolingas laikas, tad išlaidos gali būti nemenkos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą