Horoskopas šeštadieniui, kovo 23 d.

Avinas Neblogas laikas apmąstyti nueitą kelią, jį apibendrinti. Jei gausite naujų dalykinių pasiūlymų, neatsisakykite, tiesiog atidėkite rytdienai sprendimo priėmimą. Būkite atidūs draugų abejonėms, patarimams – per juos kai kas svarbaus gali nutikti, pasikeisti jūsų gyvenime. Palanku kreiptis pagalbos į įtakingus bičiulius.

Jautis Šiandien jums labiausiai reikia ramaus poilsio, tad nesiimkite jokių svarbių dalykinių reikalų. Galite sulaukti netikėtos pagalbos. Būkite tikri – tvarkant atsakingą reikalą kas nors tikrai užtars be jūsų prašymo, tiesiog iš simpatijos.

Dvyniai Puikus laikas tęsiasi – jūs padėties šeimininkai. Tad nesnauskite! Tiesa, diena netinkama pradėti ką nors nauja.

Vėžys Esate kupini pasitikėjimo ir ryžto, ir tai iš tiesų jums geras laikas, žadantis naudą, sėkmę. Vis dėlto šiandien netinka priimti atsakingų sprendimų – laukite iki rytdienos. Tiesa, tai tinkamas laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buitines problemas.

Liūtas Būtina kantrybė – skubėti nepalanku, galite praleisti pro ausis naudingą pastabą, patarimą, užuominą ar ko nors nesuprasti. Nors diena palanki, galite susidurti su tam tikru spaudimu – tokiu atveju reikalus atidėkite rytdienai, kai viskas išsispręs.

Mergelė Neužsibūkite darbe (jei šiandien tenka dirbti). Daugiau laiko reikėtų skirti sau ir savo šeimai – namai nuramins, suteiks tvirtumo, padės atgauti aiškumą. Apskritai šiandien svarbius reikalus palankiau tvarkyti iš namų (telefonu, internetu ir t.t.).

Svarstyklės Aiškinkitės slaptas problemas, kliūtis darbe, ieškokite būdų pagerinti darbų kokybę. Vakarą būtinai praleiskite su vaikais.

Skorpionas Taisykite senas klaidas, imkitės to, kas nepavyko anksčiau. Tiktų ieškoti pagalbininkų, rėmėjų.

Šaulys Aiškinkitės teisybę – jums pavyks rasti siūlo galą. Aplinkiniai jus palaikys, padės. Tai geras laikas kreiptis pagalbos ar su partneriais aptarti svarbius reikalus. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui – juk viskas sugrįžta.

Ožiaragis Šiandien bus sunku rasti vienareikšmišką sprendimą, tad venkite ginčų. Jei ne itin gerai jaučiatės, nesiimkite atsakingų darbų. Vakare verta pasikviesti bičiulių į svečius ar patiems pas juos išsiruošti.

Vandenis Aplinkinių įtaka bus naudinga. Šiandien galite gauti vertingos dalykinės informacijos, rasti žmogų, kuris naudingai tarpininkaus jums svarbiu klausimu ar tiesiog gerai patars. Palanku vykti į keliones, bendrauti su užsieniečiais, svečiuotis pas senus draugus.

Žuvys Pasiseks sprendžiant sudėtingas, užsitęsusias dalykines problemas, ypač jei remsitės nuojauta.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą