Horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 18 d.

Avinas Seksis demonstruoti erudiciją, bendrauti su įtakingais veikėjais, valdininkais. Galite gauti pranešimą, žinią iš aukštesnės institucijos, teismo ar pan. Regis, ruošitės kelionei, į ją leisitės arba prisiminsite užsienyje patirtus įspūdžius.

Jautis Galimi svarbūs susitikimai, renginiai. Jums pavyks padaryti gerą įspūdį tiems, kurie jus domina, jeigu mokėsite pagarbiai išklausyti kitokią nuomonę, nevengsite mandagių diskusijų.

Dvyniai Šiandien būsite kupini draugiškumo bei įdomių idėjų ir realiai įgyvendinamų planų. Jus turbūt sups nemažas būrys draugų ir gerų pažįstamų. Santykiai su visais bus puikūs, jei nekelsite neįmanomų reikalavimų.

Vėžys Šiandien nepatartinas šurmulys, didelė draugija. Jausite stiprų vienatvės ir poilsio poreikį, kurio reikėtų paisyti. Pasitelkus intuiciją bei konfidencialią informaciją, jums pavyks išsiaiškinti svarbių dalykų.. Neįsivelkite į intrigas.

Liūtas Rami diena. Neblogai seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami, įsigilindami. Pamąstykite, kas galėtų jums padėti ar prisidėti, jei darbo kiek per daug. Vakaras gali pažerti romantikos, pramogų.

Mergelė Ši diena palanki verslo, nuomos, nekilnojamojo turto reikalams, pokalbiams dėl darbo ir uždarbio. Jei gausite piniginę išmoką, noriai leisite pinigus pageidaujamiems daiktams, skanėstams, lepinsite artimuosius.

Svarstyklės Palanku užsiimti su reklama, ryšiais, informacija, prekyba susijusia veikla. Tarp įvairių reikalų, kontaktų pasitaikys tokių, kurie suteiks pasitenkinimo ir apčiuopiamos naudos. Regis, sulauksite giminaičių bei draugų skambučių, pasiūlymų.

Skorpionas Aplink save siekite ramybės, nes jums būtinas vidinis komfortas ir poilsis. Daugiau dėmesio skirkite sau, šeimai, atsipūskite jaukioje namų aplinkoje. Atitrūkti nuo įtemptų situacijų padės bruzdėjimas aplink puodus virtuvėje, skanus maistas.

Šaulys Aktyvi, šurmulinga diena. Galite pasireikšti kūrybinėje veikloje, šį tą reikšminga nuveikti patinkančio asmens labui ir jį sužavėti savo dėmesiu, erudicija. Nenuskriausti liks ir jūsų vaikai. Jie bus pagirti, palepinti, apgaubti meile.

Ožiaragis Būsite nusiteikę ryžtingai imtis darbų, rimtai stengsitės, kad tik viskas pavyktų, kaip suplanuota. Nebloga diena mėginimui įsidarbinti. Tiktų tikrintis sveikatą, atlikti medicinines ir retesnes grožio, higienos procedūras.

Vandenis Šiandien nerastumėte vietos, jei tektų likti vienumoje. Jums būtinai reikės artimos sielos šalia. Galbūt dėl to imsite labiau vertinti gyvenimo draugą, dalykinius partnerius. Net į konkurentus pažvelgsite kažkaip palankiau nei paprastai.

Žuvys Tikėtina, kad pasiteisins jūsų pastangos tarpininkauti, derinti interesus ir įsipareigojimus. Įmanoma nauda iš finansinės veiklos arba pavyks atsiimti skolą, gauti kompensaciją, alimentus. Gali atvykti svečias iš toli.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą