Horoskopas pirmadieniui, balandžio 22 d.

Avinas Šiandieną turbūt teks nusiteikti pokalbiams, deryboms su įtakingais asmenimis. Tačiau labai rimto požiūrio ir konkretumo neverta tikėtis - nuomonės išsiskirs ir geriausiu atveju pavyks nubrėžti tik apytikres gaires.

Jautis Ryžtingai imsitės dalykinių reikalų. Pasižymėsite kūrybingumu, iniciatyvumu. Tačiau painiosite savo ir kitų pareigas bei atsakomybę. Blaiviai įvertinkite savo ir draugų laisvalaikio užsiėmimus - ar tai saugu ir moralu.

Dvyniai Neblogai seksis kolektyvinė veikla. Galite priimti sprendimą, susijusį su gamybos modernizavimu, naujomis investicijomis. Vis dėlto nesigundykite naujais pasiūlymais neapsvarstę, ar juos įmanoma praktiškai realizuoti ir kiek tai kainuos.

Vėžys Tikriausiai neišvengsite aplinkybių, stabdančių jūsų polėkį, verčiančių dvejoti, nepasitikėti. Saugokitės vagių ir kitų nesąžiningų žmonių. Labiau įsigilinkite į keistus pasiūlymus, išsisukinėjimus. Nebūkite kategoriški.

Liūtas Vidiniai stabdžiai iki pietų varžys jūsų iniciatyvą, nors ir stengsitės aktyviai veikti, bendrauti. Galima psichologinė ar turtinė dilema, balansuosite tarp noro padaryti gerą įspūdį ir gobšumo. Kad ir kaip pasielgtumėte, tikėtinas nuostolis.

Mergelė Teigiamų emocijų suteiks pavykę darbai, priešingos lyties dėmesys. Neatsisakysite progos papildyti piniginę ar pigiau apsirūpinti tuo, ko jums reikia ar norisi. Būkite apdairesni, kad kiti neišviliotų iš jūsų pinigų, vertingų daiktų.

Svarstyklės Tikėtinas pasiūlymas ar informacija, galinti pasitarnauti dalykiniams, finansiniams tikslams. Tačiau įmanomi ir priekaištai, nusiskundimai. Stengsitės manipuliuoti informacija bei žmonių nuomonėmis. Tai gali sukelti problemų.

Skorpionas Stokosite emocinės pusiausvyros, todėl galite išprovokuoti barnius, konfliktus. Ypač sunku bus susikalbėti su kitos pasaulėžiūros žmonėmis. Pralinksmėsite, jei popiet užsiimsite tuo, kas jums įdomu.

Šaulys Šiandien nesusipratimų gali kilti darbe ar pakeliui į jį. Laikykitės saugos bei sanitarijos taisyklių. Galimas finansinis nuostolis. Galbūt gausite pranešimą, kurio nesitikėjote. Popietė nepalanki sveikatai, tad labiau pasisaugokite.

Ožiaragis Ši diena panardins jus į profesinių rūpesčių okeaną. Gali paaiškėti aplinkybės, trukdančios jūsų planams. Susvyruos pasitikėjimas kolegomis, jeigu jie buvo pažadėję kažkuo pasirūpinti už jus.

Vandenis Šiandien įmanomas nuostolis arba teks pagaliau sumokėti uždelstus mokesčius, skolas. Mažiau klausykite svetimų patarimų, kaip tvarkyti jums žinomus reikalus. Laikykitės įstatymų, taisyklių bei instrukcijų. Neprovokuokite priešiškumo.

Žuvys Įmanomi finansiniai netikėtumai. Galbūt jums primins užmirštą skolą arba paslauga teks atsilyginti už kažkada suteiktą paslaugą. Galima kažkokia provokacija arba būtinybė atlikti veiksmus, kurie nepatiks aplinkiniams.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą