Horoskopas trečiadieniui, balandžio 24 d.

Avinas Jums nestigs sumanymų, tačiau ne visi turės realų pagrindą. Būsite linkę norima priimti už tikra, pasitikėti nepatikimais, savanaudiškais žmonėmis bei atstumti tuos, kurie verti pagarbos ir paramos. Pradėkite blaiviau mąstyti ir remtis faktais.

Jautis Galite susidurti su nesąžiningais žmonėmis arba per kitų neapdairumą, aplaidumą patirti nuostolį. Ne tik sukčiai, bet ir pažįstamas asmuo gali jus apgauti. Venkite abejotinų sandėrių, nepasirašinėkite neaiškių dokumentų.

Dvyniai Gali būti, kad sužinosite svetimą paslaptį arba atskleisite klastą, korupcijos apraišką. Tačiau tuo žinojimu vargu ar galėsite pasidalinti su kitais. Būkite apdairūs, per anksti neišplepėkite savo strategijos bei taktikos paslapčių.

Vėžys Būsite nusiteikę aktyviai veikti, demagogiškai kalbėti, įrodinėti savo teisybę, net jei patys žinote, kad viską iškraipote. Ar tai išeis į naudą, ar į nuostolį, kol kas neaišku. Veikiausiai jums vis tiek teks prisiimti atsakomybę už abejotinus siekius.

Liūtas Aplinkinius galite nustebinti savo išlaidumu ar neįtikėtinu apsukrumu, lengvabūdišku požiūriu į atsiskaitymus arba darbo discipliną. Dėl netikslios ar ne laiku paviešintos informacijos gali kilti problemų.

Mergelė Tikėtini reikalai, susiję su transportu, ryšiais, mokslu, informacija, šeimos problemomis. Aplinkybės gali klostytis taip, kad norėsite nuo kažko išsisukti, tačiau tai bus ne taip paprasta. Gali tekti bylinėtis, ginti savo ar šeimos nario interesus.

Svarstyklės Būsite linkę vadovautis emocijomis, o ne protu. Dėl priklausymo nuo nuotaikų aplinkiniams sukelsite nepasitikėjimą. Gali įstrigti kūrybinio projekto finansavimo klausimas. Išlaidų pareikalaus vaikų arba mylimo žmogaus problemos.

Skorpionas Nusimato naujienų, įspūdžių. Prieštaringi asmeniniai ar kolegiški santykiai ims kelti keistą jaudulį, trauks nuotykiai, flirtai. Gali būti, kad pasinaudosite tarnybine padėtimi, nusižengsite etikai, pernelyg išlaidausite, pasiduosite rizikingai pagundai.

Šaulys Gali atsirasti vilčių, susijusių su įsidarbinimu, bendradarbiavimu, verslo modernizavimu. Tačiau susikirs realybė ir idealai. Suvokti ir pripažinti, ko reikia iš tikrųjų, kas būtų įmanoma, perspektyvu, bus labai sunku. Derėtų siekti objektyvumo.

Ožiaragis Nepajėgsite atsikratyti pagundos kišti nosį į svetimus reikalus ir nuodėmes, skaičiuoti ne savo pinigus ir naudą, o kiti darys tą patį jūsų atžvilgiu. Tačiau diena gali būti produktyvi kūrybine prasme, tad nenubaidykite įkvėpimo.

Vandenis Domins finansiniai reikalai, draudimas, permainos mokesčių politikoje ir akcijų rinkoje. Galite jaustis traukiami į abejotiną reikalą. Jei paskolinsite pinigų, sunku bus juos susigrąžinti. Galimos avarinės situacijos, technikos gedimai.

Žuvys Šiandien nusimato žinių, profesinės kompetencijos patikrinimas. Būsite nusiteikę piršti savo teisybę, puikuotis pasiekimais, mokyti kitus. Tačiau aptariami ir kuriami projektai nelabai remsis realiomis galimybėmis. Galimi juridiniai sunkumai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą