Horoskopas šeštadieniui, balandžio 27 d.

Avinas Nenorėkite daugiau nei galima – ir viskas susiklostys gana sklandžiai. Netiks imtis nieko nauja, neverta skirti svarbių susitikimų, užmegzti pažinčių. Svarbius reikalus atidėkite pirmadieniui.

Jautis Sėkmė grįžta: būsite kupini energijos, jus lydės sėkmė. Tiks imtis atidėtų reikalų, taip pat tų, kuriems išjudinti reikia jūsų asmeninės iniciatyvos. Vis dėlto finansinių reikalų tvarkymą atidėkite rytdienai.

Dvyniai Problemos neišnyks, bet jūsų naudai keisis aplinkybės, kis ir jūsų požiūris į esamus sunkumus. Geras laikas ką nors vertinga įsigyti savo namams.

Vėžys Pasieks geros naujienos: šiandien palanku apsispręsti jums svarbiu klausimu. Sėkmingas laikas susitikimams, pažintims užmegzti, keistis informacija, taip pat kelionėms. Tiks rašyti laiškus, įvairius pareiškimus.

Liūtas Naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams ir namams. Aplankykite tėvus: galite gauti gerą patarimą iš savo motinos.

Mergelė Pajusite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai pajudės geresne linkme. Seksis greitai spręsti senas problemas. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. Raskite laiko pasidžiaugti savo vaikais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi.

Svarstyklės Tinka pradėti ilgalaikius darbus. Jei jaučiatės išnaudojami – galite pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma. Tai geras metas spręsti darbo kolektyvo bendravimo problemas.

Skorpionas Dabar toks laikas, kai svarbu suvaldyti impulsyvumą, agresiją – ryžtas, drąsa turi būti nukreipti susitaikyti. Palanku spręsti bendravimo darbe problemas.

Šaulys Įtempta diena, bet naudinga – ypač darbe (jei jums šiandien reikia dirbti) daug spėsite nuveikti. Pasikliaukite intuicija, ir rasite optimalų sprendimą.

Ožiaragis Vėl pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, vykti į keliones. Beje, vakare palanku vykti į svečius ar pas save ką nors priimti – pokalbiai bus naudingi ir įdomūs.

Vandenis Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija ir pasiūlymai gali daug ką lemti – būkite atidūs su jais bendraudami.

Žuvys Darbe (jei šiandien reikia dirbti) ir namie galimi geri pokyčiai. Tik nepiktnaudžiaukite partnerių ir sutuoktinio kantrybe. Galite gauti seniai lauktą žinią. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus: jie dar ne kartą pravers.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą