Horoskopas trečiadieniui, gegužės 8 d.

Avinas Galite gauti žinią, susijusią su nuosavybės aktualijomis. Šiandieną sudaryti sandoriai, padaryti sprendimai turėtų būti naudingi materialine prasme. Palanku pirkti ilgalaikį turtą, ieškoti naujo pajamų šaltinio, derėtis ir pan.

Jautis Ši diena gali būti šauni, jei pasistengsite išnaudoti atsiradusias geras progas ir atlikti ar išmokti tai, ko labiausiai reikia šiuo metu. Palanku tartis dėl sutarčių, mokytis, tvarkyti korespondenciją, susirašinėti, bendrauti.

Dvyniai Šiandien derėtų daugiau dėmesio skirti šeimos reikalams, namams. Kuo nuoširdžiau bendraukite su artimaisiais. Beje, iš jų galite sulaukti staigmenų. Galbūt nusimato pasimatymas, pobūvis, todėl pirksite dovanas ar kitaip tam ruošitės.

Vėžys Šauni diena. Jausitės ne iš kelmo spirti. Pasitikėjimą savimi stiprins aplinkinių palankumas, kūrybinė sėkmė, pasisekimas tarp priešingos lyties asmenų. Tikėtini viliojami pasiūlymai, romantiškos pažintys.

Liūtas Šiandien turėsite ką veikti, ypač jei ieškote darbo, ruošiatės diegti reformas, keisti įrangą, aprangos stilių ar pan. Galbūt įsigysite buitį palengvinančių daiktų, elektros prekių. Jūsų apsukrumu džiaugsis ir artimi žmonės, ir kolegos.

Mergelė Galite neabejoti - šiandien jums pakaks dėmesio, ypač iš priešingos lyties. Tikriausia su kažkuo užsimegs ilgalaikiai asmeniniai ar dalykiniai reikalai, arba esami santykiai taikiai, lengvai nutrūks bendru sutarimu.

Svarstyklės Gali būti, kad teks skubiai tvarkyti įmonės finansinius dokumentus, arba tiesiog domėsitės draudimo, paveldėjimo, paskolų, investicijų ar palūkanų klausimais. Regis, sugebėsite teisingai susiorientuoti situacijoje ir ne prarasti, o laimėti.

Skorpionas Dalyvavimas renginiuose atneš naudos, patyrimo, reikšmingų pažinčių. Galite sulaukti įdomių pastabų ir pasiūlymų iš nepažįstamų žmonių. Seksis dirbti mokslinį darbą, spręsti galvosūkius, publikuoti, skaityti paskaitas.

Šaulys Stropiai parengti darbai šiandien gali būti sklandžiai įgyvendinti. Nekreipkite dėmesio į vieną kitą trukdymą ar permainą dienotvarkėje. Jūsų atkaklumas ir geranoriškumas padės įveikti trikdžius bei įtampą.

Ožiaragis Gali suaktyvėti ryšiai su senais pažįstamais, bendraminčiais. Jausdami kitų palaikymą, drąsiau reikšite savo mintis, įsitikinimus. Jums kilusios idėjos nustebins ne vieną. Galite mėginti tartis dėl konkrečios paramos.

Vandenis Šiandieną labiau galėsite pasikliauti intuicija nei savo fizinėmis jėgomis bei racionalia logika. Galite susidomėti vienu konfidencialiu reikalu arba į viešumą iškils tai, ką buvo bandoma nuslėpti. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas.

Žuvys Diena turėtų būti spalvinga. Gali būti, kad iškrėsite kažką spontaniško, neįprasto jūsų natūrai. Rizika turėtų pasiteisinti. Tik itin atsargiai elkitės su elektros įranga, kita technika.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą