Ši diena itin konfliktiška

Sudėtinga diena (vyrams, vadovams, sportininkams bei visiems skubantiems, kovojantiems, konkuruojantiems) – nėra prasmės planuoti atsakingų susitikimų, derybų ar pažintinių pokalbių, ypač susijusių su būsimąja veikla, iki 17 val. Vėliau, nors įtemptas ir pavojingas metas tęsis, atsiras galimybių netikėtai išspręsti keblų reikalą.

Vis dėlto ši diena itin konfliktiška – būkite pasiruošę, kad aplinkiniai kritiškiau reaguos į jūsų pastabas ir net pagyrimus, komplimentus, kaip ir jūs. Pasistenkite nuo ankstyvo ryto į viską reaguoti su šypsena, kad ir kokių nemalonių dalykų išgirsite ar išvysite, – atidėkite santykių aiškinimąsi (geriau tai padaryti šeštadienį, kai tikrai nestigs nei diplomatiškumo, nei geranoriškumo, nei sveiko proto, nei santūrumo ir savitvardos, – ir ne tik jums, bet ir aplinkiniams). Tvarkydami reikalus turite vengti skubotumo ir kategoriškumo – galite rimtai apsirikti, pasiduoti apgaulei. Būtina didelė atida, jei dirbate su informacija, dokumentais, skaičiuojate, rašote. Tai nepalankus metas žiniasklaidos, transporto tarnyboms, prekybininkams. Beje, diena kiek geresnė moterims. Joms tiks spręsti finansines problemas. Labiau ges moderni technika, transporto priemonės – būkite atsargesni kelyje. Nepalanki diena pirkti vertingą techniką, transporto priemones, telefonus, trapius, dūžtančius daiktus.

Išaugs autoavarijų, nelaimingų atsitikimų kelyje ir vagysčių tikimybė. Labiau tikėtinos avarijos gamyboje dėl technikos gedimo. Labiau pasaugokite rankas, galvą (galimi galvos skausmai be aiškios priežasties), dantis, nosį, nugarą, kelius, sąnarius. Nekilnokite sunkių daiktų, galima nukentėti ir užkritus svoriui. Didesnis pavojus per aštrius daiktus, ginklus, ugnį. Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik labai ryškūs sapnai. Jei neišsipildys per savaitę, bus reikšmingi ilgai, daugiau nei vienus metus. Puiku, jei sapnavote karvių bandą žaliuojančioje pievoje, melžėte jas ar gėrėte pieną, valgėte sūrį, varškę – tai skalsa namuose, pinigai, sėkmė; vaikas – laimė; mama su vaiku ant rankų – didelės permainos. Būti nešvariam ar nuogam – neturtas; tuštintis – vagystės, nuostoliai; žiema – liga; kraujas – katastrofa, liga.

Blogas ženklas: vandentiekio, kanalizacijos sistemos gedimai – nesklandumai meilės srityje; visą dieną jausti troškulį – nemalonumai; jei ant jūsų užsidegtų drabužiai – apsaugos praradimas; jei niežėtų pakaušį – liūdesys, nesėkmė; jei alkūnę – nauja pažintis.

Geras ženklas: triskart nusičiaudėti – sėkmė; sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę – atgausite ramybę, sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankūs mėlyni tonai, vengtini – žali, geltoni.

Avinas (03 21–04 20). Nors ši diena gana palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, perdėtų ambicijų, pykčio, skubėjimo. Šiandien bus svarbu į nieką nereaguoti. Kiek sėkmingesnis laikas po 17 val. – gali kilti šaunių sumanymų.

Jautis (04 21–05 20). Situacija bus geresnė, nei pasirodys iš pradžių. Pasistenkite į svarbią situaciją pažvelgti kitaip. Nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti spaudimui darbe – vėliau dėl to gailėsitės. Jei jums patiems reikia ką nors paspausti, tam tinkamas laikas tik po 17 val.

Dvyniai (05 21–06 21). Itin būkite atsargūs kelyje, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias siekti karjeros. Deja, šiuo metu išaugs konfliktų tikimybė – nenorėkite tik jūs būti teisūs.

Vėžys (06 22–07 22). Dažniau šypsokitės ir nepraraskite savitvardos bei kantrybės dėl niekų – šių savybių gali prisireikti kur kas rimtesnėje situacijoje. Siekite viską daryti atsakingai, kokybiškai ir atsargiai (galimos traumos).

Liūtas (07 23–08 22). Džiaugsmą lydės nusivylimas bei pralaimėjimas, jei tik mėginsite paaiškinti savo viršininkui, kokie esate šaunūs ir verti didesnės algos, geresnių pareigų, jei su artimaisiais dalinsitės savo mintimis, kaip reikia teisingai gyventi. Saugokite gerus santykius su vaikais, mylimu asmeniu, kolegomis, draugais, saugokite savo sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, svarbų pokalbį atidėkite kitai dienai. Šiandien geriausia likti namie, netvarkyti svarbių profesinių reikalų (nebent telefonu ir tai tik su tuo žmogumi, kuriuo pasitikite, kuris jums patinka). Atidžiai rinkitės maistą – galimas apsinuodijimas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, ypač kelionėje, venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar pažeidus įstatymą.

Skorpionas (10 24–11 22). Įtemptas metas, tad neskubinkite įvykių eigos ir neišgyvenkite dėl galimų nesusipratimų. Deja, šiandien viskas kainuos brangiai – už ačiū nieko negausite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto ir teisinius reikalus. Galimos baudos, netikėti mokesčiai.

Šaulys (11 23–12 21). Darbų per akis, tačiau nesistenkite visko suspėti, visur pabūti! Galimos piniginės problemos dėl partnerių arba sutuoktinio reikalų, kelionės. Deja, nei šiandien, nei rytoj nieko nepavyks pakeisti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų skleidėjų. Nesiveržkite prie darbų, ką galite, atidėkite penktadieniui, šeštadieniui. Venkite įkyrių, agresyvių žmonių – būsite gana patiklūs, pažeidžiami, tad galite pasielgti prieš savo valią, pasiduoti provokacijai. Didelė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Permainingas metas – gali tekti staigiai persiorientuoti, kad išgelbėtumėte svarbų reikalą ir savo garbę. Įsiklausykite į draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Vakarop gali ateiti netikėta pagalba (ji gali būti ir anoniminė).

Žuvys (02 19–03 20). Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi. Jei tektų bendrauti su vadovybe, būkite aiškūs, konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą