Pasaugokite savo sveikatą ir gerą nuotaiką

Nerami diena, kai reikia pasaugoti savo sveikatą ir gerą nuotaiką. Tai dvilypis, apgaulingas laikas – situacija (asmuo) pasirodys geresnė, nei iš tiesų yra. Patiklumas ir net optimizmas atliks meškos paslaugą – išoriškai gražūs ir naudingi dalykai gali duoti visiškai priešingų rezultatų, sukelti destrukciją.  Saugiausia būtų šiandien nieko nekeisti, nepradėti nieko naujo. Kad ir su kuo bendrausite, kad ir ką veiksite, visur turėkite savo nuomonę, laikykitės anksčiau užimtos pozicijos. Nieko nesiekite piktuoju, jėga – agresyvumas taps rūpesčių šaltiniu. Nepatartina nutraukti asmeninių ryšių (nebent tam seniai ruošėtės) – gali taip nutikti, kad nukaposite šaką, ant kurios sėdite. Deja, tai suprasite tik tada, kai žnektelėsite ant žemės. Netinka įsipareigoti, pasirašyti svarbių dokumentų, pirkti vertingų daiktų, ypač meno kūrinių, papuošalų, brangių drabužių. Netinkamas laikas ir švęsti, pramogauti, romantiškoms pažintims bei susitikimams. Šis laikas sunkesnis vyrams ir vaikams, taip pat menininkams, aktoriams ir apskritai asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Nerizikuokite kelyje. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenamo. Gerai buvo regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai būti apsirengus baltais drabužiais – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, indą su vandeniu sudaužyti, jei dulkės į akis lėktų, jei ant jūsų užkristų medžio šaka, jei plaukai veltųsi, siūlai mazgytųsi, jei negalėtumėte siūlo į adatą įverti.

Geras ženklas: dažnai išvysti šviesų dūmą (ne cigarečių), jei voras užliptų – apsauga, sėkmė; rasti gelsvų monetų – išsiaiškinsite painiavą; vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas; pamesti sagą, sagtį – pavyks atsikratyti nereikalingų pažinčių, žalingo įpročio.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujiems darbams pradėti, tačiau tinkamas užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais, spręsti sudėtingas problemas; palankios spalvos – juoda ir raudona, vengtinos – violetinė, ruda, pilka.

Avinas (03 21–04 20). Dažniau ilsėkitės, nevarginkite savęs įtemptais darbais, taip pat bendravimu su žmonėmis, kurie linkę imti nieko neduodami (visomis prasmėmis). Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite žadėti, pasirašyti atsakingų dokumentų.

Jautis (04 21–05 20). Nors ši diena daug kam sudėtinga, jūsų laukia džiugūs susitikimai, geros naujienos. Vis dėlto neskubėkite daryti jokių išvadų ar su kuo nors dalintis savo svajonėmis, sumanymais – jūsų idėjos gali būti pasisavintos. Labiau pasisaugokite povandeninių akmenų – yra pavojus ant jų užplaukti.

Dvyniai (05 21–06 21). Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų ir siekių – nei saviems, nei svetimiems. Ne laikas kreiptis į viršininką su pasiūlymais, prašymais, netiks susitiksi ir su būsimu darbdaviu. Jei slegia kaltė dėl tėvų, nepraleiskite progos nuoširdžiai pasikalbėti – atėjo laikas susitaikyti.

Vėžys (06 22–07 22). Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų patarimų ar pasiūlymų. Kritiškai vertinkite naujienas, atėjusias iš užsienio ar užsieniečių.

Liūtas (07 23–08 22). Įtempta diena, tačiau greitai rasite išeitį, nes tai – praregėjimų metas. Jūsų intuicija kaip niekada bus puiki – galite suvokti, kas jums trukdo keistis, judėti norima linkme. Pats metas pamąstyti ir apie tai, kaip atsikratyti netikusių įpročių, keisti charakterį (juk tikrai yra kas nors, ką norėtumėte patobulinti).

Mergelė (08 23–09 22). Draugai blogo nelinkės – paklausykite jų patarimų. Per bendrus draugus tiktų taikytis su priešais, sutuoktiniu. Būsite linkę įžvelgti savo partnerių (tiek dalykinių, tiek asmeninių) trūkumus, o ne privalumus, ir tai kaip niekada pakenks jūsų geriems santykiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gilinkitės į savo jausmus ir poreikius. Tikėtini nedideli nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis – jiems įveikti jums pakaks išradingumo. Nieko atsakingo nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Meilės metas, tačiau šiandien nereikėtų įsimylėti ar atgaivinti seno meilės ryšio, skirti meilės pasimatymo, netiktų priimti ir atsakingų sprendimų dėl širdies reikalų. Būkite atidesni vaikų kalboms – galite netikėtai sužinoti apie jų rūpesčius, problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Sudėtinga diena. Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – dėl to galite nukentėti. Saugokite savo gerą nuotaiką ir nuoširdžius santykius su artimaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami, atidesni su dokumentais, apdairesni pirkdami ir vairuodami automobilį. Nors galite sužinoti labai įdomių dalykų, nebūkite patiklūs: tikrinkite informaciją, neskubėkite ja tikėti ar kitiems perduoti.

Vandenis (01 20–02 18). Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitu atveju padarysite lemtingų klaidų. Nederėtų priimti atsakingų finansinių sprendimų, skolinti ar investuoti pinigų.

Žuvys (02 19–03 20). Pavojinga pervertinti savo galimybes, tad niekur neskubėkite, nesistenkite pirmauti, pasirodyti, stenkitės nereaguoti į provokacijas. Nebūkite pikti bei egoistiški.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą