Diena šiek tiek palankesnė už prabėgusias

Santykinai geras metas, bent jau šiek tiek palankesnis už prabėgusias dienas. Vis dėlto kai kurių planetų (Jupiterio, Plutono) padėtis vis dar nepalanki, tad nors ir daug kas šiandien gali pavykti, nederėtų užsiimti rizikingais, nepatikimais dalykais, pradėti didelių, esminių darbų. Tad diena bus dvilypė, kai gerą reikalą galima sugadinti pavydint, kerštaujant, konfliktuojant, – pasistenkite savęs ir savo pasiekimų nelyginti su kitų. Bus svarbu viską daryti geruoju, nekerštauti, tuomet pajusite, kas yra meilė, palaikymas, pagalba, pavyks išspręsti ir sudėtingą dalykinę problemą.

Šią dieną skirkite tam, kas šiuo metu jums svarbiausia. Naudingas laikas darbo, verslo, finansų susitarimams (tam, kas susiję su didelėmis investicijomis, draudimu, akcijomis, mokesčiais) – palanku pasirašyti bet kokius su tuo susijusius dokumentus. Tiesa, jei jūsų veikla susijusi su užsieniu, jei jūsų partneriai užsieniečiai, tuomet ne laikas susitarimams ir įsipareigojimams. Vis dar netinkamas laikas pradėti bylinėjimąsi, tvarkyti teisinius reikalus. Tad šiandien galite imtis sudėtingų darbų, aiškintis paslaptingus, nesuprantamus dalykus, klausimus – jūsų intuicija bus itin gera. Palanku spręsti piniginius ir turto reikalus – šios dienos dalykiniai susitarimai ar į galvą šovusios naujos idėjos bus naudingos. Neatsisakykite ir gautų pasiūlymų (tiesa, ne iš užsieniečių), net jei jie iš pirmo žvilgsnio nepatiks. Jei jums reikia talkininkų, šiandien tinkamas laikas kviestis juos į pagalbą. Jei seniai atsibodo tarakonai ar kitokie „įnamiai“, šiandien puiki proga užsiimti jų naikinimu. Jei jus vargina dilema, nežinote, ką pasirinkti, mėginkite mesti burtus ties namų slenksčiu (būdami savo namuose meskite per slenkstį monetą, iš anksto nusprendę, ką reikštų herbas ar moneta).

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

 

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus įvairiems pertvarkymams ir permainoms; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite nuliūsti – jūsų laukia džiugi staigmena iš mylinčių žmonių. Šiandien nieko nesiekite jėga, labiau įsiklausykite į nuojautą. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti – iš karto nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga. Tai bus šaunių pasiūlymų ir draugiškos pagalbos metas. Naudokitės proga. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku ryšiu.

Jautis (04 21–05 20). Įstrigę reikalai netikėtai gali pajudėti į priekį – tai gerojo persilaužimo metas. Tai liečia ir reikalus, ir santykius su draugais, mylimu žmogumi. Tiesa, bus svarbu išlaikyti gerus santykius su artimaisiais, savo pora, apskritai su aplinkiniais žmonėmis. Būkite kantrūs, tolerantiški, nelaukite iš kitų įvertinimo, pagalbos – patys pirmi suskubkite padėti, patalkininkauti, gražų žodį pasakyti (ir ne tik svetimam, bet reikalingam žmogui), bet ir tam, kurį (-ią) mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiandien galite pasiekti tai, ko stipriai troškote. Nebijokite vargo, triūso, būkite atkaklūs – laimėsite savo pagrindinį prizą. Ryžto, valios pakaks, tad verskite kalnus ir jums pavyks. Labiau pasikliaukite savo nuojauta, jus mylinčio žmogaus, tėvų, bendradarbių ar šefo nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina.

Vėžys (06 22–07 22). Gera diena – turite nemažai galimybių įgyti persvarą. Tapsite reikšmingi bei įtakingi ten, kur atsidursite. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Pasinaudokite šiuo metu gaunamais pasiūlymais (tiesa, gautais ne iš užsieniečių). Tinkamas laikas apmąstyti ir spręsti veiklos finansavimo, namo statybos, įrengimo ar remonto reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir netikėtai rasite atsakymus į svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptuos dalykus, jūsų nuojautas, sapnus. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, – neapsiriksite. Pirmas impulsas teisingas, tačiau nesivadovaukite emocijomis (pataupykite jas meilės pasimatymui – jūsų aistros bus tikrai įvertintos). Verta spręsti susikaupusias finansines problemas – galite rasti netikėtą išeitį. Nebijokite kreiptis pagalbos į draugus, artimuosius ir net menkai pažįstamus žmones – šiandien jums sutiks padėti visi.

Mergelė (08 23–09 22). Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar galite draugų ir partnerių dėka pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę. Galimos džiugios staigmenos iš sutuoktinio. Puiki proga siekti bendradarbiavimo, stiprinti partneriškus santykius (dalykinius, santuokinius) – kitos savaitės pradžioje jų tvirtumui iškils pavojus. Patartina ieškoti ir naujų sąjungininkų, rėmėjų – šiandien jus daug kas palaikys.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite veiklūs ir energingi, tad susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Ši diena sėkmingiausia šią savaitę – gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Tik paisykite savo sveikatos, nepiktnaudžiaukite kolegų kantrybe ar šefo „išsiblaškymu“ – kitą savaitę paaiškės, kad jis viską mato ir žino. Šiandien galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors diena žada sėkmę, naujas pergales, vis dėlto turite likti atsargūs ir nesižavėti sūriu pelėkautuose. Spąstai jūsų ženklo žmonėms vos paspęsti, tad geriau nesigundyti tuo, kas lengvai prieinama, pasiekiama ar nieko nekainuoja. Vis dėlto galite sulaukti ir gražių žodžių, pelnyto įvertinimo, pripažinimo (tik labai tuo nesidžiaukite – negeros jėgos gali tai netikėtai vėliau atimti). Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių. Jei norite sustiprinti santykius su antrąja puse, nepamirškite paskirti sutuoktiniui meilės pasimatymo romantiškoje vietoje.

Šaulys (11 23–12 21). Ne laikas imtis aktyvios veiklos, rizikuoti – būkite atsargūs ir santūrūs. Nors šiandien gauti pasiūlymai, naujienos gali tapti jūsų ateities sėkmės pagrindu, neskubėkite apsispręsti, žadėti, įsipareigoti. Dabar jums reikia išgirsti savo vidinį balsą, o tam reikia ramybės, tylos. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su namų remontu, būsto įsigijimu, namo statybų finansavimu. Tiktų spręsti šeiminio bendravimo problemas – jums pavyks sutaikyti artimuosius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbiausia šiandien mokėti klausytis net ir tuo atveju, jei tektų daug kalbėti. Tai naudingas metas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas svarbu, nes ši diena padės užtikrinti tolesnę pažangą. Geras laikas kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais veiklai žmonėmis. Rimtai vertinkite situaciją, išgirstas naujienas – galite praleisti gerą pasiūlymą, neįvertinti žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, jums padėti ar net jus mylėti.

Vandenis (01 20–02 18). Nurimstate, atgaunate jėgas – jos net dvigubėja. Intuicija tampa aiškiaregiška ir meilės, ir finansų srityje. Tai gerų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Nepraleiskite progos paieškoti naujo pajamų šaltinio. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašyti darbo sutartį (jei veikla nesusijusi su darbu užsienyje). Palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar kitokių nesusipratimų su mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Susikaupusius reikalus derėtų tvarkyti energingai, tiesa, vengiant avantiūrų. Bus palanku spręsti susikaupusias finansines problemas, ypač jei jos susijusios su mokesčiais, skolomis. Gera proga ryžtingam pokalbiui tiek darbe, tiek namie (bus jūsų viršus). Tik nepiktnaudžiaukite šefo ir artimųjų pasitikėjimu – yla iš maišo vis tiek išlįs. Venkite erzinti tuos, kurie linkę kerštauti, regzti intrigas

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą