Ne laikas demonstruoti savo principus

Būkite taikūs, labiau derinkitės prie aplinkinių, kolektyvo nuomonės. Išsiskirti, reikšti savo nuomonės nederėtų. Ne laikas demonstruoti savo principus, savo „aš“. Jums labiau seksis, jei ko nors imsitės drauge, jei jums pritars kiti. Jei elgsitės individualistiškai, nieko gero nepešite. Šiandien tikrai galios taisyklė „vienas lauke – ne karys“.

Šiandien bus sunku kontroliuoti ne tik emocijas, bet ir mintis. Taps keblu susikaupti, ką nors suprasti ar laiku suspėti – deja, skubėdami, norėdami čia ir dabar dar labiau strigsite. Vis dėlto stenkitės nepykti, nesierzinti, nesiginčyti, tiesiog nusileisti. Deja, šis įtemptas metas atneš nemenkų rūpesčių, jei pristigs diplomatiškumo, tolerancijos, mokėjimo nusileisti, įvertinti oponentą, – be rimto pagrindo gali paaštrėti priešiškumas. Pamėginkite į viską pažvelgti taikiai, ramiai. Beje, ne laikas aiškintis santykius, ypač su partneriais, sutuoktiniu, kaimynais – jūsų nuotaikos greitai taps agresyvios ir nevaldomos. Dabar bus lengva griauti, bet kaip reikės atstatyti? Ypač kovingiems, valdingiems ar tiesiog agresyviems nebus paprasta – gali tekti susidurti su provokacijomis, spręsti komplikuotus klausimus, susijusius ir su įtaka veikloje, visuomenėje, net šeimos gyvenime, su pinigais ar sąžine. Pasyvesniems vertėtų suabejoti tuo, kas aktyviai peršama: šiandien itin tikėtinos įžūlios apgaulės. Diena tinkama imtis darbų, kurių vengiate, kurie yra sunkūs. Tai nepalankus laikas deryboms, keitimuisi informacija ir darbui su ja, svarbiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams pasirašyti – vėliau suprasite, kad pasielgėte karštakošiškai, be reikalo paskubėjote. Nemenka nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Nerizikuokite dirbdami su aštriais įrankiais, vairuodami automobilį, atsargiau elkitės su ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Saugokite sveikatą bei turtą – neprovokuokite vagių, chuliganų. Labiau pažeidžiama bus galva (galimi galvos skausmai be aiškios priežasties), rankos. Ši diena gana pavojinga vyrams, sportininkams bei vadovaujantiems asmenims.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį aiškiaregiški, svarbūs, tačiau susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene. Itin buvo reikšmingi sapne išgirsti ar perskaityti žodžiai.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei atsirastų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną jus lydėti gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis neblogas, tik būkite apdairesni su darbo technika, taip pat nevažinėkite techniškai nesutvarkytu automobiliu arba būdami ne visai blaivios galvos.

Avinas (03 21–04 20). Būsite įsitempę, sunerimę, tačiau ne laikas impulsyviems sprendimams, ginčams, konfliktams – stenkitės susitvardyti, kai ko nors užsinorėsite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir pakeisti planus. Ir neskubėkite nusivilti aplinka, darbu. Tai laikinas liūdesys, į jį nederėtų kreipti rimto dėmesio – jau ryt jausitės puikiai. Niekam neleiskite kištis į jūsų asmeninius reikalus, santykius su antrąja puse ar mylimu asmeniu. Ir neklausykite, kas ką šneka, – vėliau gailėsitės. Svarbius reikalus vertėtų atidėti. Nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Nepalanki diena – viskas gadins nuotaiką, kenks savijautai, darbingumui, o erzinsitės išties dėl nieko. Galima netikėtai susipykti su sutuoktiniu, dalykiniais partneriais. Tai atvirkštinio virsmo diena, kai dori žmonės gali atrodyti kvailiai ar apgavikai, o pastarieji kels pasitikėjimą. Prisiverskite nusišypsoti, paieškoti komiškumo jums nesmagioje situacijoje. Nepraraskite savitvardos – pagelbės tik kantrybė, taktas. Būkite atidesni sveikatai – gali paaštrėti lėtinės ligos.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei kaktomuša teks atsitrenkti į kliūtis, nenusiminkite: šiandien vargu ar pavyks įgyvendinti savo planus. Galimi sunkumai darbe, tikėtinos ir traumos – tik neskubėkite protestą reikšti šefui – bus dar blogiau. Namuose nemėginkite išsikrauti – sukelsite nemenką skandalą. Ne laikas aiškintis meilės santykius – netikėtai galite išsiskirti – ne laikas ultimatumams (jei liepsite rinktis, labai tikėtina, kad pasirinks ne jus).

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų norai, siekiai bus įvykdomi tik tuomet, jei jie sutaps su jūsų sutuoktinio, partnerių, darbo kolektyvo siekiais. Priešingu atveju negaiškite laiko kovodami už savo principus, gindami savo teisybę – tik susipyksite su tais, kurie jus paprastai palaiko. Ir venkite ginčų, ypač ideologinėmis arba religinėmis temomis, nekeiskite ir senų įsitikinimų dėl naujo autoriteto. Sudėtingesnė bus antroji dienos pusė po 16 val. 40 min. Tuomet naudinga griežčiau atsiriboti nuo tų, kurie trukdo gyventi ir dirbti, susitelkti tik į savo reikalus, savo darbo užduotis. Stenkitės viską atlikti itin kokybiškai – klaidos gali kainuoti karjerą. Tik nebūkite labai kategoriški bendraudami su vadovybe, tėvais, artimaisiais – nė nepastebėsite, kaip nukirsite šaką, ant kurios sėdite.

Liūtas (07 23–08 22). Nors būsite stiprūs ir iš esmės kontroliuosite situaciją, nervintis tiek dėl darbų, tiek dėl asmeninių santykių pakaks pagrindo. Tik dėl to nieko nesmerkite, nebarkite ir neužsikraukite sau kaltės. Tai nepalanki diena bendrauti, karjeros reikalams tvarkyti. Netikėtas įvykis, naujiena gali pakeisti jūsų nuomonę apie seną draugą ar sutuoktinį. Atsargumas pravers bendraujant su užsieniečiais, ypač jei teks tvarkyti verslo bei piniginius, turto reikalus. Didesnė vagysčių, automobilių avarijų, apkalbų tikimybė. Vakaras nepalankus viešnagėms, pramogauti, naujoms pažintims megzti (su užsieniečiais ypač).

Mergelė (08 23–09 22). Nesklandumai bendraujant (būsite linkę kalbėti pakeltu tonu, karščiuotis) su artimaisiais, mylimu asmeniu, sutuoktiniu gali virsti rimtu nepasitenkinimu savimi bei pasauliu. Būkite atidesni bendraudami su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – galimi nesusipratimai dėl jūsų dėmesio stokos. Ir nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, paisykite šefo nuomonės, reikalavimų (kitaip galite patekti į jo nemalonę). Jei būsite susierzinę, kuo nors nepatenkinti, verčiau venkite bendrauti ir nieko nežadėkite, nepasirašykite atsakingų dokumentų. Šiandien gali užklupti rūpesčiai dėl mokesčių, skolų ar nesantaikos su savo pora. Labiau pasisaugokite vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiimkite atsakingų darbų, reikalingų tikslumo bei atsargumo, – per juos galimi nuostoliai. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite itin atidūs maisto kokybei. Galimos nesėkmės, traumos dirbant su aštriais instrumentais, karštais daiktais. Labiau pasaugokite darbo instrumentus. Itin svarbu būti tolerantiškiems – nuo pavakarės (po 15 val. 40 min.). Neskubėkite teisti – galbūt ir jus kas nors teisia, smerkia? Vis dėlto būkite pasirengę, kad partneriai gali nuvilti neįvykdę duoto įsipareigojimo, užvilkinę jums svarbų reikalą. Venkite konfliktų su teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovais. Atlaidžiau vertinkite sutuoktinio poreikius, skonį.

Skorpionas (10 24–11 22). Geri norai, žavūs planai gali būti masalas, kurį prarijus daug netenkama – tad mažiau svajokite, stenkitės būti realistai, nesivelkite į avantiūras. Mažiau norėkite, kukliau gyvenkite. Ir nesugalvokite spręsti meilės problemų atsisakydami mylimo asmens – ne laikas ir skubinti mylimąjį (-ą) lemtingam žingsniui (santuokai). Ypač antrąją dienos pusę neleiskite sau nuotaikos gadinti ir laiko gaišinti, kitaip dėl to vakare gali trūkti kantrybė.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkiniai nebus atviri – kažką mėgins slėpti, galbūt net apgauti. Iki pavakarės nepalankus metas bendrauti, veiklai, kelionėms, tad iki 15 val. 40 min. nieko rimta neplanuokite, labiau pasirūpinkite dvasios ramybe – svarbu nugalėti vidinį nepasitenkinimą, nerimą. Ir stenkitės mažiau į save atkreipti dėmesį, likti nuošalyje, neatskleisti savo tikrosios nuomonės, požiūrio į kokį nors asmenį, taip pat atsiriboti nuo įtarių, į intrigas linkusių asmenų. Nepasikliaukite tarpininkais (ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus), savo darbų taip pat niekam nepatikėkite. Nors vakare jausitės geriau, galite dėl niekų susivaidyti ir su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Ne laikas griežtiems pokalbiams su vaikais – būkite kantresni.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai gana pavojingas metas, ypač tiems, kurie gimę paskutinėmis ženklo dienomis. Būtina atida, saikas. Deja, sau kelsite pernelyg didelius reikalavimus (greičiau, daugiau, geriau) ir dėl to viską galite sugadinti. Beje, ne tik jūs save prie sienos remsite – šefas irgi bus griežtas, ypač tai pajusite vakarop, kai bus jau nepalankus metas rimtam pokalbiui su juo. Tad šiandien niekur neskubėkite ir nesivelkite į diskusijas – tiek su vadovybe darbe, tiek su artimaisiais namuose. Vis dėlto pirmoji dienos pusė kiek palankesnė, tad svarbesnius reikalus spėkite sutvarkyti iki pavakarės. Vėliau geriau ilsėtis. Jei dirbsite, būkite itin atidūs kokybei. Antrąją dienos pusę imkitės tik nesudėtingų, jums aiškių užduočių.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubinkite įvykių, mokėkite nusileisti ir laukti, taupyti – pinigus, laiką. Būsite nepatiklūs, įtarūs tiek darbo reikaluose, tiek santykiuose su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – vis dėlto stenkitės labiau juo pasitikėti, nei remtis sąmokslo teorija. Jei apims negeros nuojautos, vadinasi, esate tiesiog labai pavargę ir jums reikia poilsio, ramybės, šiek tiek vienatvės. Kitaip kalbant, reikia atsilaikyti pagundai pyktis su kolegomis, savo viršininku ar pavaldiniais, kelti scenas mylimam asmeniui, sutuoktiniui.

Žuvys (02 19–03 20). Aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nuostoliai, tad pasistenkite nepažeisti įstatymų bei taisyklių. Vis dėlto pavojinga imtis radikalių veiksmų – už parodytą iniciatyvą gali tekti sumokėti asmenine laime, patirti nuostolių. Tad neskubėkite reaguoti, nors šiandien greitai susierzinsite, supyksite, jums nebūdingai užsiplieksite. Ir nenuostabu: juk darbe profesinės, finansinės problemos atrodys didesnės, nei yra iš tiesų, o namie visi neįtiks. Beje, mažiau vilkitės gauti, bet ir patys venkite žadėti, įsipareigoti, ypač antrąją dienos pusę bei vakare.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą