Savaitgalis geras paprastiems žmonėms

Savaitgalis geras paprastiems, nepretenzingiems žmonėms. Noras pasirodyti, pasipuikuoti gali komplikuoti bendravimą, sukelti nenumatytų rūpesčių. Tiems, kurie daug tikėsis iš gyvenimo, iš artimųjų, iš mylimo žmogaus, ko gero, teks nusivilti, patirti nuoskaudą. Vis dėlto patys stenkitės reikšti artimiesiems bei aplinkiniams meilę, nuoširdumą.

Pirmadienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti, svarbiems susitikimams, susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti. Tai tas metas, kai bus itin svarbu pagarba kitiems, tarnavimas šeimai. Palankus laikas prisiminti ir pagerbti mirusius protėvius, nueiti į kapus. Sekmadienis bei savaitės pradžia nepalanki kelionėms, susitikti su užsieniečiais.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji reiškė nelaimę, paukščiai – negerą žinią. Jei išvysite save nuogą, saugokite savo paslaptis, taip pat pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – galite būti nubausti už žodžio netesėjimą.

Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taip pat kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų, giedras dangus.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį susiję su įspėjimais: geri – apie apgaules, košmarai – apie gresiančias katastrofas.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų piniginė, rankinė, iki kraujo susižeisti metaliniu daiktu, apsiplikyti vandeniu, jei sugestų transporto priemonė, vėluoti į transportą.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų, prie namų – monetų, ypač herbu į viršų, išvysti vaivorykštę, lietų, saulei šviečiant.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei jūsų pačių šuo staugtų, paslikas gulėtų, jei nuskiltų dantis ar nagas užlūžtų, įžeisti, nuliūdinti sutuoktinį, jei veidrodis sudužtų, įskiltų stiklinis indas.

Geras ženklas: jei prie jūsų priklystų svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto smagiai be aiškios priežasties lotų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas kelionėms, finansiniams reikalams tvarkyti; palankios spalvos – geltona, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį derėtų užsiimti užvilkintais, užmirštais darbais, įvykdyti pažadus artimiesiems bei draugams. Sekmadienis patikrins jūsų polinkį į taktišką elgesį. Pirmadienis visiškai netinkamas reikšti savo nuomonę ir aiškintis santykius tiek šeimoje, tiek namuose.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį nestigs dėmesio, nors išties jums jo nelabai reikės – norėsite nuo visų pabėgti ir ramiai pailsėti. Ir tai bus teisinga, nes bendravimas šiomis dienomis sekins. Pirmadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, įsigyti vertingų daiktų.

Dvyniai (05 21–06 21). Nederėtų šį savaitgalį niekuo sunkiu užsiimti – greičiau pavargsite ir gerą ūpą prarasite. Atsiribokite nuo pašalinių, sukurkite sau jaukią, romantišką aplinką, visus rūpesčius atidėdami kitai savaitei. Pirmadienis netinkamas kuo nors nauju užsiimti. Būkite atidūs, kad neatsargiu žodžiu ko nors neįžeistumėte.

Vėžys (06 22–07 22). Persilaužimo dienos, kai turite nebijoti ko nors netekti, su kai kuo atsisveikinti. Tiesa, tam palankesnis šeštadienis. Gana sunkus ir nepalankus sekmadienis. Pirmadienis apgaulingas – nepalankus nei kelionėms, nei reikalams tvarkyti. Geriausia jį skirti vien poilsiui.

Liūtas (07 23–08 22). Nebūkite griežti ir kategoriški – tai nepaskatins simpatijų, juolab meilės jums. Tai ne pačios geriausios dienos rimtam pokalbiui su tėvais, vaikais ar sutuoktiniu. Ir būkite dosnesni, ypač artimiesiems. Nuo sekmadienio – Baltasis Mėnulis jau jūsų ženkle. Palengva viskas ims keistis į gera (nors iškart to nepajusite). Pirmadienis neprognozuojamas – galite susidurti su netikėtomis kliūtimis, tad geriau nieko griežtai neplanuokite.

Mergelė (08 23–09 22). Jausitės geriau nei kiti ir seksis labiau, vis dėlto reikėtų atsisakyti rizikingų kelionių, audringų pramogų bei meilės nuotykių. Ir būkite kantresni (ypač sekmadienį) artimųjų atžvilgiu. Pirmadienį nespręskite atsakingų darbo klausimų. Būkite atidesni savo tėvams, seneliams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai nebus geriausias jūsų gyvenimo savaitgalis. Šiomis dienomis verta susirasti neužbaigtų darbų, susitikti su gerais mielais draugais, kad neliktų laiko save „džiuginti“ mintimis apie gyvenimo prasmę, – atiduokite pirmenybę praktikai, o ne teorijai. Pirmadienį pasijusite geriau, tačiau diena nebus tinkama reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Daug kas priklausys nuo antrosios pusės, tiesa, nebus lengva pasiekti, kad jūsų sutuoktinis jaustųsi puikiai. Tai gana komplikuotos dienos, kai reikia pagalbos patiems. Ne laikas santykiams aiškintis. Vargu ar būsite teisūs. Pirmadienis itin sudėtingas – geriau atidėti svarbių reikalų tvarkymą, bent jau trečiadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis geras imtis atidėtų remonto ar tvarkymosi darbų namuose. Na, o sekmadienį, nors ir jausite energijos antplūdį, vis dėlto atsisakykite audringo pramogavimo – jums reikia pailsėti, sukaupti jėgas, sustiprinti sveikatą. Pirmadienį, bendraujant su savo pora, su artimaisiais bus itin svarbu sugebėti nusileisti, nekomentuoti, pasidžiaugti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai bus malonios dienos, jei nesiimsite spręsti meilės problemų, jei nemėginsite atnaujinti nutrūkusio romantiško ryšio, susitikti su žmogumi, kurį kažkada mylėjote. Būkite atidesni vaikams, kantresni jų kaprizams – jie gali nekaip jaustis, išties negaluoti. Nepirkite vertingų daiktų. Nepersivalgykite, venkite svaigalų. Pirmadienį bus svarbu atida, kad ir kuo užsiimsite – tai apmaudžių klaidų metas.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis – paskutinės ramios dienos be Juodojo Mėnulio. Pasidžiaukite artimaisiais – būkite kartu su savo šeima. Savaitgaliui nepatartina kur nors išvykti. Pirmadienis fatališkas. Juodasis Mėnulis įeis į jūsų ženklą devyniems mėnesiams. Prasidės jūsų išbandymo, karminių skolų grąžinimo metas.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite matyti šviesiąją gyvenimo pusę – tai padės bent jau išvengti ginčų. Nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais – jie gali visiškai sugesti, ir dar pačioje nepatogiausioje vietoje. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų kelyje. Pirmadienis nepalankus kelionėms bei svarbiems reikalams tvarkyti – geriausia laiką leisti namie su šeima.

lrytas.lt informacija

itykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2018/08/04/news/palmiros-horoskopas-savaitgaliui-rugpjucio-4-5-d--7160614/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 4 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą