Netinkamas laikas meilės prisipažinimams ar aiškintis santykius

Prasideda komplikuota savaitė prieš Saulės užtemimą, kuris bus rugpjūčio 11 d. Jau dabar svarbu santūrumas, mokėjimas atsiriboti nuo aplinkinių, svetimos įtakos – laikykitės tik savo nuomonės. Ir nesiimkite nieko naujo, neužmegzkite naujų pažinčių, taip pat nežadėkite, venkite įsipareigoti. Svarbius reikalus, atsakingų dokumentų, ypač sandorių, pasirašymą tiktų atidėti, geriausia kitai savaitei. Ne pats geriausias laikas susitikimams, pasitarimams, nors patartina apskritai vengti bendravimo. Netiks tvarkyti ir piniginių, turto reikalų, ypač nepalanku kurti finansinius planus, pinigus investuoti, skolinti, net juos grąžinti. Tai nervingas, konfliktinis metas, kai reikia vengti kraštutinumų bei skubėjimo. Galite susidurti su agresyviais, įžūliais asmenimis, patirti priešų, konkurentų provokacijų. Nepraraskite savitvardos bei sveiko proto. Ir jokių avantiūrų, jokių įstatymo pažeidimų ar kompromisų su sąžine, nes vėliau suvoksite, kad per kvailumą ar godumą rimtai įklimpote. Gobšumas, noras pergudrauti tuos, nuo kurių priklauso pinigai, valdžia, apeiti įstatymą ir pan. taps pagrindine šios dienos pagunda. Problemos tikėtinos ir per žmones iš toli, per asmenis, susijusius su valdžia, teisėsauga ar teisėtvarka. Ši diena gali sukelti nenumatytų rūpesčių teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, asmenims, dirbantiems muitinėje, pedagogams, dvasininkams, politikams, keliautojams. Tai nepalankus metas ir moterims, taip pat įsimylėjėliams. Netinkamas laikas meilės prisipažinimams ar aiškintis santykius, užmegzti naujus romantiškus ryšius. Nepalanku pirkti vertingų papuošalų, baldų, brangių kremų, kvepalų, drabužių, taip pat vykti į užsienį. Tai nepalankus metas sergantiems širdies ligomis, diabetu ar turintiems kitokių kasos, kepenų sutrikimų. Šiąnakt 2 val. 29 min. Venera įėjo į Svarstyklių ženklą ir bus jame iki rugsėjo 9 d. Tai palanki ir stipri Veneros padėtis. Šiame ženkle ji siejama su grožio ir darnos kanonais, leidžiančiais sukurti santarvę tarp partnerių. Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net kai ką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas skubiems reikalams; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant padėtį padės blaiviau pažvelgti į situaciją, neapsirikti. Tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia skubėti patikėti tuo, ką išgirsite, skolinti pinigus, daiktus, automobilius, pasirašyti reikšmingus dokumentus, kitaip nukentėsite ne tik morališkai, bet ir materialiai. Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami: šiandien geriausia patylėti. Atidžiau elkitės su dokumentais, apdairiau vairuokite.

Jautis (04 21–05 20). Apgaulingas laikas. Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite ja tikėti ir pasinaudoti, juolab skleisti. Nors jus gerbia, palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų. Galite nukentėti tvarkydami finansinius reikalus – ne laikas sandoriams, netinka pinigus skolinti ar imti kreditą. Likite korektiški bendraudami su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, antraip kilęs konfliktas taps nesibaigiančių paskalų šaltiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu – jokių neapgalvotų bei skubių veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais, jų nuomone – jūsų pavojaus jausmas gali snausti. Pasisaugokite konfliktų, venkite nervintis (įpykę galite pasielgti sau nenaudingai). Tik laimėsite, jei atidėsite svarbaus sprendimo priėmimą, nesvarbu, ar jis susijęs su jūsų darbu, ar su pinigais, meile. Atsargiau su elektros prietaisais, kompiuteriais. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus.

Vėžys (06 22–07 22). Būtų protinga atsisakyti bendravimo (ypač su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais), ilgiau pabūti vieniems – taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingo apsisprendimo. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką pasiduosite spaudimui ir priimsite kompromisą. Deja, šiandien greičiau pavargsite, nuliūsite, tad dažniau ilsėkitės, nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite gamtoje. Nereikėtų šiandien žadėti, pasirašyti atsakingų dokumentų.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone, nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius, užsieniečius – pabloginsite reikalą. Ne laikas ką nors keisti, kurti ateities planus (ypač susijusius su pinigais, meile, nauja veikla, gyvenamąja vieta) ar apie juos kam nors pasakoti, dalytis savo svajonėmis, sumanymais. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių. Saugokitės vagių, liežuvautojų. Netikėkite paskalomis. Atsargiau kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Painus laikas – maža klaida bendraujant su vadovybe ar veikiant gali turėti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Neatskleiskite savo tikslų bei siekių. Ne laikas kreiptis ir į savo viršininką ar partnerius su pasiūlymais, prašymais, netinka susitikti su būsimu darbdaviu. Beje, venkite ir dabartinio viršininko – galite patekti į nemalonę. Pasiruoškite, kad iš jūsų gali būti daug pareikalauta ne tik darbe, bet ir namie. Vis dėlto ne laikas aiškintis santykius su vadovybe, tėvais ar artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netinka priimti svarbių sprendimų – tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti ne tik finansų, bet ir jausmų srityje. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais – jie gali apgauti, išduoti. Ne laikas ginčyti su sutuoktiniu, priekaištauti – jums gali būti neatleista. Tad nedarykite nieko, kas kelia įtarimą, nesusidėkite su žmonėmis, dėl kurių nesate tikri. Nedėkite didelių vilčių į reikalus, jei jie susiję su užsieniečiais ar kelione. Būkite atsargesni su tais, kurie mėgins jus ko nors mokyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Neleiskite sau būti irzliems, nepatenkintiems, kerštingiems – neapykanta irgi susaisto, o šiandien su kuo nors susisaistyti labai nepatartina. Likite sąmoningi, šaltakraujiški – emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Būkite itin apdairūs veikloje, ypač jei ji susijusi su pinigais, dokumentais. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių. Itin atidžiai vairuokite – galimi netikėti jūsų automobilio gedimai. Beje, ypač negerai pažeidinėti Kelių eismo taisykles.

Šaulys (11 23–12 21). Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – dėl to galite nukentėti. Stenkitės jei ne prisiderinti, tai bent jau nesukelti ginčų. Saugokite sveikatą ir gerus santykius su sutuoktiniu – nesivelkite į ginčus, neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite finansų srityje. Nesipykite su savo vaikais – taip galite juos pastūmėti žengti negerą žingsnį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gilinkitės į savo jausmus bei poreikius – kas ką valdo: jus savo emocijas bei norus ar atvirkščiai? Beje, ar jie teisingi? Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus. Beje, gali tekti daug kvailų ir nereikalingų dalykų nuveikti tiek namuose, tiek darbe. Tačiau kantrybės – nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Jei teks užsiimti atsakingu darbu, būkite itin atidūs, mat galite padaryti lemtingų klaidų, kurios lems nuostolius. Pasaugokite sveikatą. Galimi buitinės technikos gedimai.

Vandenis (01 20–02 18). Vargu ar sugebėsite tinkamai įvertinti situaciją, nors optimizmo aukoti nereikėtų. Likite gerai nusiteikę, bet nepriimkite lemtingų sprendimų tvarkydami piniginius ir turto, verslo reikalus. Ne laikas sandoriams, investuoti pinigus. Nors tai meilės metas, šiandien nereikėtų įsimylėti, skirti meilės pasimatymo, nes anksčiau ar vėliau teks skaudžiai nusivilti. Atidėkite šiuos klausimus kaip galima ilgesniam laikui. Gali tekti spręsti vaikų problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis likti objektyviems, skatins įtarumą, net kerštą. Deja, galimi apmaudūs nesusipratimai su šefu, tėvais, mylimu asmeniu. Būkite labai atsargūs spręsdami piniginius, turto klausimus. Nepasirašinėkite turto dokumentų, nepasiduokite kitų nuomonei, vadovavimui – darykite tik taip, kaip patys jaučiate esant reikalinga. Draugų įtaka irgi gali pakenkti. Jei jau reikia gero draugo patarimo, pasikvieskite jį rytoj į namus ir atvirai pasišnekėkite.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą