Šiandien pirmas įspūdis nenuvils

Tai aktyvus metas, kai aplanko praregėjimas, kai akimirksniu tampa viskas aišku. Būsite kupini jėgų bei naujų, netikėtų sumanymų – verta juos iškart įgyvendinti. Tinka priiminėti žaibiškus sprendimus, veikti ekspromtu. Spontaniškumas pasiteisins, pirmas įspūdis nenuvils. Tad rizikuokite drąsiai, neribokite savo fantazijos, tik veikdami siekite viską atlikti kokybiškai. Šiandien tinka imtis atsakingų darbų, priiminėti lemtingus sprendimus. Gera diena aktyviai veiklai, reikšmingiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams, naujų darbų pradžiai. Palanku dirbti ir su nauja informacija, ko nors mokytis. Gerai iš esmės tvarkytis namus. Kad ir su kuo bendrausite, siekite būti tolerantiškesni, nepasiduokite pagundai kritikuoti, deja, krislai svetimose akyse itin smarkiai badys jūsiškes... O jei vis dėlto nuspręsite skelbti savo kritišką nuosprendį, pirmiausia suraskite bent dešimt to asmens privalumų! Ir būkite linksmi, pokštaukite, džiaukitės, linksminkitės, priimkite svečius! Prisiminkite vaikystę, susitikite senus draugus. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams. Žaiskite judriuosius žaidimus, pasportuokite. Šiandien apskritai gera proga pradėti mankštintis, užsirašyti į sporto klubą, gal ir treniruoklį namams įsigyti. Gera diena ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Diena itin palanki vadovams, sportininkams, kariškiams bei vyrams apskritai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, susitikimai su šauniais žmonėmis. Valgyti vaisius, uogas – naudingos pažintys, pagalba, plaukti – išsivaduosite iš priklausomybės. Ugnis –jėgų praradimas, pavojai, katastrofos; gyvatės, drakonai – liga.

Blogas ženklas: netyčia stiklinį daiktą sudaužyti – vienatvė, galite netekti gero draugo, artimo žmogaus, jei saga ištrūktų – liga, jei raktas sulūžtų ar spyna sugestų – gresia skurdas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei kas nors jums pokštą iškrėstų, jei paukštis ant palangės atsitūptų, nuo ryto būtų giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti bei užbaigti, nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios balta, geltona, auksinė spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Sėkmingas metas, kai pavyksta įgyvendinti seną sumanymą. Tinkamas laikas sandoriams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Susitikite su potencialiais investuotojais, savo šefu – pavyks sudominti savo idėjomis, projektais. Ieškokite naujų uždarbio šaltinių – dabar išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Geras laikas aktyvių fizinių treniruočių pradžiai.

Jautis (04 21–05 20). Būsite energingi, sėkmė lydės, kad ir kuo užsiimsite. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, radikaliems sprendimams priimti. Diena atneš pergalių veikloje, tad pakovokite už tai, kas jums svarbu. Tai bus itin palankus laikas vyrams, taip pat vadovams. Tinka užsiimti reorganizacija. Ieškokite senų klaidų ir jas taisykite. Palankūs didesni fiziniai krūviai.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atidūs bet kokiai jus pasiekiančiai informacijai: ieškokite slaptos prasmės, dalykų, kurių nematote, – tai duos naudos, pritrauks sėkmę. Venkite reikšti savo nuomonę, daugiau klausykitės kitų, per daug neišlaidaukite. Palanku kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos. Svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime, be jūsų pastangų, tik labiau pasikliaukite partneriais, sutuoktiniu. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite energingi bei sumanūs, tad galite nemažai laimėti. Tai sėkminga diena – laimingas atsitiktinumas padės rasti tinkamiausią sprendimą. Nepraleiskite progos ir šnektelėti su šefu svarbiu klausimu – kai kas pasikeis jūsų naudai. Būkite dėmesingesni artimųjų, šeimos draugų patarimams, nuomonei, atidesni tėvų prašymams, juolab skundams.

Liūtas (07 23–08 22). Šiuo metu esate stiprūs – verta spręsti pačias aktualiausias darbo, karjeros problemas. Parodykite, ko esate verti! Nesibaiminkite sunkumų – laimėta pergalė bus ilgalaikė, atneš pripažinimą, populiarumą. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tiesa, labiau įsiklausykite į savo intuiciją – pajusite, ar žadami dalykai yra realūs, ar kai kas jus nori apgauti ar pasinaudoti.

Mergelė (08 23–09 22). Palanki diena: jūsų įtaka augs, atsivers naujos puikios galimybės. Verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais suteikti jums pagalbą dėl veiklos plėtros ar pelningesnės darbo vietos paieškų, neatstumkite ir norinčių padėti jums patiems. Tad susitelkite ir imkitės svarbių reikalų, susijusių su jūsų darbu, veikla užsienyje ar tolima kelione, taip pat įvairiais pertvarkymais, remontais namuose (darbe, sode ir pan.).

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne viskas taip blogai, kaip esate linkę manyti. Stenkitės viską įvertinti ramiai bei blaiviai, nepraraskite savitvardos, ir jums pavyks kalnus nuversti! Beje, tai tas laikas, kai pasiteisina apgalvota rizika, tad būkite drąsūs ir ryžtingi. Ir būkite tikri, kad jus palaikys tiek savi, tiek svetimi. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, spręsti skolų problemas. Tinkamas laikas imti kreditą.

Skorpionas (10 24–11 22). Viskas vyks ne taip, kaip jums norisi, o taip, kaip reikia, kaip siekia jūsų partneriai, kolegos, šefas. Protingiausia išeitis – patiems prisiderinti prie žmonų bei aplinkybių. Būtina tolerancija. Labiau įsiklausykite į partnerių pageidavimus bei draugų patarimus – gal nematote kai ko svarbaus, kas giliai paslėpta, o jūsų partneriams, sutuoktiniui tai akivaizdu. Geras laikas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti.

Šaulys (11 23–12 21). Verta imtis kuo aktyvesnės veiklos. Galite būti priverti daug nervintis, karščiuotis, net pyktis, tačiau tai reikia daryti protingai, kad neprarastumėte orumo ir kitiems ūpo nesugadintumėte. Gerai imtis atidėtų darbų arba to, ko nemėgstate, – jėgų pakas, kantrybės irgi užteks. Tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Palankus laikas darbdavystės sutartims tvirtinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dvilypis metas, nors lydės sėkmė, pripažinimas ir seksis tvarkyti svarbius reikalus, tačiau trukdys nerimas, nepasitenkinimas ar kilę neaiškūs įtarimai, nepasitikėjimas. Nenumokite į tai ranka – galbūt jaučiate, ką nuo savęs slepiate. Tai sėkminga diena laisvų bei kūrybinių profesijų atstovams ieškoti naudingo , įdomaus užsakymo. Vakaras palankus meilės pasimatymams.

Vandenis (01 20–02 18). Jums pavyks įkvėpti aplinkinius, o ypač artimuosius, žygdarbiams – bus svarbu tik tinkamą idėją pateikti. Tuo metu patys nepersistenkite – verta taupyti jėgas. Ir niekur neskubėkite, neatidėliotinus reikalus tvarkykite per tarpininkus. Patartina daugiau laiko skirti poilsiui, pasistenkite anksčiau sugrįžti namo, o svarbiausia – vykite nuo savęs blogas mintis: jos vienaip ar kitaip jums pakenks, neigiamai paveiks jūsų ateitį.

Žuvys (02 19–03 20). Seksis tvarkant įsisenėjusį reikalą, sprendžiant neatidėliotinas problemas – pavyks pagreitinti įvykių eigą. Per trumpą laiką galite rasti išeitį, kurios anksčiau nematėte, išspręsite painią problemą, tad nevenkite pažvelgti į bedugnę. Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomonėmis, informacija – galite išgirsti dalykų, kurių nežinojote.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą