Tai geriausia diena veiklai šią savaitę

Nors ši diena kur kas palankesnė už buvusias (ir tai geriausia diena veiklai, aktyviai tvarkyti reikalus šią savaitę), vis dėlto bendras fonas išlieka nepalankus. Tad būtina atida, atsargumas, nereikėtų visa galva pasinerti į dalykinių reikalų šurmulį nieko nepatikrinus, neišanalizavus. Dažniau raskite minutę pabūti vieni su savo mintimis, jausmais, atsikvėpkite – atsipalaidavimo metu pajusite, kas negerai, kur klystate, kas jums netinka, taip pat kas gerai, ko reikia griebtis, ką puoselėti, kas perspektyvu ir naudinga.

Šiandien viską reikėtų daryti džiugiai, neįsitempiant, ir daug kas spręsis savaime, be ypatingų jūsų pastangų. Taip pat nedarykite to, kas nemalonu, sunku. Kad ir kuo užsiimsite, patartina pasikliauti tik savimi – aplinkiniai ne iš karto supras, palaikys, tad viską darykite palengva, neskubėdami. Kita vertus, šnekėtis reikia – keitimasis informacija dabar itin reikalingas. Tvarkydami dalykinius reikalus nepamirškite, kad šiandien pasirašyti sandoriai neduos greito ar didelio pelno. Tinkamas metas ilgalaikiams susitarimams, sandoriams, iš kurių nesitikite greitos naudos. Palanku aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi. Siekite susitaikyti su artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašyti. Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės. Gerai užsiimti labdara. Tai meilės laikas, palankūs romantiški pasimatymai. Bet kokie – ir geri, ir blogi – sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl meilės; jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės; jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje; jei daug palukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys; jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose; rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje; prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujiems darbams pradėti, tiesa, bus naudinga spręsti įsisenėjusias problemas; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Dvilypė diena – lyg ir viskas gerai, tačiau jausite, kad kažkas ne taip. Artimiausiu metu iš tiesų tikėtinos problemos darbe ar sveikatos pablogėjimas. Kad to neįvyktų, įsiklauskite į savo vidinį balsą ir imkitės priemonių – kitą savaitę gali būti per vėlu.

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite, nurimkite, dėl nieko neišgyvenkite. Tai – laukimo metas, kai kaupiamos jėgos, patirtis. Savaitgalį būsite darbingesni, o šiandien (ir rytoj), ko gero, nieko nespėsite, visur vėluosite. Labiau susitelkite į namus, šeimą. Ir būkite atidesni savo porai. Verta su antrąja puse aptarti šeimos biudžetą.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiandien optimistinis mąstymas jums itin bus naudingas. Tinka priimti ilgalaikius finansinius ir karjeros sprendimus. Pasistenkite ką nors malonaus pasakyti artimiesiems, mylimam žmogui, draugui. Tai gera diena atviram, nuoširdžiam pokalbiui su draugu, tėvais.

Vėžys (06 22–07 22). Paaiškinkite savo partneriams, kokia jūsų nuomonė apie pinigus, išlaidas ir ištikimybę – atviras pokalbis padės išvengti galimų nemalonių staigmenų kitą savaitę. Ar ne laikas įteikti meilės dovaną, pakviesti romantiškos vakarienės?

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas metas, kai pavyksta greitai ir efektingai išspręsti susikaupusius klausimus, įveikti problemas. Tik nepriimkite jokių konkrečių sprendimų dėl piniginių ir turto reikalų – šiuo metu jums gali stigti informacijos ir garantijų. Tačiau verta planuoti būsimus veiksmus iš esmės.

Mergelė (08 23–09 22). Taikus pasyvumas – pati geriausia taktika. Neturėtumėte pamiršti, kad šiandien nesate stiprūs, o kritiškai (nedraugiškai) nusiteikusių asmenų gretos šiuo metu stiprios. Siekite, kad jūs supantys žmonės jums linkėtų tik gero! Bet geranoriškumo akciją reikėtų pradėti nuo savęs. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Esate ties permainų slenksčiu, ir šios dienos mintys, susitikimai, pokalbiai turės įtakos jūsų ateičiai. Vienas lauke – ne karys, tad ieškokite bendraminčių (geriau tarp žmonių iš jūsų praeities) – jų parama laikotarpiu iki lapkričio vidurio taps lemtinga.

Skorpionas (10 24–11 22). Susitelkite, kad išspręstumėte bent vieną rimtą problemą darbe. Tiesa, siekite tai daryti taikiai. Iš esmės nieku nauju neužsiimkite, nors tiktų rengti pagrindus būsimiems žygiams. Ne laikas aptarinėti karjeros perspektyvų su šefu. Į finansinius pažadus galima nekreipti dėmesio.

Šaulys (11 23–12 21). Nors pakaks netenkinančių ir erzinančių dalykų, sugebėsite nuo jų atsiriboti. Būtų gerai, kad nepristigtų blaivumo vertinant savo galimybes ir perspektyvas. Venkite konkrečių įsipareigojimų – žadėkite, kurkite naujus projektus, tiesa, labiau abstrakčius, neapibrėžtus, – nepavyks jų įgyvendinti taip greitai, kaip norėtųsi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite susikurti ramesnę aplinką – ne laikas rizikingiems veiksmams, atsakingoms dalykinėms kelionėms ir susitikimams. Nepriimkite jokių finansinių sprendimų. O štai draudimo, mokesčių, paveldėjimo reikalams tvarkyti diena bus tinkama. Tinkamas laikas ir skolintis (tik venkite griežtai įsipareigoti). Labiau pasitikėkite sutuoktiniu, mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Su blogiu vieni nepakovosite – jums reikia sąjungininkų, pagalbininkų. Beje, šios dienos sėkmė priklausys ir nuo mokėjimo išgirsti, kas garsiai nepasakyta, perskaityti, kas neparašyta, taip pat įvertinti varžovus (laukite klastos) ir sutuoktinį (jam stigs jūsų šilto dėmesio).

Žuvys (02 19–03 20). Be aiškios priežasties galite greitai pavargti. Imkitės tik neatidėliotinų reikalų, būkite atidesni – gresia klaidos dėl nesusikaupimo arba patiklumo. Raskite laiko pailsėti vidury darbo dienos. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti organizmo valymo kursą. Palanku rinktis dietą.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą