Tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių

Pirmadienis – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai Mėnulio mėnesio pabaiga, tad netinka nieko nauja pradėti, nepalanku ką nors planuoti, negerai žadėti, įsipareigoti, tvirtinti svarbių dokumentų, pradėti bylinėjimąsi, taip pat investuoti pinigus, pirkti vertingus daiktus, ypač transporto priemones, mobiliuosius telefonus, kompiuterius, įvairią darbo ir buitinę techniką. Derėtų susitelkti į darbų užbaigimą, ankstesnių klaidų paiešką ir taisymą. Būtina atida dirbant su dokumentais, kompiuteriais. Pirmadienį nepalanku pramogauti, švęsti (net jei tai būtų gimtadienis).

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – jie dažniausiai tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis pačiais, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujiems darbams pradėti, svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkų atspalvių drabužius, vengtini baltos ir juodos spalvų kontrastai.

Avinas (03 21–04 20). Tai bus sudėtinga diena, kai nereikia nieko kaltinti ir ieškoti teisybės. Tiesiog stenkitės neprarasti pusiausvyros ir darnos.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis nervingas. Daug neplanuokite – pakaks nenumatytų kliūčių. Būkite atidesni sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pavojinga pervertinti savo jėgas. Gali kilti rūpesčių dėl lengvabūdiškumo. Būkite atidesni vaikams.

Vėžys (06 22–07 22). Netinka darbe užsiimti kuo nors svarbiu. Geriau tądien vengti vadovybės. Ir labiau įsiklausyti į mamos skundus.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atsargesni kelyje. Galimos traumos darbe ir buityje per skubėjimą. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Mergelė (08 23–09 22). Teks nurimti, stabtelėti – tai iliuzijų metas, kai viskas pasirodo geriau, nei yra. Diena visiškai netinkama piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasijusite geriau, tačiau nemanykite, kad ką nors reikšmingo nuveikę gausite norimą rezultatą. Geriau nesiimti nieko atsakingo – galite net pabloginti situaciją.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis – apgaulingas ir pavojingas. Diena visiškai netinkama imtis svarbių darbų, ką nors naujo pradėti. Pasisaugokite manipuliuotojų, intrigantų, paskalų nešiotojų.

Šaulys (11 23–12 21). Tuščio vyliaus metas. Mažiau svajokite – nepavyks įgyvendinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ši diena žada rūpesčius darbe, galimos ir traumos, nelaimingi atsitikimai.

Vandenis (01 20–02 18). Sudėtingas metas, kai netinka nieko nauja pradėti ar kuo nors rizikuoti, net jei pasijusite puikiai.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis – kritinis laikas, kai lengva sugriauti tai, kas ilgą laiką buvo stabilu ir teikė džiaugsmą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą