Pasiruoškite netikėtumams

Sunki diena – padarytos klaidos planuojant, neapgalvotos smulkmenos, apskritai pasiruošimo stoka kaip niekada gali pakenkti ir išmušti iš vėžių, priversti keisti planus. Tad pasiruoškite netikėtumams, dėl kurių gali tekti ko nors atsisakyti, kai ką perdaryti. Beje, kilusius sunkumus pasistenkite spręsti vieni – svetima pagalba šiandien labiau pakenks nei padės. Netinka nieko pradėti, ko nors atsakingo imtis – gali stigti kantrybės, kruopštumo, atidumo. Jei jūsų veikla susijusi su skaičiavimu, rašymu, informacijos gavimu bei perdavimu, jei dirbate transporto tarnyboje ar daug važinėjate automobiliu, pasistenkite labiau susitelkti. Bus didelė konfliktų (ypač tarp draugų), automobilių avarijų, įvairių traumų, taip pat dezinformacijos bei technikos gedimo, vagysčių tikimybė. Nesklandumai galimi ir dėl elektros perdavimo, telekomunikacijų ryšio sutrikimų. Būkite apdairesni ir dirbdami kompiuteriais, ypač jei naudojatės internetu. Venkite nepatikrinę ką nors tvirtinti ar patikėti, nepagalvoję žadėti, įsipareigoti, taip pat už kitą laiduoti. Būkite atsargesni, apdairesni ką nors pasirašinėdami, tvirtindami dokumentus – ieškokite netikslumų. Ir nepažeidinėkite įstatymų, taisyklių, susitarimų. Nebūkite patiklūs bendraudami asmeniškai – mažiau kreipkite dėmesio į kitų šnekas, priesaikas: vargu ar visi žodžiai bus ištesėti. Nesureikšminkite šios dienos pokalbių bei naujienų – ne viskas bus patikima. Tikrinkite pasiekiančią informaciją – šiandien lengva apsigauti. Dėl šventos ramybės, aišku, būtų geriausia atsiriboti nuo bendravimo bei atsakingų reikalų tvarkymo. Vairuodami nesugalvokite aiškintis santykių su pakeleiviu – tai gali baigtis liūdnokai. Patartina eiti anksčiau ilsėtis. Vakaras po 20 val. itin nepalankus naujoms pažintims užmegzti, pinigams skolintis ar skolinti ir netgi skoloms grąžinti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose savaime gestų ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Gana slegianti diena. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Venkite atsakingų darbų bei savo šefo. Gali tekti spręsti darbo problemas – nesutarimų su kolegomis, klientais ir pan. Vis dėlto bendraudami venkite ginčų. Jei gautumėte pasiūlymą keisti darbovietę, kol kas verta susilaikyti. Labiau pasaugokite sveikatą. Tai blogas laikas svarbiems sveikatos tyrimams. Vakarą geriausia praleisti namuose,

Jautis (04 21–05 20). Netikėtumai neišvengiami – nesiimkite tvarkyti rimtų reikalų, tačiau galima ruošti dirvą ateičiai. Nesileiskite į jokias avantiūras – situacija gali pasikeisti neprognozuojamai. Atsargiau elkitės su telefonais, kompiuteriais. Ypač nepatartina aiškintis santykių telefonu. Labiau pasaugokite vaikus. Tai nepalankus metas įsimylėjusiems – galimi emocingi kvaili konfliktai, po kurių norisi nutraukti santykius.

Dvyniai (05 21–06 21). Elkitės kaip visada, nieko nekeiskite, niekur nerizikuokite. Pasyvi diena, kai verta daugiau dėmesio skirti savo jausmams, artimųjų nuotaikoms. Ne laikas tvarkyti svarbius dalykinius, ypač finansinius, reikalus. Geriausia šiandien likti namie, bet jei dirbate, nesiimkite nieko atsakingo. Itin atidžiai studijuokite gaunamą informaciją bei dokumentus. Vakare netinka priiminėti svečių.

Vėžys (06 22–07 22). Aplinkybės gali pasikeisti jūsų nenaudai, o jei ką nors ir išlošite, tai bus laikina. Vargu ar pavyks viską ir visur suspėti. Jūs ar jūsų draugai, kolegos gali neišvengiamai kur nors vėluoti, tad pasistenkite su tuo tiesiog susitaikyti ir ant nieko nepykti. Nežadėkite nieko, ko tikrai negalėsite įvykdyti. Didesnė konfliktų, traumų, automobilių avarijų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Įtemptas metas, tad nepriimkite atsakingų veiklos, taip pat finansinių sprendimų. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų tiek dirbdami, tiek vairuodami automobilį. Būkite taupesni, saikingesni, neleiskite neuždirbtų pinigų. Ne laikas skolintis, tartis dėl kreditų. Blogas metas ir su sutuoktiniu aptarinėti šeimos biudžetą – tai gali baigtis konfliktu. Būkite taktiškesni bendraudami su draugais, giminaičiais ar kaimynais.

Mergelė (08 23–09 22). Pasitikėjimo nestigs, nors netikėtumai, nesmagumai neišvengiami. Tiesa, jei pakaks toliaregiškumo, savitvardos, jei nesikabinėsite prie smulkmenų, nebūsite formalistai, mokėsite ko nors atsisakyti, bent truputį nusileisti – sugebėsite įveikti kliūtis, ypač susijusias su susitarimais. Beje, netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti jus apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas – verčiau palaukti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai pavojinga diena – neskubėkite, nepykite, mažiau planuokite. Darbe ir namie prireiks nemažai ištvermės, nes tai metas, kai jus visi skubins, visi jums prieštaraus, įrodinės savo. Deja, galite sužinoti ir ne pačių geriausių naujienų, susidurti su slaptomis kliūtimis, kieno nors kenkimu. Ir nevarginkite savęs jokiais sunkiais darbais ar rūpesčiais. Galimi nemalonumai per draugus, tad būkite atidūs, kad nebūtumėte įtraukti į abejotiną avantiūrą. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikalai klostysis ne pagal jūsų scenarijų, tačiau jums nereikėtų kištis į įvykių eigą. Neskubėkite – akimirksniu viskas gali pasikeisti ir atsisukti prieš jus. Šefas, kolegos, net draugai gali suklaidinti, tad pasistenkite reikalus tvarkyti vieni ir mažiau klausyti kitų patarimų. Venkite ginčų su mylimu žmogumi – tai gali virsti rimtu konfliktu. Į jus su prašymais gali kreiptis draugai – padėkite, bet venkite ilgalaikių įsipareigojimų. Nemenka traumų, avarijų tikimybė. Atsargiau elkitės su elektra, telefonais, kompiuteriais.

Šaulys (11 23–12 21). Nesklandumai, naujos kliūtys labiau tikėtinos darbe. Diena daugiau rūpesčių atneš vadovams – ne laikas nepopuliariems sprendimams. Visiškai netinka aiškintis santykių su vadovybe, juolab ko nors reikalauti, – tik pralaimėsite. Būkite pagarbesni, kantresni bendraudami su tėvais, net jei jūsų nuomonės kardinaliai skirsis. Nesitikėkite daug iš šios dienos pažadų, tariamai atsivėrusių naujų perspektyvų veikloje – patirsite daugiau nemalonumų nei naudos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, – neapsigaukite. Saugokitės žmonių, norinčių jums padėti, patarti, pamokyti. Beje, jūsų kompetencija gali būti patikrinta – savo užduotis atlikite itin atidžiai. Ir venkite ginčų ar svarbių pokalbių su viršesniais ar vyresniais už jus asmenimis. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – antrą dienos pusę apskritai geriau nesiimti nieko svarbaus. Atsargiau elkitės kelyje, taip pat su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Vandenis (01 20–02 18). Gana pavojingas metas – galite prarasti svarbaus žmogaus ar savo šefo pasitikėjimą, paramą. Jūsų žodžiai bei veiksmai turi būti apgalvoti – ne laikas veltis į ginčus su vadovybe, ko nors prašyti, reikalauti. Nenustebkite, jei nuotaika ges dėl kiekvieno menkniekio, jei aplinkybės keistis ne ta linkme, kuria norėtųsi. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas, kitaip problemų bus sunku išvengti.

Žuvys (02 19–03 20). Partnerių arba jūsų vadovybės nesėkmės, aplaidumas kels neviltį, privers keisti planus. Vis dėlto partnerystė, draugystė bus itin svarbūs dalykai, kuriuos vertėtų labiau branginti, saugoti. Vertinkite tuos, kurie jus myli. Kad ir kas nutiktų, siekite nusileisi pirmi – juk tai protingųjų privilegija. Beje, tai slidus laikas, kai netikėtai išduoti gali net geriausiais draugas – kam jums dauginti priešų gretas? Labiau pasikliaukite sutuoktinio jausmais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą