Gerųjų permainų, naujos pradžios metas

Gerųjų permainų, naujos pradžios metas: įsižiebia nauja viltis. Dienos energija tarsi padalyta į dvi dalis – nykstančią ir augančią. Pirma dienos pusė iki pat jaunaties, kuri stos 11 val. 50 min., – dylančio mėnulio metas, kuris pasitaikys retą 30-ą parą pagal Mėnulio kalendorių (tai nutinka 5 kartus per metus) ir siejama su gulbės totemu, padedančiu atgauti pirmapradę ramybę bei harmoniją. Pirmą dienos pusę verta skirti nusiraminti, taikytis. Derėtų apmąstyti, kas per mėnesį nutiko, ir pasistengti užbaigti tai, kas buvo užvilkinta. Beje, tai puiki proga atsiprašyti. Nuo 11 val. 50 min. prasideda naujas Mėnulio mėnuo: imkite galvoti apie ateitį – šiandien šviesių svajonių, drąsių užmojų metas. Tai ne tuščia – jaunaties svajos pildosi. Tad galvokite tik gerai – jumyse neturi būti nė lašo abejonės. Ir būkite dosnūs – ką nors dovanoti (ypač vaikams) šiandien itin geras ženklas. Svarbių bei sunkių darbų šiandien neplanuokite – tai teorinių, bet ne praktinių pastangų laikas. Vis dėlto tiks tvarkyti reikalus, kurie lems ilgalaikę jūsų ateitį, susitikti su žmonėmis, kuriuos itin vertinate, mylite, kuriuos norite nudžiuginti, sustiprinti, palaikyti, įkvėpti. Bus palanku tvarkyti teisinius reikalus, pasirašinėti ilgalaikius susitarimus, sandorius, tiesa, jei nesitikite greitos naudos. Beje, tiks priminti apie skolų grąžinimą užmaršiems draugams. Taip pat diena gera kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toliau. Laikas nėra romantiškas ar šventiškas. Pramogas, šventimus, romantiškus pasimatymus geriausia atidėti sekmadieniui. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį (ypač šaltinį, iš jo gerti) – pinigai, turtas, apdovanojimas, geros permainos namuose; valgyti – gera naujiena; drabužius regėti ar juos matuotis – kelionė. Tačiau glostyti šunį – draugo išdavystė, katę – vagystės, apgaulės. Jei drabužiai plyštų – galite padaryti lemtingą klaidą, jūsų dabartiniai ketinimai ar įsitikinimai klaidingi.

Blogas ženklas: jei dužtų indai, stiklai, laikrodis sustotų ar sudužtų, jei ant jūsų stiklas užkristų arba susižeisti stiklo šuke.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmazgytą, pasagą – apsauga.

Žvilgsnis į priekį: laukia intriguojantis savaitgalis, kupinas smagaus veiksmo, įkvepiančių idėjų bei džiaugsmo.

Avinas (03 21–04 20). Šaunus laikas – aplinkiniams darysite nemenką įspūdį bei įtaką. Tad jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais antrą dienos pusę. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nėra tvirtai pasitikintys savo jėgomis. Tiesa, nepriimkite jokių konkrečių sprendimų dėl karjeros, jei intuicija tam prieštaraus. Verta planuoti būsimus veiksmus iš esmės.

Jautis (04 21–05 20). Tai mėnuo iki gimtadienio, kai svarbu įsiklausyti į vidaus balsą ir veikti atsargiai, švelniai. Siekite likti nepastebimi – taip ne tik geriau jausitės, bet ir daugiau reikalų sutvarkysite. Ir daugiau svajokite. Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, – visa kita atidėkite kitai savaitei. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją. Reikalams tvarkyti, darbams verta skirti daugiau laiko, nei įprasta.

Dvyniai (05 21–06 21). Teks nemažai bendrauti, draugams, giminaičiams, mylimam žmogui padėti. Nebijokite būti dosnūs – greitu laiku viskas sugrįš ir tai pajusite jau artimiausiomis dienomis, kai draugai, artimieji ar mylimas asmuo ims jumis itin domėtis ir rūpintis. Naudokitės puikia proga koreguoti įvykius – teigiamos mintys padės ateityje pakeisti kai ką svarbaus. Sulauksite ištikimų draugų dėmesio bei pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Pamąstykite apie savo darbus, karjerą. Verta spręsti bendravimo su šefu nesklandumus iki 11 val. 50 min., vėliau gerai jam paaiškinti savo ketinimus dėl karjeros. Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus ir šiandien daug nuveiksite. Daugiau dėmesio skirkite tėvų norams, poreikiams. Beje, ne laikas su jais ginčytis, jiems prieštarauti.

Liūtas (07 23–08 22). Džiugus metas – jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs. Teisingai nujausite savo tolimas perspektyvas, tad tinka tai aptarinėti su savo partneriais, vadovybe, tiesa, nesistenkite kuo daugiau nuveikti. Užmegztos dalykinės, draugiškos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai. Vakare galimi susitikimai, naudingi jūsų veiklai, pripažinimui, sėkmei.

Mergelė (08 23 -09 22). Kiek įtemptas metas, kai neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Jei šiandien kas nors nepavyks, nesikrimskite – kol kas tęsiasi jums sudėtingas laikas, ir tik mėnesio trečią dekadą taps paprasčiau. Šiuo metu sau nekelkite didelių reikalavimų ir nesinervinkite dėl dalykų, kurių neįmanoma pakeisti. Palanki diena skolų, mokesčių problemoms spręsti. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dabar, kai Saulė Avine, už sėkmę vieni nepakovosite. Šio mėnesio sėkmė priklausys nuo jūsų sąjungininkų, mokėjimo bendradarbiauti, priešą įvertinti ir pagerbti, kartu ir savo porą tausoti, abipusę meilę puoselėti (taikytis su antrąja puse geriausia iki 11 val. 50 min. – nebijokite parodyti iniciatyvos). Tinkamas laikas užmegzti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepervarkite, mažiau kreipkite dėmesio į įvairias smulkmenas, kitaip galite sunegaluoti. Imkitės tik neatidėliotinų reikalų. Raskite laiko pailsėti vidury darbo dienos. Taikykitės su kolegomis ir gerinkite esamus santykius. Tinkamas metas ir ilgalaikei darbdavystės sutarčiai pasirašyti. Būkite atidesni maisto kokybei. Geras laikas tikrintis sveikatą, ypač kreiptis į netradicinės medicinos specialistą.

Šaulys (11 23–12 21). Nors diena daug kuo palanki, tvarkydami reikalus nerizikuokite – avantiūros vargu ar pasiteisins. Pasistenkite, kad visą dieną jus lydėtų puiki nuotaika, – tuomet ji išliks visą mėnesį. Tai sėkmės bei meilės metas. Beje, jei jums reikia susitaikyti su mylimu žmogumi, susitikite su juo iki 11 val. 50 min. O šios dienos nauji susižavėjimai bus lemtingi. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iškart nepajusite – teks sulaukti bent jau mėnesio pabaigos. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite, atidėkite tai tolesniam laikui ir nurimkite, dėl nieko neišgyvenkite – tai laukimo metas, kai kaupiamos jėgos, patirtis.

Vandenis (01 20–02 18). Optimistinis mąstymas bus itin naudingas. Palanki diena skubiems reikalams tvarkyti, įvairiems susitikimams, susitarimams, profesinėms konsultacijoms. Tik jokių griežtų metodų – su visais tik gražiuoju, ir palengva reikalai susitvarkys taip, kaip reikia. Nors diena tinkama pažadams, įsipareigojimams, neskubėkite duoti žodžio – prieš tai gerai pasverkite, ar pavyks tesėti.

Žuvys (02 19–03 20). Geros manieros, mielos dovanėlės bendraujant daug ką reikš – lengvai ir nepastebimai priversite aplinkinius sukrusti ir padėti išspręsti kilusias problemas. Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Ryte verta aiškintis santykius sutuoktiniams norint susitaikyti. Bet kuriuo atveju pasistenkite, kad sutuoktinis jaustųsi su jumis laimingas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą