Šis metas siejamas su tvarkos atkūrimu

Gana ramus, net pasyvus metas, kai verta susitelkti į gerai žinomus dalykus ir nesiimti nieko radikaliai naujo. Ypač pirmą dienos pusę patartina užsiimti senų darbų užbaigimu arba tuo, ką galite iš karto užbaigti. Antra dienos pusė puikiai tinkama greitai ir energingai spręsti dideles problemas. Diena bus naudinga senai veiklai atnaujinti, priimti atsakingus finansinius sprendimus, ieškoti naujų pajamų, finansavimo šaltinių. Tiks tvirtinti sandorius (geriau antrą dienos pusę). Tai geras laikas apie save telkti žmones, ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, pagalbininkų. Palankūs susirinkimai, kolektyvinių sprendimų priėmimai. Beje, šis metas siejamas su tvarkos atkūrimu, tad dirbkite sąžiningai, atsakingai atlikite savo pareigas. Greitai išryškės brokas, simuliacija ir ges, lūš viskas, kas nepatikima, – nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Tinka pirkti vertingus daiktus, prabangius drabužius (ir juos dėvėti), brangakmenius. Gera diena ir kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, svečiams priimti (ypač vakaras). Tinkamas laikas ir dovanoms teikti ar pramogauti – šykštėti nereikėtų. Ypač būkite dosnūs svečiams. 12 val. 47 min. Venera įeis į Jaučio ženklą ir juo judės iki birželio 9 d. Tai laikoma viena geriausių Veneros padėčių, nes ji – Jaučio šeimininkė. Kai Venera Jautyje, įsivyrauja žemiški vertinimo kriterijai, svarbūs tampa realūs, konkretūs džiaugsmai ir laimėjimai. Pakaks praktiškumo ir sprendžiant piniginius, turto reikalus, ir jausmų srityje – tai sočiųjų romantika. Šiuo metu dažnai peršamasi ir tuokiamasi iš išskaičiavimo.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), išėjus iš namų susitikti žmogų su nešuliais rankose, ypač nešiną vandeniu (gausa, skalsa namuose).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis geras kelionėms, susitikti su žmonėmis iš toli, pasikeisti informacija; palankūs šviesūs, ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Remkitės partneriais, sąjungininkais. Bus svarbūs gauti pasiūlymai bendradarbiauti – galite įgyti patikimų sąjungininkų. Pats laikas plėsti savo galimybes, užmegzti naujus kontaktus, ypač su užsieniečiais. Tinkamas laikas susitarimams, svarbaus finansinio dokumento pasirašymui. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę – padarytos klaidos garbės jums nesuteiks. Būkite atidesni sutuoktinio jausmams – tai puiki proga karščiau įžiebti blėstančią ugnį jūsų širdyse.

Jautis (04 21–05 20). Sutelkite jėgas, kad galėtumėte atlikti svarbius darbus ir tesėti neįvykdytus pažadus – ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti. Palanku ginti savo teises darbe, aiškintis nesklandumus su vadovybe, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas ilgalaikėms darbo sutartims pasirašyti. Palanku tikrintis sveikatą ar pradėti gydymo, sveikatos stiprinimo kursą.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanki diena: gera proga svarbiems susitikimams, kelionėms. Tiks tvarkyti teisinius reikalus, aiškintis teisybę, ypač jei tai susiję su jūsų partnerių veikla, sutuoktinio ar mylimo žmogaus, o gal ir vaikų elgesiu (bus palanku spręsti savo vaikų problemas). Tai geras laikas ne tik svarbiems reikalams tvarkyti, bet ir romantiškam pasimatymui ar pažinčiai. Vakaras tinkamas su mylimu žmogumi ar vaikais, sutuoktiniu aplankyti draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Tai ne jūsų jėgos metas, tad reikėtų vengti patiems aktyviai reikštis: svarbų, skubų reikalą derėtų tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį. Draugų įtaka bus lemtinga ir laiminga. Jei reikia pakovoti už save, atidėkite tai vėlesnėms dienoms. O šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis – siekite įgyti sąjungininkų, o ne priešų. Neblogas laikas ieškoti finansavimo naujam būstui įsigyti.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkminga diena, kai galima daug ką spėti. Patartina imtis atidėtų, užvilkintų darbų. Ir pasistenkite nieko skubaus neatidėti rytdienai – jūsų reikalai kuriam laikui įstrigs. Būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama šiandien lemtinga. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite. Tinkamas laikas skubiam reikalui sutvarkyti, biurokratiniams keblumams spręsti, su kaimynu aptarinėti ginčytinus klausimus, taip pat svarbų dokumentą ar šiaip kokį nors meilės laišką parašyti.

Mergelė (08 23–09 22). Palanku spręsti finansines problemas. Geras laikas sandoriams, darbo sutarčiai pasirašyti. Palanku spręsti jūsų reikalo finansavimo klausimą. Tinkamas laikas pinigams investuoti, pirkti techniką darbui, seniai suplanuotus daiktus namams. Ir antra dienos pusė tam bus palankesnė. Šis laikas bene geriausias šį mėnesį įsigyti vertingų akmenų arba pirkti akmenis amuletus, talismanus. Bus gera proga dovanoti sutuoktiniui vertingą akmenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iš esmės palanki diena – reikėtų drąsiai ir vienu mostu sutvarkyti susikaupusius reikalus. Tad bus svarbu pasitikėti savimi, elgtis energingai, tiesa, neagresyviai. Geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą. Palanki proga pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį. Jei siekiate kam nors labai patikti, skirkite pasimatymą šiandien – būsite žavūs, nepakartojami, gundantys.

Skorpionas (10 24–11 22). Svarbus metas Skorpionams tęsiasi: kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų asmeniniame gyvenime arba veikloje. Tiesa, labiau remkitės nuojautomis ir nedarykite, ko nesinori, nebendraukite su tais, nuo kurių pykina. Imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Palanku ką nors užbaigti, atlikti pamirštus darbus ar įsipareigojimus, ypač artimiesiems. Geras laikas konfidencialiam pokalbiui bei susitarimui. Beje, verta atkreipti didesnį į tai, kas vyksta už jūsų nugaros darbe.

Šaulys (11 23–12 21). Norėsis ko nors naujo, šviežio, įkvepiančio. Jei esate ne vieni, jei jus remia partneriai (sutuoktinis irgi), kolektyvas, imkitės permainų – įveiksite kliūtis. Priešingu atveju nereikėtų pervertinti savo galimybių. Neperkelkite kitoms dienoms svarbių dalykinių reikalų, atsakingų susitikimų, nes tuomet reikalai kuriam laiku susikomplikuos. Vakaras bus geras, jei jį skirsite savo sutuoktiniui ar aplankysite senus draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šiuo metu labiau pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Ir nesibaiminkite aukos dėl karjeros – prasminga susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Spręskite sudėtingas profesines, taip pat reikalo finansavimo problemas. Tinka su viršininku aptarti karjeros, uždarbio perspektyvas antrą dienos pusę. Gautus pasiūlymus verta priimti. Vakare būkite atidesni artimųjų nuotaikoms ir mažiau iš jų reikalaukite.

Vandenis (01 20–02 18). Daug ko norėsis ir daug ką suspėsite – nebijokite didžiulio krūvio, įtampos: veikdami, kovodami jausitės geriau nei pasyviai stebėdami, kaip sėkmė slysta iš rankų ir kas nors kitas naudojasi jūsų idėja. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. Tinkamas laikas susitikti su svarbiais žmonėmis, priimti atsakingus sprendimus, ypač susijusius su jūsų veikla. Kita vertus, raskite laiko ir savo vaikams, šeimai.

Žuvys (02 19–03 20). Gali pakakti nesmagumų, tačiau tai bus išsprendžiamos problemos. Jei nesinorės nieko daryti – patinginiaukite, atidėkite viską, kas šiandien jums neįdomu, nemalonu, sunku, kas erzina ir kitaip gadina nuotaiką. Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia ir myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą