Šiandien pakaks keistų ir neįprastų dalykų. Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 18 d.

Dar stipri antradienio Mėnulio užtemimo įtaka, todėl svarbu išlaikyti saiką ir ramybę. Nereikėtų šiuo metu ko nors keisti veikloje ar asmeniniame gyvenime, taip pat ko nors naujo imtis: galima iš esmės suklysti, o klaidos, padarytos stipriai veikiant dviem užtemimams (Saulės ir Mėnulio), yra sunkiai pataisomos. Deja, tai fatališkas laikas, kai smarkiai reiškiasi sukaupta karma, ypač padidėja priklausomybė nuo praeities klaidų, išgyvenama dėl kadaise padaryto pasirinkimo, kenčiama dėl nesulaukto atlygio už principingumą, pasiaukojimą, atsidavimą, ištikimybę. Gaila prabėgusio laiko, paaukotų metų... Tačiau tai galbūt buvo gera gyvenimo pamoka.

Šiandien pakaks keistų ir neįprastų dalykų. Ne viskas bus taip, kaip suplanuosite, ne viską išvysite taip, kaip tikėsitės. Viskas gali išeiti atvirkščiai. Ir, ko gero, sveikiausia bus gyventi šia akimirka.

Svarbiausias dalykas bus ramybė. Pagrindinis šios dienos uždavinys – susitaikymas. Atsisakykite ką nors kritikuoti, teisti, vertinti. Tiesiog palaiminkite, padėkokite nesvarstydami, ar to reikia, ar tai logiška. Ko nors racionalaus ieškoti apskritai nevertėtų – protas apgaus, nuves į aklavietę. 

Kad ir kuo užsiimsite, vadovaukitės širdimi. O jai dabar itin svarbi darna. Pykti šiandien apskritai kenksminga – mėnesiui galite tapti nervingi ir įgyti nemalonią veido išraišką, net pykčio raukšlių. Tad pasistenkite elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Venkite ginčų, aiškintis santykių. Patartinas uždaresnis bendravimas – būkite atsargesni su naujais ar mažai pažįstamais asmenimis. 

Naujų svarbių darbų pradėti netinka, kaip ir priimti lemtingų sprendimų – ne tik dalykinių, bet ir asmeninių. Imkitės jums gerai žinomų dalykų, kuriuos galite atlikti vieni. Kelionėms, komandiruotėms ne pats geriausias metas – būtina atida. Kad ir kuo užsiimsite, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, venkite konkrečių įsipareigojimų, neskubėkite pasirašinėti dokumentų! Labiau pasaugokite dokumentus, bilietus, taip pat rankines, telefonus. 

Palanku užsiimti labdara. Tinkamas laikas pirkti veidrodžius, paukščius, akmenis talismanus. Šiandien dažniau uždekite žvakę. 

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas arba girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – tai globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai. 

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų. 

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas. 

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti; palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvos, ypač purpuriniai tonai. 

Avinas (03 21–04 20). Gera diena pasijusti laisviems, pamiršti visus rūpesčius, problemas ir labiau pasidžiaugti tais, kuriuos mylite. Tiesa, mokėkite girdėti, ką sako artimieji, draugai, – gali būti, kad nematote ko nors labai aiškaus ir svarbaus visai šalia. Verta priimti svarbius sprendimus dėl šeimos, tačiau dėl darbo per anksti. Užsimezgęs naujas meilės ryšys bus ilgalaikis. Beje, netikėtumai galimi ir iš seno bičiulio – paaiškės, kad jis jus myli. 

Jautis (04 21–05 20). Netikėtai gali tekti grįžti prie ko nors seno, pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar atsivers anksčiau nepastebėtos galimybės. Būsite linkę žavėtis ir naujomis idėjomis, nors dažniausiai jos bus neįgyvendinamos (o tai visai blogai), dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos. Beje, kad ir kaip aplinkybės vers užsiimti dalykiniais reikalais, paklauskite savęs, ar nesate skolingi savo šeimai (ypač vaikams), ar artimieji neturi jums priekaištų. 

Dvyniai (05 21–06 21). Tai, ko jums reikia, toli neieškokite – stebuklai šalia, panosėje. Užsiimkite tik gerai žinomais dalykais, ko nors naujo griebtis netikslinga – įstrigsite. Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Nepatartina pasirašinėti svarbių susitarimų bei kitokių dokumentų. Vakaras neblogas romantiškam pasimatymui. 

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas metas, tad stenkitės likti ramūs. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį. Lengviau pasijusite ir jei kam nors skolą dovanosite, jei duosite prašančiam. Nebūkite šykštūs nei svetimiems, nei saviems. Palankus tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus, tinka ieškoti investuotojų, ypač tarp užsieniečių. Būkite dosnesni artimiesiems, ypač pasirūpinkite tėvais, seneliais, gerai ką nors jiems padovanoti. 

Liūtas (07 23–08 22). Pats laikas save suimti į rankas ir padaryti tai, ką buvote pažadėję partneriams, sutuoktiniui, draugams, artimiesiems, taip pat atlikti vilkinamus darbus ir imtis tų, kuriuos žadėjote. Kad ir ką veiksite, kad ir su kuo bendrausite, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, bet jie neturi virsti intrigomis. Tiesa, moterys jausis geriau nei vyrai. Nepatariama užmegzti partneriškų santykių su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. 

Mergelė (08 23–09 22). Būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, tačiau lengviau nusiraminsite, jei imsitės mėgstamo darbo, pabendrausite su mylimu žmogumi ar geru draugu, nuoširdžiu bendradarbiu. Verta spręsti keblius santykius su kolegomis, viršininku. Deja, darbų krūvis augs – ieškokite išmanių pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas gali išjudinti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo ryto nesiblaškyti dėl niekų. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Esate ganėtinai atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis ir laiku sau pasakytumėte „ne“. Ir nebūkite vieni – lankykite draugus, kvieskite pas save svečius. Geras laikas pirkti dovanas savo vaikams. Labiau juos pasaugokite. Tai romantiškas laikas, kai svarbu daugiau dėmesio skirti sutuoktinio jausmams. Vakaras palankus meilės pasimatymams. Užmegztos romantiškos pažintys bus perspektyvios. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nieko sunkaus nesiimkite – greičiau pavargsite. Kuo daugiau laiko namuose praleisite, tuo geriau jausitės. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateičiai. Apmąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę. Būkite atidesni sutuoktiniui. Nebloga proga delikačiam pokalbiui su mylimu žmogumi, nenorinčiu suprasti jūsų norų, svajonių, nesutinkančiu su jūsų planais, – pavyks įtikinti, kad jūsų nuomonė teisinga. 

Šaulys (11 23–12 21). Švelnumu, nuoširdumu daugiau laimėsite, nei manote, – jautraus elgesio magija taps akivaizdi. Tiesa, svarbių reikalų tvarkyti nevertėtų, kaip ir tartis dėl jums reikšmingų dalykų. Ir labiau įsiklausykite į savo vidaus balsą, tikėkite nuojauta. Atsiduokite jausmui – tai kilnaus džiaugsmo metas, kai apima suvokimas, kokie laimingi esate su tais, kuriuos mylite. Pasistenkite padaryti dėl jų viską, ką galite. Palankus metas kūrybinių, laisvų profesijų žmonėms – jų laukia praregėjimas. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera proga ieškoti pagalbos, paramos. Palanku kreiptis į socialines bei labdaringas organizacijas, aukštus, įtakingus asmenis. Šios dienos veiksmai jums padės įgyti stabilumo, įtvirtinti jau laimėtus dalykus, tad pagalvokite, kaip geriau apdrausti sukauptą turtą, kur geriau investuoti pinigus. Išvyka į gamtą, užmiestį bus naudinga norintiems pasirodyti kuo geriau draugų ar mylimo žmogaus akyse. Tinkamas laikas vertingoms dovanoms savo vaikams, taip pat mylimam žmogui. 

Vandenis (01 20–02 18). Būsite energingi ir spėsite daug ką nuveikti, tik nesiimkite nieko, ko gerai nežinote. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų. Vis dėlto šiandien gali tekti nemenka atsakomybė ir nebus lengva rasti teisingą sprendimą: kam nors kuo nors neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Beje, dabar svarbu atskirti savas bėdas nuo svetimų, nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti, – nesistenkite už kitus padaryti namų darbus. 

Žuvys (02 19–03 20). Tai problemiškas laikas – galimi įvairūs trikdžiai, slėgs seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Trūks jėgų, laiko ar tiesiog gero draugo nuoširdžios paramos. Būkite atidūs nuojautoms, nedarykite to, kas vargina, – dabar svarbu nepersidirbti, nepervargti, nebendrauti su tais, su kuriais nesinori. Vis dėlto labai liūdėti neteks – laukia maloni staigmena (netikėti pinigai, dovana ar net meilės prisipažinimas). Palankus metas pradėti iškrovos dietą. 

Lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 19 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą