Nuotraukos autorius: 123rf

Tai - sėkmingas metas

Sėkmingas laikas, žadantis naudingus susitikimus, laimingas pažintis, geras naujienas. Palankus metas kelionėms, bendrauti su užsieniečiais, su žmonėmis, kurie gali jus ko nors išmokyti, patarti. Tai tinkamas metas ir imtis ko nors mokytis. Tiks ieškoti informacijos, ypač sunkiai prieinamos, dingusių pinigų ar daiktų. Būkite atidesni informacijai, atsitiktinai nugirstai minioje ar viešajame transporte, – tai gali padėti suprasti kai ką svarbaus, ką nuo savęs slėpėte. Patartina su draugais pasitarti, kaip elgtis, kuo užsiimti, kad daugiau uždirbtumėte, – kartu aptarinėjant šį klausimą gali kilti puikių naujų sumanymų. Gera diena svarbiems susitikimams, ypač su įtakingais asmenimis, pasitarimams ir susitarimams, ypač susijusiems su plėtra, dirbti su nauja, sudėtinga informacija, juridiniams reikalams tvarkyti, reklamai, pristatymams, kelionėms. Pasistenkite daugiau laiko rasti artimiesiems – ši diena puiki taikytis, taip pat nutrūkusiems santykiams su artimaisiais, giminaičiais ar draugais atnaujinti. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tiktai konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite visus išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus ramiai, neskubiai veiklai; patartina nešioti pastelinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Būsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite ir kilusias problemas išspręsite nesunkiai. Beje, labiau įsiklausykite į sutuoktinio, taip pat partnerių, savo vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę – šiandien išgirsite naudingų pamokymų ir patarimų. Palanku ką nors vertingo nupirkti namams, taip pat vaikams.

Jautis (04 21–05 20). Vėl palankus metas – drąsiai perimkite iniciatyvą į savo rankas. Tvarkykite svarbius reikalus. Palanku dalyvauti kokiame nors konkurse. Tinkama proga pasikalbėti su šefu apie jūsų karjeros perspektyvas. Tiesa, jei šiandien kas nors nepavyks, jei ne iki galo būsite išgirsti ar suprasti, galite viską drąsiai atidėti rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Daug kuo sėkmingas laikas. Situacija iš tiesų bus geresnė, nei atrodys. Svarbiausia šiandien elgtis ramiai ir neskubėti. Mokėjimas pasikliauti likimu atsipirks. Ir nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam žmogui arba draugui. Gauti pasiūlymai bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Bendraukite, tarkitės – drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi ir reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Puikus laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle, pasirašyti svarbią darbo sutartį ar sandorį, ypač su užsieniečiais.

Liūtas (07 23–08 22). Jeigu neatostogaujate, užsiimkite veikla. Tai puikus laikas atsakingam apsisprendimui dėl karjeros. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su vadovybe, darbo sutarčiai pasirašyti. Beje, reikėtų atkakliau ginti savo principus ir interesus – jus palaikys savi bei aplinkiniai. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Tai geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui su užsieniečiais megzti. Vertėtų susitikti su draugais, palanku imtis ko nors kartu. Palankios kelionės, komandiruotės, taip pat viešnagės. Galima romantiška pažintis su žmogumi iš toli.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni su artimaisiais, kolegomis, tuomet diena praeis gana ramiai, net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito ir draudimo reikalus. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Svarbu ir kokybiškas miegas.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei mokėsite įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas, diena bus džiaugsminga. Šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleisite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais. Palanku ką nors vertingo nupirkti savo porai.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkminga ir svarbi veiklai diena. Puikus laikas ieškoti darbo ar darbuotojų savo verslui, susitikti su būsimu darbdaviu. Beje, šiandien seksis atitaisyti anksčiau padarytas klaidas, taip pat nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dvilypis metas, žadantis kliuvinius, jei užsispirsite, jei pritrūks lankstumo, jei lauksite iš kitų savo pastangų (darbe ir namie) įvertinimo, jei sieksite atsako į savo romantiškus jausmus. Tai palankus metas laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams. Gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su kolegų nesąžiningumu ar mylimo asmens neištikimybe. Tiesa, venkite viešai reikšti savo mintis.

Vandenis (01 20–02 18). Puiki diena šeiminiam poilsiui, dideliems darbams namuose nuveikti. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remonto. Nepatartina investuoti pinigų. Būkite atidesni maisto kokybei. Palanku rinktis maitinimosi dietą.

Žuvys (02 19–03 20). Daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus imtis veiklos. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote. Būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas. Ne laikas aiškintis meilės santykius – tai gali visai jus atšaldyti.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą