Nuotraukos autorius: 123rf

Pirmadienis netinkamas naujų darbų pradžiai

Pirmadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, nepalankus svarbiems finansiniams sprendimams priimti, investuoti. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, išlaidauti. Labiau taupykite pinigus. Patartina vengti santykių aiškinimosi su mylimu asmeniu. Netinkamas laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Diena sudėtingesnė moterims bei moteriškiems darbo kolektyvams.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik konkretūs, nefantastiniai sapnai. Gerai buvo regėti ugnį, blogai vandenį, taip pat nuogam būti. Į aplinkos ženklus šiandien galima nekreipti daug dėmesio, tik svarbus naminių gyvūnų elgesys.

Blogas ženklas: ligoti, agresyvūs naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: sveiki, linksmi naminiai gyvūnai.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nėra geras svarbiems susitikimams, atsakingiems kolektyviniams sprendimams priimti; tinka nešioti sidabro spalvos, oranžinius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada finansinių rūpesčių, nenumatytų išlaidų.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis palankus susitikti su gerais draugais. Šiandien siekite įgyti gerų sąjungininkų, susitikti tikrų draugų.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis geras ieškotis tinkamesnės veiklos, palankus tikrintis sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis naudingas susitikti su senais draugais, prisiminti praeities sėkmę ir pagalvoti, kaip tai galima pritaikyti dabartinei situacijai.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti. Geriausia šias dienas skirti ramiam šeiminiams poilsiui.

Mergelė (08 23–09 22). Nepatartina pirmadienį leisti pinigų, pirkti vertingų daiktų. Diena tinkama skubiems arba užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis netinkamas ir piniginiams bei turto reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienio patarimai, pasiūlymai padės rasti išeitį iš aklavietės.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį galimi netikėtumai, tam tikri apribojimai. Vis dėlto atsiras draugų, pagalbininkų. Tiesa, reikalų tvarkymą geriau atidėti kitoms dienoms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Po pirmadienio susitikimų galima tikėtis reikalingų permainų.

Vandenis (01 20 – 02 18). Diena tinkama veiklos problemoms spręsti. Tiesa, tai netikęs laikas su vadovybe atlyginimo perspektyvoms aptarti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus susitikti su įtakingais, svarbiais asmenimis.

lrytas.lt informacija 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą