Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien venkite ginčų

Pirmadienį 5 val. 38 min. stos Mėnulio jaunatis, tad nuo ankstyvo ryto verta pasvajoti apie ateitį: kokia ji bus džiugi ir laiminga! Tiesa, kibti į darbus nesiveržkite, vis dėlto tai jaunaties metas, tad venkite didelio darbų krūvio.

Būtina atida dirbant kompiuteriais, elektros prietaisais. Venkite ginčų. Stenkitės dažniau atsipalaiduoti, pailsinti akis. Beje, šiandien geriau jausite, ko jums reikia, – paklausykite vidinio balso. Diena bus puikiai tinkama intuityviai rinktis, kas jums tinka, kas ne. Ir tai susiję tiek su veikla, tiek su žmonėmis, net maistu, akmenimis talismanais, drabužiais. Pirmadienį išlieka traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė.

Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai ir tie, kuriuose regėjote artimuosius. Juos suvokti reikėtų tiesiogiai. Blogai buvo regėti mirusiuosius, ypač jei jie buvo geri su jumis, jus šaukė, valgydino – tai nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė; jei nukristų ant jūsų paukščio plunksna – gera žinia, susitaikymas su senu draugu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis atidėtų ar kadaise nepavykusių reikalų; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtini gelsvi, žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis sudėtingas – galimos priverstinės permainos.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis įtemptas – nesistenkite sudėti visų taškų ant i. Ne laikas šiomis dienomis aiškintis santykius, juolab juos nutraukti – nei su savais, nei su svetimais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis žada rūpesčių veikloje. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Būkite dėmesingesni žmogui, kuri mylite, nes santykiai gali nutrūkti. Labiau pasaugokite vaikus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis itin sudėtingas – ne laikas tvarkyti svarbius darbo reikalus, planuoti kelionę. Galimi nenumatyti rūpesčiai namuose. Būkite atidesni tėvams, ypač mamai. Šiomis dienomis labiau pasaugokite sveikatą ir šiltus santykiu su artimaisiais, nepriekaištaukite jiems.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis netinkamas kelionėms, svarbiems susitikimams, susitarimams. Pasisaugokite vagių, sukčių (ypač telefoninių), melagių, liežuvautojų. Galimos problemos per transportą. Ne laikas pirkti telefonus, transporto priemones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis netinkamas jokiems finansiniams įsipareigojimams, skolintis ir skolinti pinigų. Tiesa, labdarai geras laikas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis kritinis. Neskubėkite, nelėkite, tylėkite. Saugokite save, gerus santykius tiek namie, tiek darbe ir darbo vietą. Beje, tai visiškai netinkamas laikas ultimatumams – rezultatai bus kitokie, nei tikėsitės.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis apgaulingas, nieko rimto neplanuokite. Jei yra galimybių, geriausia tokią sudėtingą dieną likti namie.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį gali sugriūti jūsų planai, nors tai (bent jau moterims) į naudą. Pirmadienį būkite atsargesni su elektra. Galimi rūpesčiai dėl kompiuterių, išmaniųjų telefonų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis itin sudėtingas. Pasistenkite darbe užduotis atlikti kuo geriau. Likite pagarbūs su kolegomis, vadovybe.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį moterims gali pasisekti, tačiau vyrams tai kritinis laikas. Pirmadienį nepervertinkite savo galimybių. Labai nepasikliaukite žmonėmis iš toli.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą