Nuotraukos autorius: 123rf

Aktyvus laikas – tinka tvarkyti skubius ar svarbius reikalus

Aktyvus laikas – tinka tvarkyti skubius ar svarbius reikalus. Tai ryžtingos kovos metas, kai užsispyrimas tampa pozityvus. Tiesa, nesivelkite į kovą, jei nesijaučiate stiprūs, – šiandien dera eiti iki galo: nesustokite pusiaukelėje. Beje, jei elgsitės pagal principą „tikslas pateisina priemones“ ir imsite sukčiauti, kerštauti, turite žinoti, kad po mėnesio piktumas, nesąžiningumas išlįs kaip yla iš maišo demaskuodamas asmens menkumą ir sužlugdydamas esamus planus. Tad kovokite ne dėl patirtų nuoskaudų – jūsų motyvai turi būti garbingi.

Nors šios dienos nuotaikos gana agresyvios, ji naudinga inertiškiems žmonėms, kurie niekaip negali išsijudinti veiklai. Stenkitės suvokti, ko reikia, kad sektųsi darbe, kad lengviau reikalai tvarkytųsi, ir reikalai pajudės tinkama linkme. Tinka kurti ir ilgalaikius projektus. Tai geras laikas ką nors reklamuoti, prisistatyti naujai auditorijai. Palankus metas kelionėms, bendrauti, pažintims megzti, dirbti su sudėtinga informacija. Tiesa, venkite konfliktų, nenutraukite santykių, atvirkščiai, stenkitės susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą. Verta labiau užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu, tinka pradėti juos mokyti kovų meno (jodinėjimo irgi). Nepalankus laikas meilės pasimatymams, santuokai, vaikams pradėti. Gera diena iškrovos dietai, organizmui valyti. Tinka valytis ir nuo nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis. Verta pirkti amuletus iš sidabro (ypač gerai – su toteminiais gyvūnų atvaizdais), taip pat peilius.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė, plaukti vandeniu – sveikata. Matuotis naujus drabužius – turtas, šeimos santykių sutvirtėjimas, vaiko gimimas. Blogai būti nuogam – liga, nesėkmė; ugnį regėti – jėgų praradimas, kančia. Matyti savo atspindį veidrodyje – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga; jei peilis iš rankų iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas socialinėms problemoms spręsti, piniginiams, turto reikalams tvarkyti; palankūs ramūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Negeros nuojautos vers blaškytis, karštligiškai ieškoti išeities. Jei norite išvengti nesusipratimų, kvailų ginčų, atidžiau tvarkykite piniginius reikalus ir būkite dėkingi už gautas pastabas kolegoms, pavaldiniams, klientams. Vis dėlto diena gana palanki kilusioms problemoms spręsti, taip pat tinkama užsiimti draudimo, mokesčių, skolų, paveldėjimo reikalais. Pasistenkite kantriau reaguoti ir į sutuoktinio priekaištus.

Jautis (04 21–05 20). Nors diena gera kovoti, jums reikėtų vengti agresyvių veiksmų, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu (nepamirškite, kad galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu). Verčiau stenkitės susitarti gražiuoju, prisiderinti prie aplinkinių nuomonės. Ne laikas ieškoti tiesos, aiškintis santykių (ypač darbe) – tai pakenks jūsų populiarumui. Nepriimkite svarbių nei asmeninių, nei dalykinių sprendimų nepasitarę su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Prisiminkite praeities klaidas ir mažiau patirsite netikėtumų. Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos veikloje, bet sutiksite galinčių pagelbėti, jums naudingai patarpininkauti. Nors darbai puls iš visų pusių, sėkmingai įveiksite šios dienos užduotis. Tai puikus laikas ieškoti naujo darbo, geresnių galimybių užsidirbti. Tinka susitikti su darbdaviu. Gerai tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmės padaugės, tad susitelkite ir negaiškite laiko veltui. Rasite greitų ir efektyvių būdų susikaupusiems sunkumams įveikti. Piniginiuose ir turto reikaluose rizikuoti galima. Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir rimtų finansinių pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti. Šiandien tinkamas laikas tvarkyti vaikų reikalus ar tiesiog su jais atvirai, nuoširdžiai pasišnekėti dėl jų baimių, rūpesčių, nesėkmių.

Liūtas (07 23–08 22). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota. Tačiau geriausia patiems stabtelėti, bent jau mažinti darbo tempą. Dažniau nusileiskite aplinkinių valiai, tuomet tikrai sulauksite supratimo, pagalbos. Ir ypač tai pajusite bendraudami su mylimu asmeniu ar su savo vaikais. Dabar verta labiau užsiimti namais, šeima. Palankus metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme.

Mergelė (08 23–09 22). Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas. Kad savo laimėtumėte, jums reikės ne tik smarkiau suktis, bet ir senas pažintis prisiminti. Tai gerosios pagalbos metas – eikite, prašykite ir būkite pasiruošę sutikti su kitų (šeimos narių ypač) reikalavimais. Beje, šiuo metu daug ką teisingai suprantate, vertinate, tad nenustebkite, jei gali tekti patarinėti savo draugams, ypač meilės bei finansiniais klausimais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors diena žada naudą ir sėkmę sprendžiant finansines problemas, būkite taupesni ir atsargesni su pinigais ir turtu – venkite įsipareigoti, geriau tai atidėti rytdienai. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi – galimi nesusikalbėjimai. Net jei jausitės teisūs, netinkamas laikas prieštarauti sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite kupini energijos ir sveiko piktumo. Galite pakeisti jums nepalankią situaciją, jei sugebėsite veikti staigiai, be svarstymų. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų reikalo finansavimu, dideliu turtu, stambiais pinigais, nors konkrečius susitarimus geriau atidėti rytdienai. Būkite tolerantiškesni visuomeninei bei šeimos narių nuomonei. Nesivelkite į ginčus dėl vaikų auklėjimo.

Šaulys (11 23–12 21). Poilsio metas, darbas ne vilkas... Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio atsiribojant nuo pasaulio problemų. Nereaguokite į provokacijas, ypač finansiniuose bei širdies reikaluose – nusivilsite, nieko nepešite. Visus svarbius reikalus bei susitikimus (romantiškus irgi) atidėkite rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsipalaiduokite, atsisakykite pretenzijų likimui, tegu viskas klostosi savaime. Beje, diena suteiks progų įvertinti ir draugų atsidavimą – tai nuoširdžios, nors nelauktos pagalbos metas. Jei trauks pavojai, avantiūros (finansinės, meilės), pasakykite sau „ne“, mažai kas gero iš to išeis. Taip pat nesileiskite įtraukiami į intrigas, neprašomi nesivelkite į svetimas problemas bei konfliktus.

Vandenis (01 20–02 18). Geras laikas pakovoti už savo profesines ambicijas, už naujas veiklos galimybes. Tinkamas laikas aptarinėti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svarstyti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Raskite laiko pasikalbėti su savo tėvais. Neskubėkite pykti ant mylimo žmogaus, vaikų – galbūt nepakankamai teisingai suvokiate jo elgesio motyvus.

Žuvys (02 19–03 20). Atsiveria naujos galimybės. Tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, ypač susijusius su užsieniečiais. Viskas, kas šiandien įvyks, – naudinga, gal tik ne taip greitai tai suprasite, pajusite. Tik venkite sukelti įtampą šeimoje – ginčai įsižiebs greitai. Šeima nėra mūšio laukas, tad nenustebkite, jei namuose ims bręsti protestas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą