Tai bus sudėtinga diena

Darbų, didelių ciklų užbaigimo metas, kai viskas susidėlioja į vietas ir nurimsta. Tai bus naudinga diena, kai laukia susitikimas su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis. Bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų. Tinkamas laikas ieškoti savo sielai artimų žmonių, stiprinkite esamus ryšius. Siekite taikytis su giminaičiais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Negalima pyktis, nutraukti santykių.

Nors diena aktyvi, nieko nauja nesiimkite, netiks ir naujų darbų pradėti, taip pat imtis skubių reikalų ar apskritai skubėti. Dera baigti senus darbus, tesėti senus pažadus. Nors bus palanku bendrauti, tartis, rengti pasitarimus, nepasiduokite pagundai kritikuoti, barti – verčiau analizuokite savo klaidas, ieškokite būdų joms ištaisyti. Tiks spręsti finansines problemas, ypač susijusias su skolomis, mokesčiais, kreditu, draudimu, palikimu, alimentais. Diena palanki romantiškiems pasimatymams, nutrūkusiam meilės ryšiui atnaujinti. Patartina gerti šaltinio vandenį, praustis šaltu vandeniu. Tinka įrengti namuose vandens valymo aparatus, įvairius vandens filtrus. Geras laikas juvenalinėms praktikoms.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai buvo sapnuoti žemę bei žemės darbus – tai laimė, pelnas. Valgyti, ypač duoną, – turtas. Tačiau būti nuogam – nuostoliai, vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi. Žaibas, ugnis – nemalonumai, gyvenimo smūgis. Kelią matyti ar važiuoti – klystate dėl dabartinės savo veiklos, dalykinio sumanymo, gresia kliūtys darbe.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, šaltu vandeniu netyčia būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tinka atskleisti paslaptis, spręsti painias problemas; patartina nešioti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Kita vertus, tinkama proga vadovybei priminti jums duotus pažadus. Palanku spręsti uždarbio kėlimo ar jūsų reikalo finansavimo klausimą. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Tinkamas laikas iškrovos dietai, organizmui valyti.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmingas laikas – būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, o du atgal. Tad neskubėkite žadėti, įsipareigoti. Atidžiau skaitykite ne tik dokumentus, bet ir žinutes telefone ar šiaip atsitiktinius pranešimus. Tai meilės metas, kai verta daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei, mylimam asmeniui. Beje, galimas susitikimas ir su senu gerbėju (-a).

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkybės ims spausti iš visų pusių ir darbe, ir namuose – trumpam galite net sutrikti. Nenuliūskite, nepanikuokite – nors reikalai strigs, bet tik tol, kol pakeisite mąstymo ir elgesio principus. Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Siekite santarvės su vadovybe bei tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą.

Vėžys (06 22–07 22). Diena žada ypatingų susitikimų ir pasiūlymų, kurių tikrosios reikšmės bei naudos kol kas nesuprasite, neįvertinsite. Ieškokite reikalingų žmonių, slaptos informacijos, dingusių dokumentų, daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos. Šiandien sužinotus dalykus įsidėmėkite. Tinka namams pirkti daiktus, kuriuos naudosite ilgai.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų gerų sumanymų – būtent dabar gali ateiti išganinga mintis ir palankiai jūsų reikalui susiklostyti aplinkybės. Tinkamas metas finansinėms problemoms spręsti. Palanku skolintis pinigų, tvarkyti kredito būstui įsigyti reikalus. Tai geras laikas vonios, tualeto technikai pirkti, įrengti, tinka įsigyti seniai planuotą prabangų daiktą ar drabužį.

Mergelė (08 23–09 22). Įvyks tam tikras persilaužimas. Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių laimėjimų, senų draugų (kurie išdavė ar tiesiog nepateisino jūsų pasitikėjimo). Šiandien palanku tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – jums pasiseks. Nors galite išgirsti perspektyvių veiklos pasiūlymų, neskubėkite įsipareigoti, žadėti – stenkitės neužbėgti įvykiams už akių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir nedaryti nieko, ko nesinori. Beje, galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos, tiesa, tai gali būti kažkieno savanaudiškas žingsnis, tad žiūrėkite, kad nebūtumėte perkami. Būtinai susitikite su senais draugais, mylimu žmogumi. Pasistenkite vakarą skirti vien artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors diena skatins ką nors keisti, atnaujinti, neskubinkite įvykių, nepriimkite radikalių sprendimų – tikėtina, jog dabar matote ir suprantate, įvertinate ne viską. O kur antroji medalio pusė? Beje, pamąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad daugiau spėtumėte nuveikti ir nepavargtumėte. Užsiimkite užvilkintų reikalų tvarkymu, pasikalbėkite su senais draugais. Išklausykite jų nuomonę.

Šaulys (11 23–12 21). Imate aiškiai matyti, kas buvo slėpta, kur meluota, kur jūsų asmeninės klaidos, o kur aplinkinių neapdairumas, išmanymo stoka. Dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Diena tinkama karjeros reikalams tvarkyti – susitikite su žmonėmis, galinčiais jums padėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių išskirtinių asmeninių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet kol kas nieko iš esmės nekeiskite – jūsų laukia didieji žygdarbiai, tikroji sėkmė, kuri ne už kalnų (po Naujųjų metų). Tačiau ir dabar galite sulaukti reikalingo asmens simpatijos ir užtarimo, pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Dėl nieko nesijaudinkite – galite būti pernelyg emocingi. Spręskite susikaupusias problemas, o jei kas ir nepavyks, galite drąsiai atidėti rytdienai. Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, tad patartina artimiausiu metu juos priimti. Tinka tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Žuvys (02 19–03 20). Nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Beje, šiandien pakaks norinčių jums padėti. Tai pasitikėjimo metas – taikykitės su tais, kurie jums artimi, svarbūs, kalbėkitės su tais, kuriuos mylite. Palankus metas deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti. Gautus pasiūlymus (asmeninius bei dalykinius), ypač iš užsieniečių, priimkite. Tinkamas laikas SPA bei atpalaiduojamajam masažui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą