Nuotraukos autorius: 123rf

Tai bus laimingo atsitiktinumo, netikėtos sėkmės, spontaniškų jausmų diena

Tai jaunaties metas, tad naudinga susimąstyti apie ateitį, kurti planus, intuityviai atsirinkti, kas mano, o kas ne, ko man reikia, o nuo ko dera atsiriboti. Nuo ankstyvo ryto, pasikliaunant juslėmis, verta mintyse suskirstyti žmones, taip pat ir darbus, maistą, drabužius į kategorijas: pritraukti arba atstumti.

Tai bus laimingo atsitiktinumo, netikėtos sėkmės, spontaniškų jausmų diena. Gali nutikti kas tik nori – nors ir keisto, neįprasto, bet džiugaus, malonaus. Nesibaiminkite avantiūrų, nežinios – jos atneš gerų permainų. Galimas netikėtas susitikimas, kelionė, nauja pažintis, dėl kurios jūsų gyvenimas kokybiškai pasikeis. Sėkmė lydės visose gyvenimo srityse, net jei jums reikėtų spręsti didelę problemą, įveikti nesėkmę, susidurti su nelaime. Planuokite reikšmingus susitikimus, svarbias sutartis, sandorius, keliones. Pradėkite didelius darbus, pasirašinėkite reikšmingus dokumentus, susitikite su svarbiais žmonėmis, užmegzkite reikalingus ryšius – pasieksite ilgalaikį stabilumą, užsitikrinsite pažangą. Tai puikus laikas pasitelkti bendras pastangas bei finansus, burti sekėjus. Norintys į save atkreipti įtakingų, žymių asmenų dėmesį ar tiesiog siekiantys ypatingo aplinkinių pripažinimo, pritarimo turėtų sukrusti. Na, o svarbiausia šiandien bus paskirti pasimatymą ir prisipažinti mylint.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį galima nekreipti dėmesio, nebent regėjote giminaičius, artimus žmones – tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, taip pat agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia, rasti veidrodžio šukę – išsispręs paini situacija, rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai įveikti dabartines problemas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, raudona, alyvinė. Avinas (03 21–04 20). Sėkmės laikas, geras metas bet kokiam apsisprendimui – intuicija bus jautri ir tiksli: leiskitės jos vedami. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, veiklos plėtimu. Ši diena viena sėkmingiausių šią savaitę – galima daug ko pasiekti. Itin palankios kelionės, kontaktai su užsieniečiais, viešnagės bei meilės pasimatymai.

Jautis (04 21–05 20). Viskas geriau, nei manote. Galima rizikuoti, ypač tvarkant piniginius, turto reikalus. Šios dienos romantiškos pažintys perspektyvios. Beje, gali atsinaujinti senas meilės ryšys. Gera proga spręsti keblius klausimus – rasite išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Verta kreiptis pagalbos į draugus – labiau jais pasikliaukite.

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Dabar jums pakaks objektyvumo ir įžvalgumo, taip pat sėkmės renkantis, su kuo pakeliui. Šiandien daug ką galima pakreipti jums naudingai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus. Tai naudingų sąjungų, pelningų ir patikimų susitarimų diena. Beje, šiandien itin svarbu nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti tokį gyvenimą, kokį turite.

Vėžys (06 22–07 22). Negaiškite laiko niekams ar įsisiūbuoti – imkitės kuo svarbesnių, rimtesnių darbų. Spręskite svarbiausias darbo, taip pat užmokesčio problemas – tai geras laikas tarnybiniams reikalams tvarkyti, naujai darbo vietai ieškoti. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus vertingi. Tinkamas metas sveikatai tikrintis, palanku pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą. Beje, netikėtai gali užsimegzti tarnybinis arba sanatorinis romanas.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmė ateis netikėtai, nelauktai – gali net išsipildyti sena svajonė. Jei esate įpratę vadovautis nuojautomis, šiandien nesėdėkite rankų sudėję, užsibrėžkite svarbius susitikimus, atsakingus pokalbius. Ir jei jums reikia rizikuoti, darykite tai dabar. Šią nuostabią dieną svajonės netikėtai išsipildo. Tai jūsų sėkmės metas ne tik veikloje, bet ir meilėje. Tinkama proga susitikti su mylimu žmogumi ir aptarti jūsų bendrą ateitį.

Mergelė (08 23–09 22). Verta tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, būsto įsigijimu. Kitais klausimais nesiskubinkite, nieko nesiekite jėga, ruoškite dirvą būsimai veiklai. Beje, tai puiki diena taikytis su artimaisiais, santuokiniams jausmams puoselėti. Spręskite bendravimo problemas namie, aiškinkitės nesklandumus – stenkitės geriau suprasti artimuosius, vaikus. Vakaras itin palankus šeimos šventėms, susitikimams su bičiuliais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šios dienos naujienos bei susitikimai nudžiugins, padės atgauti tikėjimą ateitimi. Gera proga greitai išspręsti komplikuotą problemą, kreiptis pagalbos į įtakingą draugą ar giminaitį, pasirašyti svarbius dokumentus. Pasistenkite kuo daugiau skubių reikalų sutvarkyti (nors visa ši savaitė bus palanki atsakingiems susitikimams bei susitarimams).

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtai gali pasisekti sprendžiant materialines, buities problemas. Tai puikus laikas ir dovanoms teikti, ypač tiems, kuriuos mylite. Jei ketinate įsigyti vertingą, brangų daiktą, baldą savo namams, ši diena puiki. Nors svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę – drauge daugiau nuveiksite. Tinkama diena ne tik imtis įvairių darbų, bet ir lankyti draugus, jiems teikti dovanas.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite ryžtingesni ir pernelyg nesikuklinkite prieš viršininkus ar įtakingus asmenis – dabar tas metas, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Tad labiau pasikliaukite savo galimybėmis – jūsų asmeninė įtaka įvykių eigai bus didelė. Galite pasiekti nemažą pripažinimą – šiandien verta pakovoti už svarbiausius tikslus bei save, savo principus. Galite sulaukti išskirtinio romantiško dėmesio ir gauti intriguojančių pasiūlymų kelionės ar viešnagės metu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tikėkite savimi, savo pojūčiais, leiskitės vedami nuojautų, ir viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite įvykių nei darbe, nei asmeniniame gyvenime – tik po kelių dienų viskas ims judėti greičiau. Neskubėkite ką nors svarbaus spręsti ir veikti – geriau atidėkite savaitės pabaigai. Jei reikia sutvarkyti kokį nors konfidencialų reikalą, imkitės jo šiandien. Itin romantiškas vakaras – susitikite su mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Sukaupėte pakankamai jėgų, esate šauniai nusiteikę ir galite rasti geriausią sprendimą. Sutuoktinis, draugai jus parems, atsiras naujų sąjungininkų ir jūsų reikalai pajudės gera linkme. Tinkama proga užsispyrusiam (ar kietakakčiam) vadovui, taip pat nelinkusiems rizikuoti partneriams ar inertiškam sutuoktiniui, mylimam žmogui siūlyti naujas drąsias idėjas. Beje, rūpindamiesi reikalais nepamirškite, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

Žuvys (02 19–03 20). Galite būti priversti rizikuoti priimdami svarbų sprendimą. Nebijokite būti kategoriški, reiklūs, ypač jei reikalas susijęs su karjera – puiki proga apsispręsti karjeros klausimu. Jei šiandien bus pasiūlytos naujos pareigos, nauja veiklos sritis, kitas darbas, verta sutikti – tai perspektyvu. Palanku aptarti su šefu jūsų naujas idėjas, projektus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos taikytis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą