Antradienis palankus imtis skubių reikalų

Gana įtempta savaitė dėl Mėnulio užtemimo Vėžio ženkle (sausio 10 d.) įtakos. Užtemimų poveikis fatališkas, todėl nepatartina šiuo metu ką nors iš esmės keisti, ypač jei tai šaus į galvą dabar. Tiesa, jei kam nors jau seniai rengėtės ir buvote tai gerai apskaičiavę, galima imtis numatytų veiksmų. Vis dėlto šią savaitę geriau nieko visiškai naujo nesiimti ir tik tęsti esamus darbus. Antradienis palankus imtis skubių reikalų, rengti įvairius susitikimus, trumpalaikius susitarimus – ilgam įsipareigoti rizikinga, nes jei dėl pasikeitusių aplinkybių tektų atšaukti susitarimą, tai būtų sunkiai įvykdoma ir turėtų nepalankių padarinių. Pasistenkite antradienį sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, atlikti sudėtingus darbus, kad kuo mažiau sunkių darbų, painių klausimų liktų trečiadieniui.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus, – geros permainos. Puiku buvo regėti dangų, ugnį, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga, medžius regėti – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga, plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti suklaidinti, vandentiekio gedimai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą, pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenkiančiu žmogumi, išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Avinas (03 21–04 20). Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu, neskubėkite žadėti ir įsipareigoti – galvokite, ką kalbate. Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai grįš.

Dvyniai (05 21–06 21). Svarbu siekti kompromiso ir nepiktnaudžiauti savo jėga, įtaka, autoritetu – viską sugadinsite. Nesitikėkite, kad seni jūsų nuopelnai bus įvertinti. Gali tekti iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Būkite atidesni nuogirdoms – galite kai ką vertinga sužinoti apie jūsų karjerai kenkiančius asmenis.

Vėžys (06 22–07 22). Liūdnokas laikas prieš Mėnulio užtemimą jūsų ženkle. Dėl visko pernelyg jaudinsitės. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priimti svarbių sprendimų. Spręskite savo problemas, niekam neleiskite į jas kištis ir neapsikraukite svetimomis bėdomis.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtingas laikas – nepervertinkite jėgų bei galimybių. Gali nutikti ne pačių maloniausių dalykų, dėl kurių galite prarasti aplinkinių pagarbą ir pasitikėjimą. Tvarkydami reikalus pasinaudokite senais ryšiais bei draugų pagalba, patarimais. Tik mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – šiandien svajoti itin žalinga.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalankus metas. Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidūs, kad išvengtumėte klaidų, jei mėginsite ką nors spręsti, keisti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Saugokite gerus santykius su sutuoktiniu – galimi nesusipratimai. Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai metas, kai beveik magiškai traukia užlipti ant to paties grėblio.

Skorpionas (10 24–11 22). Neišgyvenkite dėl to, kad kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kas nors duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili, išsiblaškę, neatsakingi, nervingi. Tai ta diena, kai bergždžia viltis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo iš aplinkinių.

Šaulys (11 23-12 21). Sudėtingas metas – jūsų interesai gali neatitikti ne tik artimųjų (ypač sutuoktinio), bet ir partnerių interesų, visuomenės nuostatų. Aplinkybės gali provokuoti viršyti įgaliojimus veikloje, pažeidinėti įstatymus, piktnaudžiauti autoritetu, įtaka.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, kvailių bei nepunktualių piliečių šiandien padaugės. Vis dėlto venkite konfliktų.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite kūrybingi ir išradingi, bet linkę neapgalvotai veltis į avantiūras. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį.

Žuvys (02 19–03 20). Niekur neskubėkite, nesiimkite sudėtingų, įtemptų darbų – apsiribokite neišvengiamais reikalais. Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą