Nuotraukos autorius: 123rf

Ketvirtadienis - kolektyvinės veiklos metas

Ketvirtadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Patartina užsiimti sunkiais darbais, kuriems įveikti reikia bendrų pastangų. Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, pradėti bylinėtis. Tai įvairių susitarimų, priesaikos davimo, teisingumo aiškinimosi ir atkūrimo diena. Privalu laikytis įstatymų, ritualų, nemeluoti. Dera vykdyti pareigas, grąžinti skolas, tesėti duotus pažadus. Beje, tai tas metas, kai tinka priminti skolininkams jų pareigas. Galimi ir malonūs netikėtumai. Atsiras gerų patarėjų, net pagalbininkų – aplinkiniai mielai padės. Tad stenkitės likti draugiški bei malonūs, dažniau šypsotis ir tikrai nepristigs gerų naujienų ir džiugių (ar bent jau naudingų) pasiūlymų. Tinka įrenginėti namo pamatus, tvoras tverti, užraktus, duris įstatyti, montuoti signalizaciją, taip pat tvarkytis namuose. Nepalankus laikas meilei, švęsti, pramogoms.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesniųjų jėgų apsaugos, vidinės švaros požymis. Geras sapnas, jei jame tvyrojo tyla, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Avinas (03 21–04 20). Šiomis dienomis svarbu elgtis energingai, bet neagresyviai, pasitikėti savimi. Ketvirtadienis geras vadovams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą.

Jautis (04 21–05 20). Imkitės tik būtiniausių darbų ir neatsisakykite talkininkų. Stenkitės išlaikyti gerus santykius su antrąja puse – ne laikas įtarinėti, pavyduliauti. Vėlų ketvirtadienio vakarą tikėtina maloni staigmena.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atidesni atlikdami kasdienius darbus, tikrinkite pasiekiančią informaciją. Geras laikas tvarkyti dokumentus, siųsti įvairius svarbius raštus.

Vėžys (06 22–07 22). Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines problemas. Būkite atidesni artimųjų nuotaikoms ir mažiau iš jų reikalaukite, nemokykite. Svarbesniems reikalams tvarkyti palankesnis ketvirtadienis.

Liūtas (07 23–08 22). Galite gauti intriguojančių naujo darbo, tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje pasiūlymų, tai palankus laikas priimti ilgalaikius sprendimus. Diena palanki gilintis į painius reikalus, spręskite teisines problemas, taip pat įvairius keblius klausimus – rasite teisingus atsakymus.

Mergelė (08 23–09 22). Sunkokos dienos. Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia, myli, pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus. Ketvirtadienis itin palankus tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki proga ketvirtadienį imtis ko nors su bendraminčiais, bent jau nieko sunkaus ar svarbaus vieni nedarykite. Geras laikas deryboms, trumpalaikiams susitarimams. Pasistenkite tądien malonia staigmena nudžiuginti savo porą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiblaškykite, susikaupkite ir sutelkite jėgas – tai itin darbingas metas, kai galima lengvai įveikti susikaupusius atidėtus darbus. Ketvirtadienį galima pasirašyti svarbias darbo sutartis, neatidėkite to penktadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmingos dienos. Lengvai ir greitai įveiksite sunkias užduotis, dėl svarbaus reikalo susitarsite jums palankiomis sąlygomis. Beje, abi dienos nėra palankios romantiškiems pasimatymams, tiesa, darbe gali megztis romantiškas ryšys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai ne jūsų jėgos metas, jei jums reikia pakovoti už save, atidėkite tai savaitgaliui. O šiomis dienomis būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti kolektyvui, ieškokite sąjungininkų, draugų.

Vandenis (01 20 – 02 18). Būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama šiomis dienomis bus lemtinga. Galimos įdomios ir naudingos veiklai pažintys. Neatsisakykite kvietimų į įvairius susitikimus, paskaitas.

Žuvys (02 19–03 20). Keistos dienos: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, atvirkščiai, sulauksite palaikymo. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti palankesnis ketvirtadienis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą