Nuotraukos autorius: 123rf

Ypač ketvirtadienis palankus idealistams, kūrybingoms, meniškoms, poetiškoms asmenybėms ir įsimylėjėliams

Tiks gilintis į neaiškius, nesuprantamus dalykus veikloje ar asmeniniuose santykiuose. Gerai jausite pirmines priežastis. Galima imtis ko nors sudėtingo, painaus – būsite optimistiški ir išradingi, sugalvosite naujų būdų, kaip įveikti įsisenėjusius sunkumus. Tiesa, būtina atida tvarkant reiklus – siekite konkretumo, aiškumo. Ir pasisaugokite išradingų sukčių – šiomis dienomis jie bus linkę manipuliuoti jūsų emocijomis ir patiklumu. Ypač ketvirtadienis palankus idealistams, kūrybingoms, meniškoms, poetiškoms asmenybėms ir įsimylėjėliams – daug subtilių, pakilių jausmų ir tikro įkvėpimo. Geras metas antra trečiadienio pusė, ketvirtadienio pirma pusė lyderiams – jūsų pozicijos sutvirtės, tapsite įdomesni aplinkiniams ir populiaresni. Tinkamas laikas ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, rėmėjų ir patarėjų. Tiesa, šiomis dienomis reikia neskubėti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Ketvirtadienis nuo 13 val. 27 min. bus svarbus ir naudingas pilnaties metas, kai galima pradėti naujus darbus, tiesa, pasiteisins tik gerai apgalvoti finansiniai sprendimai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reikėtų tiesiogiai. Jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje; dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas nors į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti; jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė; rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltonojo metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas; pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar ko nors kito kenksmingo savo gyvenime; išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Avinas (03 21–04 20). Būsite gana sentimentalūs, pakiliai romantiški. Tai puiku puoselėjant meilės jausmus, bet ne visada pasiteisina dalykiniuose reikaluose. Dienos palankios užsiimti namais, spręsti buitines problemas. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamosios vietos keitimu, namų įsigijimu.

Jautis (04 21–05 20). Kelionėms, naujoms pažintims, romantiškiems nuotykiams sėkmingas laikas. Jums bus lengva ir malonu bendrauti, būsite kupini įdomių minčių. Galite išgirsti vertingų patarimų ir pasiūlymų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis ir penktadienio pirma pusė nebloga tvarkyti finansinius, paskolų reikalus, susitikti su skolininkais ar pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso.

Vėžys (06 22–07 22). Nuolat atsidursite dėmesio centre. Dabar bus nesunku gražiais ir natūraliais metodais pakreipti kitų nuomonę ir įvykių eigą jums norima linkme. Labiau pasikliaukite pirmu įspūdžiu, nuojautomis. Ketvirtadienis – gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens simpatijas.

Liūtas (07 23–08 22). Nepersistenkite dirbdami, imkitės tik nesudėtingų užduočių. Daugiau ilsėkitės. Išsimiegokite. Tiesiog šypsokitės. Ir nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, kas kunkuliuoja sutuoktinio širdyje – suklysite.

Mergelė (08 23–09 22). Nepraraskite blaivaus proto, ypač spręsdami finansines ir meilės problemas. Vis dėlto turite progą kai ką pakeisti savo naudai – įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijos jūsų naudai. Ketvirtadienis palankus mylimam žmogui parodyti, kad giliai viduje esate labai romantiški.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis – geras laikas ieškoti naujų galimybių kilti karjeros laiptais, plėsti savo veiklą ir spręsti uždarbio klausimą. Tiktų aptarti jūsų perspektyvas su šefu ar kitu įtakingu asmeniu. Tikėtina, jog ketvirtadienį gali megztis tarnybinis romanas.

Skorpionas (10 24–11 22). Jums pakaks išminties išvengti aštrių kampų bendraujant ir užglaistyti ankstesnius nesusipratimus. Ketvirtadienis – gera proga kelionių reikalams tvarkyti, susitikti su užsieniečiais ir dalyvauti šventiniuose renginiuose. Tai ir netikėtų aistrų metas.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite įsižeisti – ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su mylimu žmogumi, vaikais, kolegomis ir šefu. Ketvirtadienį tiktų tvarkyti mokesčių, skolų, alimentų reiklus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį tinka tvarkyti juridinius reikalus, aiškintis teisybę, palanku rengti ir įvairius dalykinius susitikimus, derybas. Tiesa, neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Pasistenkite daugiau padėti sutuoktiniui jo darbuose – toks rūpinimasis jus dar labiau suartins.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkmingas laikas linksmai ir lengvai sutvarkyti nuobodų, įkyrėjusį reikalą. Tai produktyvus metas dirbantiems kūrybinį, intelektualų darbą. Darbo susitarimams puiki antra ketvirtadienio pusė.

Žuvys (02 19–03 20). Kūrybingas metas, tinkamas ir veiklai, ir romantiškiems susitikimams (tik ketvirtadienį). Galite nemažai nuveikti ir sulaukti puikių rezultatų, jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu. Dabar asmeninis žavesys padės nepastebimai įveikti bet kokią kliūtį. Pasistenkite jaustis įsimylėję – atrodysite stiprūs ir laimingi. Ketvirtadienis – gera proga nemaloniam, bet reikalingam pokalbiui su vaiku ar žmogumi, kurį mylite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą