Nuotraukos autorius: 123rf

Diena sėkminga įvairiems pristatymams, kultūros, meno ir labdaros renginiams

Penktadienis iki 14 val. 30 min. bus svarbus ir naudingas pilnaties metas, kai galima pradėti naujus darbus, tiesa, pasiteisins tik gerai apgalvoti finansiniai sprendimai. Diena sėkminga įvairiems pristatymams, kultūros, meno ir labdaros renginiams. Pasirūpinkite beglobiais gyvūnais. Beje, bus palanku ir rinktis naminį gyvūną. Antra penktadienio pusė jau sudėtinga – augs įtampa. Stenkitės likti ramūs ir geranoriški. Nesiaiškinkite santykių – nei namie, nei viešosiose vietose. Vakaras nepalankus šventimams, pramogauti, meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Išaugs ne tik konfliktų, bet ir traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Penktadienio vakare 22 val. 4 min. Venera įeina į Avino ženklą ir juo judės iki kovo 5 d. Kai Venera Avine, karštakošiškumas, ambicijos lems piniginės storumą – pinigų tai staigiai daugės, tai staigiai mažės. Na, o meilė taps ryškiu atskaitos tašku bet kokioje kovoje. Tačiau pagausės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai bei tie, kam jausmai paprastai netrukdo gyventi. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis nebent, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors užsiristų, rakštį įsivaryti, greitai išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki pavakarės sudėtingas, tačiau vėliau (taip pat ir sekmadienis) smagus laikas, palankus įvairiems susitikimams, šventiniam bendravimui.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį po 14 val. 31 min. jau niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta pasirūpinti savo ramybe bei sveikata.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis gana sudėtingas po 14 val. 31 min. – nebūkite išsiblaškę ar pernelyg svajingi dirbdami su informacija, dokumentais, skaičiuodami pinigus, vairuodami.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienio pirma pusė nebloga tvarkyti finansinius, paskolų reikalus, susitikti su skolininkais ar pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso. Penktadienį, beje, gali paaiškėti ir tikrosios nuostolių priežastys, taip pat tie, kurie jumis naudojasi, apvaginėja, apgaudinėja. Penktadienis po 14 val. 31 min. jau nepalankus, tad atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai visų gyvų būtybių atžvilgiu.

Vėžys (06 22–07 22). Netinkama diena kovoti už jums patinkančio asmens simpatijas. Penktadienis iki 14 val. 31 min. – aktyvus ir sėkmingas pilnaties metas, kai pavyks daug nuveikti. Vėliau venkite kritiškų pastabų aplinkiniams (ypač sutuoktiniui).

Liūtas (07 23–08 22). Ypač penktadienį po 14 val. 31 min. būtina atida – galimi sukčiavimai juridiniuose, finansiniuose reikaluose – nežiopsokite. Vakare patartina anksčiau eiti ilsėtis – venkite linksmų kompanijų ir apsvaigusių asmenų.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis iki 14 val. 31 min. puikus laikas reikalams tvarkyti, tačiau vėliau turite progą pakreipti reikalus bloga linkme. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala ir neigiama draugų įtaka.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirma penktadienio pusė – geras laikas ieškoti naujų galimybių kilti karjeros laiptais, plėsti savo veiklą ir spręsti uždarbio klausimą. Tiktų aptarti jūsų perspektyvas su šefu ar kitu įtakingu asmeniu. Penktadienį po 14 val. 31 min. geriau atsitraukti nuo reikalų ir pamiršti ambicijas – per jas galimi konfliktai ir kitokie nemalonumai. Ir mažiau dalinkitės su aplinkiniais savo svajonėmis ir gražiais planais.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkama tik pirma pusė. Deja, vėliau, po 14 val. 31 min., įtampa augs, kaip ir iliuzijos, tad galite nė nepastebėti, kaip suklaidins autoritetą turintis asmuo.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį iki pietų tiktų tvarkyti mokesčių, skolų, alimentų reiklus. Penktadienis po 14 val. 31 min. labiau nepalankus metas, kai gresia netikėtai nuostoliai, praradimai. Gali tekti nusivilti draugu, artimu žmogumi ar net savo vaiku. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų kelyje tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis po 14 val. 31 min. sudėtingas. Pasistenkite labiau atsiriboti nuo aplinkinių – svetimas pavyzdys gali tik suklaidinti (geriausiu atveju įspėti). Vakare siekite daugiau dėmesio ir šilumos skirti sutuoktiniui.

Vandenis (01 20–02 18). Itin darbingas bus penktadienis. Darbo susitarimams puiki pirma penktadienio pusė. Vėliau nesmagus laikas, kai bus svarbu nesivelti į jokius ginčus, konfliktus darbe. Galimi darbo technikos, transporto gedimai. Labiau tikėtinos traumos. Ir nebūkite smulkmeniški šiomis dienomis mylimo žmogaus atžvilgiu.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis visai netinkamas pokalbiui su vaiku ar žmogumi, kurį mylite ir net pavojingas po 14 val. 31 min.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą