Nuotraukos autorius: 123rf

Diena netinkama imtis avantiūrų

Šios dienos pretenduoja tapti labiausiai įtemptos šį balandį – maksimaliai išaugs maišto, protesto, griovimo dvasia. Azarto ir įkvėpimo naikinti pakaks. Kita vertus, jei norite ko nors atsisakyti amžiams (žalingo įpročio, bendravimo su netikusiais žmonėmis ir pan.), reikėtų dabar pasinaudoti proga.

Trečiadienį netiks rizikuoti ar imtis avantiūrų, pradėti ką nors nauja. Nemėginkite ieškoti teisybės, nesistenkite demonstruoti ambicijų, nesiimkite nieko mokyti. Priešingu atveju daug vilčių į ramybę ir sėkmę dėti nereikėtų. Dažniausiai kliūčių kils dėl finansinių ar teisinių problemų, dėl kilusios antipatijos jūsų atžvilgiu, asmeninio keršto ar tiesiog piktumo apskritai. Kitaip kalbant, stenkitės su visais sutarti gražiuoju ir netvarkykite reikalų, kurie susiję teisėsauga, kelionėmis, muitine ir pan. Šiomis dienomis bus svarbus didesnis atidumas su darbo technika, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis, elektra ir elektros prietaisais. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, tikimybė. Šis metas sudėtingas vyrams, taip pat širdininkams. Labiau reikėtų pasaugoti kepenis. Didesnė traumų, avarijų tikimybė. Venkite pažeisti įstatymus, taisykles, ypač kelyje.

Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose; jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas; nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis; pargriūti ant dešinės kojos – blogos permainos; einant už ko nors užkliūti, jei batų raištelis susimazgytų – nužiūrėjimo požymis; jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: krituliai saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose; išvysti krintančią žvaigždę vyrams iš dešinės pusės, o moterims iš kairės (kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį tinka užsiimti sunkiais, nemaloniais, vis atidėliojamais darbais; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – meškos paslaugų biuro atvirų durų diena. Ne tik mažiau klausykitės, ką kalba draugai, bet ir patys venkite žadėti, neprašomi nesiveržkite patarinėti, padėti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galima painiava, rūpesčiai, susiję su jūsų veikla. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį jausitės geriau, reikalai lyg ir pakryps smagesne linkme, tačiau sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite džiaugtis.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – dar labiau įtemptas nei antradienis. Greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti rimtų klaidų. Labiau pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį, kad ir kas nutiktų, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių, nei iš sutuoktinio.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį būkite atidesni smulkmenoms ir labiau pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis smagesnis, bet ne laikas avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir parengėte nepriekaištingai. Meilės santykių nesiaiškinkite – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs.

Skorpionas (10 24–11 22). Neaiškių nuostolių, keistų pokyčių dienos, netinkamos finansinėms, buities problemoms spręsti, svarbiems raštams, oficialiems prašymams rašyti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Būsite pernelyg patiklūs – neskubėkite tikėti nuogirdomis, paskalomis. Ir nebūkite atviri – geras draugas gali išplepėti jūsų paslaptį. Kad ir kuo užsiimsite trečiadienį, žinokite, kad ramybė apsaugos nuo netikėtumų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – dar viską reikia patikrinti. Netvarkykite teisinių, finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis nepalankus santykiams su sutuoktiniu aiškintis.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį, kad ir kuo užsiimsite, nepersistengsite. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla. Neatidumas, greičio viršijimas gali tapti lemtingas. Šiomis dienomis didesnė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau tikėkite šių dienų pažadais jums padėti. Veikloje galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo priklausys, ar tai neužkirs kelio kopiant karjeros laiptais. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – pavojinga bus supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą